rmak 25461 #3276 Napisano 22 Września 2020 W stronę zachodzącego słońca 🙂 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #3277 Napisano 23 Września 2020 Mój już zaarkowany, czeka na wiosne 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rmak 25461 #3278 Napisano 23 Września 2020 Ja liczę, że jeszcze z miesiąc pojeżdżę, aczkolwiek nic spektakularnie odległego. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vvv 2456 #3279 Napisano 23 Września 2020 Ja mam na za miesiąc umówiony przegląd, po roku od zakupu 🤣 Wczoraj coś pojeździłem dookoła komina, dzisiaj może jeszcze coś się uda, ale w weekend już mają być deszcze W zeszły weekend też jeżdziłem, ale i się trochę rozczarowałem 😕 kupiłem moto z kuframi (boczne były w standardzie, centralny dokupiłem). Fabryka miała jakieś opóźnienia i kufry przyszły jakieś półtora miesiąca później niż moto i wylądowały w piwnicy W sobotę wyciągnąłem mój piękny 50l kufer centralny z kartonu, zamontowałem i chciałem włożyć dwa kaski... zmieścił się tylko jeden. Trochę szkoda bo plan był inny. Z jednej strony rozumiem mój kask do małych nie należy (neotec II), ale kumpel ma AGV K3 i też nie wchodzi (jako jeden z dwóch, solo wchodzą oba), Shoei RYD mieści się idealnie. Na plus to, że mam wszystko OEM tak jak lubię, w tym samym kolorze co moto i na ten sam kluczyk. Przez chwilę myślałem czy nie szukać kufra z FJR ale cena mnie ostudziła https://www.yamaha-motor.eu/pl/pl/products/motorcycles/sport-touring/tracer-900-gt-2020/accessories/50l-top-case-city/34b-f84a8-1n-00/?path=/?page=6 https://www.yamaha-motor.eu/pl/pl/products/motorcycles/sport-touring/fjr1300ae-ultimate-edition-2020/accessories/50l-top-case-touring/1mc-f84a8-70-00/?path=/?page=2 0 Pozdrawiam,Janek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Trusted 171 #3280 Napisano 28 Września 2020 Bez sensu to udowadnianie sobie kto ma większego, podziały, kłótnie.. liczy sie radość z jazdy, wolność, bezposredniosc doznań jakie daje jednoślad. Jeździłem i jeżdzę w podróżach, szczególnie w Azji na skuterach, czasami mini enduro, jeździłem na wyjazdach 700-1200 tiger, gs, mialem nakeda 750, mam HD cruisera ok 1.8 litra smigałem nim w Alpach.. i co z tego. Skuter nadal jest zabawny, zwinny, daje radość. Każdy motor dawał coś innego, z każdym jednośladem mam inne wspomnienia i cieszy każde. Po co to dzielić? Po co sobie coś udowadniać i sie kocic zamiast sie cieszyć współdzieleniem pasji, radości, miłości do wolności jaka daje jednoślad? Swoja droga w garażach Poznańskiego HD chłopaki maja maleńkie Vespy i bawią sie nimi jak dzieci nie sadząc się, ze potrafią śmigać po drodze czołgami z kanapami, muzyka i bagażnikami jak auto... Więcej luzu i dobrych emocji wszystkim zycze! Lewa w gore do każdego czy masz ścigacza, nakeda, cruisera, crossa, enduro, skuter..... ważne ze masz radość pozdrawiam WSZYSTKICH 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rmak 25461 #3281 Napisano 28 Września 2020 Niespodziewanie zrobił się całkiem przyjemny pogodowo dzień, więc pojeździłem odrobinę wieczorem. Pomimo, że dni są coraz krótsze, to zachody słońca robią niesamowity efekt. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cezar. 174 #3282 Napisano 28 Września 2020 Który ?Wysłane z mojego SM-G986B przy użyciu Tapatalka 0 ALAMO napisał - każdy ma prywatne, wrodzone prawo do bycia idiotą...może o to prawo walczyć, do swej idiociej śmierci... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Johno 152 #3283 Napisano 28 Września 2020 16 minut temu, Cezar. napisał: Który ? Wysłane z mojego SM-G986B przy użyciu Tapatalka nie wiedząc do czego, wybrałbym prawy - lewy bardziej mi sie kojarzy z turystykami typu gs 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vvv 2456 #3284 Napisano 28 Września 2020 No to w sam raz do Afryki pasuje 1 Pozdrawiam,Janek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
desmo 3941 #3285 Napisano 28 Września 2020 (edytowane) 58 minut temu, Cezar. napisał: Który ? Wysłane z mojego SM-G986B przy użyciu Tapatalka Ale co który?....który ładniejszy? A cechy użytkowe mają takie same? Edytowane 28 Września 2020 przez desmo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cezar. 174 #3286 Napisano 28 Września 2020 Oba to gt air 2, więc różnią się tylko malowaniem.Wysłane z mojego SM-G986B przy użyciu Tapatalka 0 ALAMO napisał - każdy ma prywatne, wrodzone prawo do bycia idiotą...może o to prawo walczyć, do swej idiociej śmierci... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
syneq 80 #3287 Napisano 28 Września 2020 Mam ten model i mógłby być trochę cichszy w okolicach uszu,wcześniej miałem xr 1000 typowo sportowy i spodziewałem się więcej po kasku bardziej turystycznym.Może przyczyną jest że przystosowany jest pod zestaw zamiast wygłuszenia ma puste miejsce na słuchawki .Sent from my SM-G973F using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Caesar 1 #3288 Napisano 29 Września 2020 Dzikus i duży Bandzior :) Transnalpina, Transfogarska i Grossglockner zaliczone. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rmak 25461 #3289 Napisano 29 Września 2020 No to zacnie i ciekawie. Trasa wręcz kultowa. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
goral_ 1879 #3290 Napisano 30 Września 2020 (edytowane) Sezon trwa Edytowane 30 Września 2020 przez goral_ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rmak 25461 #3291 Napisano 30 Września 2020 Daj szersze ujęcie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 71684 #3292 Napisano 1 Października 2020 Zatrzymać za wszelką cenę... https://motogen.pl/finlandia-intensywny-poscig-policyjny-za-suzuki-m1800r/ 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zbylak 104 #3293 Napisano 4 Października 2020 (edytowane) Koniec sezonu w Gietrzwaldzie Wysłane z mojego DRA-L21 przy użyciu Tapatalka Koniec sezonu w Gietrzwaldzie Wysłane z mojego DRA-L21 przy użyciu Tapatalka Edytowane 4 Października 2020 przez zbylak aktualizacja 0 Pozdrawiam,Zbyszek. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rmak 25461 #3294 Napisano 5 Października 2020 Z cyklu: zdążyć przed burzą 😁 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
goral_ 1879 #3295 Napisano 7 Października 2020 Największy boxer BMW. Jak Wam się podoba? /foto z motogen.pl/ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pechagto 1087 #3296 Napisano 8 Października 2020 machnąć blok na czarno i jeszcze jakoś by to wyglądało. Tak jak wizualnie lubię głowice w boxerze, tak blok mnie odrzuca. V to jest to. Kurcze chyba już jestem gotowy na HD 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
porcelanowy 938 #3297 Napisano 8 Października 2020 Powitoł Pozycja za kierownikiem widzę przystosowana do długich tras To dragowy mod R18. Fabryczna wersja ma urok motocykla którym dziadek jeździł krótko po wojnie. Ponoć Niemiec raz upuścił i nie płakał gdy oddawał 0 porcelanowy: Nóż to Narzędzie => ntn.knives.pl Z pamiętnika strapmakera amatora Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
desmo 3941 #3298 Napisano 8 Października 2020 36 minut temu, pechagto napisał: machnąć blok na czarno i jeszcze jakoś by to wyglądało. Tak jak wizualnie lubię głowice w boxerze, tak blok mnie odrzuca. V to jest to. Kurcze chyba już jestem gotowy na HD Jak jeździłem włoszczyzną to często to słyszałem...i tak wszyscy z wiekiem skończymy na HD 😉 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vvv 2456 #3299 Napisano 8 Października 2020 Ja często słyszę, że i tak wszyscy skończymy na GSach 0 Pozdrawiam,Janek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krisu2 2221 #3300 Napisano 8 Października 2020 40 minut temu, vvv napisał: Ja często słyszę, że i tak wszyscy skończymy na GSach Nie wiem czy skończymy, ale jest to etap który warto przejść. I prawdą jest że wielu jak już wsiądzie nie chce zmieniać. Bo to motocykl taki do wszystkiego, i na autostradzie sobie daje radę, i na zwykłych drogach, i leśnym duktem przejedzie, zapewnia dużą wygodę, wystarczjąco mocny. W teren niby też można, da radę pod dobrym kierownikiem, ale jest masa lepszych do tego maszyn. Jednak uniwersalnością bije konkurencję. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach