jacus 1703 #3326 Napisano 2 Listopada 2020 Jestem na etapie zakupu uchwytu na telefon do moto, macie może jakieś doświadczenia w tej kwestii ? Jakieś preferowane modele, typy, lub ewentualnie na co zwrócić uwagę przy zakupie? 0 JACEK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafalmosty 160099 #3327 Napisano 2 Listopada 2020 47 minut temu, jacus napisał: Jestem na etapie zakupu uchwytu na telefon do moto, macie może jakieś doświadczenia w tej kwestii ? Jakieś preferowane modele, typy, lub ewentualnie na co zwrócić uwagę przy zakupie? Polecam https://www.rammount.com/product-lines/x-grip W Polsce znajdziesz dystrybutorów. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #3328 Napisano 2 Listopada 2020 Używam ten co kolega pokazał, jest bardzo dobry. Nie ma szans żeby zgubić telefon. Tylko rozmiar trzeba dobrać odpowiedni 1 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
john.doe 360 #3329 Napisano 2 Listopada 2020 3 godziny temu, jacus napisał: Jestem na etapie zakupu uchwytu na telefon do moto, macie może jakieś doświadczenia w tej kwestii ? Jakieś preferowane modele, typy, lub ewentualnie na co zwrócić uwagę przy zakupie? Wcześniej używałem quadlock'a, aktualnie rowerowa wersja SPIGEN GEARLOCK. Oba z dedykowaną obudową do telefonu, proste i łatwe w użyciu i zdecydowanie mniejsze niż RAM. Oba mogę polecić, spigen dużo tańszy. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacus 1703 #3330 Napisano 3 Listopada 2020 8 godzin temu, rafalmosty napisał: 7 godzin temu, irekm napisał: 6 godzin temu, john.doe napisał: Dzięki za pomoc 0 JACEK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Greg661 34 #3331 Napisano 3 Listopada 2020 Wszyscy skończymy na Gs_ach. Ja zacząłem od niego. Na wiosnę zdane prawko i około 5tys w tym sezonie. Dobry do wszystkiego ale ile razy leżałem w błotnistej leśnej drodze to już nie liczę 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rmak 25178 #3332 Napisano 4 Listopada 2020 11 godzin temu, Greg661 napisał: Wszyscy skończymy na Gs_ach. No jeśli chodzi o mnie to jednak nie sądzę 😉 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
porcelanowy 938 #3333 Napisano 4 Listopada 2020 Powitoł Jak wyżej Mam pewien próg brzydoty który nie jestem w stanie zaakceptować na trzeźwo, a po alko nie powinno się jeździć To co napisałem tyczy się dwucylindrowych bokserów, bo te ich mniejsze GSy nawet zgrabne. Szczególnie niedawny Dakar: Aaaale, nawet gdyby była kasa i chęć kupna długonogiego wędrowca, to skłaniałbym się ku mniejszemu KTMowi - nowszy: Choć najbardziej mi w duszy gra stara 990tka, którą pamiętam z Dakaru jak się nim jeszcze interesowałem 12 godzin temu, Greg661 napisał: Dobry do wszystkiego ale ile razy leżałem w błotnistej leśnej drodze to już nie liczę Lżejszy może by się tyle nie kładł? Niech się używa na zdrowie Do swojego starocia zamówiłem nowe lifepo4 - może uda się w weekend zażyć dawkę 1 porcelanowy: Nóż to Narzędzie => ntn.knives.pl Z pamiętnika strapmakera amatora Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
obidobi 25 #3334 Napisano 4 Listopada 2020 A propo Ktm, czy ktoś jest/był użytkownikiem SMT/R ? I może podzielić się opinią 🙃 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vvv 2454 #3335 Napisano 5 Listopada 2020 Ja dzisiaj chwilkę pojeździłem po mieście Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Pozdrawiam,Janek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
syneq 80 #3336 Napisano 5 Listopada 2020 Ja byłem dzisiaj w pracy no i taka sytuacja z rana +1 i lód na siedzeniuSent from my SM-G973F using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
goral_ 1838 #3337 Napisano 5 Listopada 2020 21 godzin temu, Greg661 napisał: Wszyscy skończymy na Gs_ach. Ja zacząłem od niego. Na wiosnę zdane prawko i około 5tys w tym sezonie. Dobry do wszystkiego ale ile razy leżałem w błotnistej leśnej drodze to już nie liczę To jest to! Lubię boxery. Na starość się przesiądę na GS 1250 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vvv 2454 #3338 Napisano 5 Listopada 2020 U mnie było cieplej koło 9 stopni ale i tak myśle poszukać podpinek do spodni i kurtki już trochę za zimno Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Pozdrawiam,Janek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
goral_ 1838 #3339 Napisano 5 Listopada 2020 Dawno nie jeździłem motocyklem w listopadzie, w tym roku wciąż dobra pogoda. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rmak 25178 #3340 Napisano 8 Listopada 2020 To prawda. Kolejna piękna niedziela. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacus 1703 #3341 Napisano 8 Listopada 2020 (edytowane) Też dzisiaj wietrzyłem się Edytowane 8 Listopada 2020 przez jacus 2 JACEK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karloss 21821 #3342 Napisano 10 Listopada 2020 Piękna Yamaha ! 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mkl1 6816 #3343 Napisano 10 Listopada 2020 (edytowane) W dniu 8.11.2020 o 16:23, rmak napisał: To prawda. Kolejna piękna niedziela. Pięknyna(y) to jest to coś co mi się podoba, mimo, że nie używam dwóch kólek.. ........... chociaż raz miałem tą okazję.. przemieszczałem się jako kierowca BMW z koszem takim z II WW to był czad.. to chyba był Zündapp Edytowane 10 Listopada 2020 przez mkl1 0 Pozdrawiam Mirek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2282 #3344 Napisano 11 Listopada 2020 To BMW czy Zundapp? 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bober5264 4074 #3345 Napisano 11 Listopada 2020 Ja jezdzilem tydzien temu w piatek i tak mnie przewiało że do tez jestem chory Wysłane z mojego SM-G970F przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
goral_ 1838 #3346 Napisano 11 Listopada 2020 Teraz, bober5264 napisał: Ja jezdzilem tydzien temu w piatek i tak mnie przewiało że do tez jestem chory Wysłane z mojego SM-G970F przy użyciu Tapatalka Ja wczoraj, ale jeszcze nie zamknąłem sezonu. Mam nadzieję , że w weekend... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
porcelanowy 938 #3347 Napisano 11 Listopada 2020 (edytowane) Powitoł @jacus - wincyj fotek poproszę Moja nie tak ładna, więc nie żal modować Jutro mooooże wreszcie uda się zmienić kierunki i sprawdzić aku lifepo4. A później... traska wokół bloku i sporo innej roboty Edytowane 11 Listopada 2020 przez porcelanowy 2 porcelanowy: Nóż to Narzędzie => ntn.knives.pl Z pamiętnika strapmakera amatora Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rmak 25178 #3348 Napisano 11 Listopada 2020 19 godzin temu, mkl1 napisał: Pięknyna(y) to jest to coś co mi się podoba, mimo, że nie używam dwóch kólek.. ........... chociaż raz miałem tą okazję.. przemieszczałem się jako kierowca BMW z koszem takim z II WW to był czad.. to chyba był Zündapp Może więc czas spróbować samemu. Ostrzegam, że to bardzo wciąga 😉 Godzinę temu, goral_ napisał: Ja wczoraj, ale jeszcze nie zamknąłem sezonu. Mam nadzieję , że w weekend... Mam podobne plany 👍 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
goral_ 1838 #3349 Napisano 11 Listopada 2020 27 minut temu, rmak napisał: Może więc czas spróbować samemu. Ostrzegam, że to bardzo wciąga 😉 Mam podobne plany 👍 Szerokości. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karloss 21821 #3350 Napisano 15 Listopada 2020 Dziś wreszcie udało się przewietrzyć łańcuch 😁 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach