Szymon. 9092 #2526 Napisano 6 Czerwca 2018 (edytowane) Uprzedzam boli od samego patrzenia https://www.youtube.com/watch?v=-naTnEfjaoc&feature=youtu.be No jak jeździ na zdrapkę i to jak wariat to co się dziwić? Nich się ciszy ze tylko tyle bo i tak miał farta. Edytowane 6 Czerwca 2018 przez Szymon. 0 Instagram: @my.nickname.was.taken || FS: H.G.P. Diver 200m Automatic, Zenith Defy Surf, Baltic MR-01 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
desmo 3941 #2527 Napisano 6 Czerwca 2018 Shimmy w krótkich gaciach i klapkach ...klasyka - niepowtarzalne ( kastomowe) wzory na skórze wychodzą... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vvv 2460 #2528 Napisano 6 Czerwca 2018 Glupota co tu duzo mowic, ale patrzac na filmik numer dwa to w tym regionie to jakis obowiazkowy stroj na moto - krótkie gacie i klapki. Nie zmienia to faktu ze w sumie i tak male obrazenia, przynajmniej tak mi sie wydaje. 0 Pozdrawiam,Janek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
desmo 3941 #2529 Napisano 6 Czerwca 2018 Nie zmienia to faktu ze w sumie i tak male obrazenia, przynajmniej tak mi sie wydaje.Bo więcej się obracał niż sunął. No i nie napotkał przeszkody. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gustaw6666 324 #2530 Napisano 6 Czerwca 2018 To ostatnie kluczowe, w rzeczy samej. 0 Trzyzegarkowiec. No niestety już jednak ośmio-... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brzoza2 5827 #2531 Napisano 2 Sierpnia 2018 Gorąco Trzeba napoić konie Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nav 14574 #2532 Napisano 2 Sierpnia 2018 Ładne sprzęty, co to za modele? Honda - czarna, Kawasaki białe? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brzoza2 5827 #2533 Napisano 2 Sierpnia 2018 Ładne sprzęty, co to za modele? Honda - czarna, Kawasaki białe? Biały to Suzuki GSR750 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cezar. 174 #2534 Napisano 3 Sierpnia 2018 Po roku marzeń Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 ALAMO napisał - każdy ma prywatne, wrodzone prawo do bycia idiotą...może o to prawo walczyć, do swej idiociej śmierci... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trollu 768 #2535 Napisano 3 Sierpnia 2018 świetna ta Africa, kufry też mają klimat 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2284 #2536 Napisano 3 Sierpnia 2018 (edytowane) Pierwszy kask kupiłem... kurcze już niebawem zacznę ujeżdżać mój pierwszy "motór", czekam na papiery...no dobra , to pierdzikółko... Edytowane 3 Sierpnia 2018 przez kiniol 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trollu 768 #2537 Napisano 3 Sierpnia 2018 a co to? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
desmo 3941 #2538 Napisano 3 Sierpnia 2018 NSU Fox 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2284 #2539 Napisano 3 Sierpnia 2018 123ccm... ale fajnie się na tym jeździ... Mój wspólnik, na dzień dobry, jako pierwszy motocykl kupił sobie coś takiego... trochę się o niego boję Ale zakochał się chłopina na zabój i walczy teraz ze sprzętem... 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
desmo 3941 #2540 Napisano 3 Sierpnia 2018 (edytowane) Stylowy dwusuw z tego NSU, może nie powala osiągami ale kombinacja 8 l baku i zużycia na poziomie 2l/100 zostawia zasięgiem mojego Sportstera daleko w tyle ... Edytowane 3 Sierpnia 2018 przez desmo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trollu 768 #2541 Napisano 3 Sierpnia 2018 NSU fajny klasyk. A ten KTM - kiedyś też mi się marzył, niebanalny, wyglądający inaczej niż wszystko co jeździ po drodze. Mi najbardziej podobają się 2 pionowe kominy. No i najmocniejszy singiel na rynku (nie wiem czy dalej ta jest). Na pewno motocykl prowokujący do głópawki ale ja i tak wolałbym takie sm niż 600ccm plastika na pierwsze moto, a wielu tak robi/robiło kumpel nauczy się latać powerslidami i będzie git 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
desmo 3941 #2542 Napisano 3 Sierpnia 2018 I guma na każdych światłach ... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szymon. 9092 #2543 Napisano 3 Sierpnia 2018 Po roku marzeń O Kurde...Wielkie zazdro Cezar.Ja strasznie tęsknie za moto i chyba pomyśle nad zakupem czegoś nowego. 0 Instagram: @my.nickname.was.taken || FS: H.G.P. Diver 200m Automatic, Zenith Defy Surf, Baltic MR-01 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2284 #2544 Napisano 3 Sierpnia 2018 NSU fajny klasyk. A ten KTM - kiedyś też mi się marzył, niebanalny, wyglądający inaczej niż wszystko co jeździ po drodze. Mi najbardziej podobają się 2 pionowe kominy. No i najmocniejszy singiel na rynku (nie wiem czy dalej ta jest). Na pewno motocykl prowokujący do głópawki ale ja i tak wolałbym takie sm niż 600ccm plastika na pierwsze moto, a wielu tak robi/robiło kumpel nauczy się latać powerslidami i będzie git Kurcze, ale on ma 55 lat i coś już przebąkuje o jakimś BMW... A NSU jest w stanie wyjętym z garażu, po postoju od 1980 roku... Straznie mnie już ciągnie, by nim pohulać, ale jeszcze nie mam papierów- się robią...Może w przyszłym tygodniu... 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5444 #2545 Napisano 4 Sierpnia 2018 Tą wersje NSU produkowano bodajże od 1955 roku, z którego roku jest Twój, bo rozumiem, że w garażu pod plandeką stał od lat osiemdziesiątych, ale w ogóle jest starszy. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trollu 768 #2546 Napisano 4 Sierpnia 2018 czyli kolega chciał się odmłodzić tym KTM mi się marzy zrobienie BMW RnineT na caferacera, bokser robi klimat w takim motorze 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Błyskawiczny 35 #2547 Napisano 4 Sierpnia 2018 (edytowane) Sorry ale to siedzenie to pomyłka i bardziej w stylu bobbera a nie cafe. Jedyny słuszny cafe to..... Dla mnie cafe to szersze pojęcie. To jest kwintesencja.... Historia, tradycja, piękna linia, świetna osiągi. Angielski aż do bólu. Miażdży. Kiedyś se kupie ;-). Tylko obowiązkowo wersja z kołami szprychowymi jak tu Edytowane 4 Sierpnia 2018 przez Błyskawiczny 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
desmo 3941 #2548 Napisano 4 Sierpnia 2018 Na takich motocyklach lepiej jeździć wcześniej niż później...później lepsza jest „wyprostowana” sylwetka ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trollu 768 #2549 Napisano 4 Sierpnia 2018 (edytowane) siedzenie ja osobiście też bym zmienił (chociaż też nie na takie jak wrzuciłeś tylko coś krótszego i ostrzejszego ), to tylko czyjaś wizja na moto. Wiadomo, że klasyczny cafaracer nieco inaczej wygląda ale co mi się podoba w customach - tam nie robi się nic co ma być "klasyczne". Pierwsze streetfightery były robione z plastików, czy to po wypadkach lub innych przygodach. Ale jak w necie można było kupić gotowe pakiety, owiewki "ufo" czy inny shit to fightery stały się oklepane. A custom jest taki, jak chce jego twórca. Mi w tym BMW podoba się to, że jest minimalistyczne - silnik, rama, koła. Z bajerów ma owiewkę i tyle Edytowane 4 Sierpnia 2018 przez trollu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Błyskawiczny 35 #2550 Napisano 4 Sierpnia 2018 (edytowane) Kiedyś chodził za mną taki ducat. Potworka chciałem. Dźwięk tego Ltwina jest powalający. Później zaczęli wyciskać konie i woda wszystko popsuła. Zegary ma też naprawdę ładne.Jak to w życiu bywa motocykli chciałem mieć wiele a i tak skończyłem na enduro :-) Wszechstronność i fun z jazdy wynagradzają deske pod tyłkiem i inne braki. Tak, jestem zadowolony hehehe. Onośnie NSU.... Zabytki czy weterany to świetna sprawa.. Mam jednego z 56r. Sprawiają wiele frajdy ale na motocykl użytkowy się nie nadają. Bardziej na niedzielne wypady. Pochłaniają mnóstwo czasu, potrzebują sporo troski ale jeśli ktoś tym czasem dysponuje to czemu nie. Edytowane 4 Sierpnia 2018 przez Błyskawiczny 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach