Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Degustatorr Noir

Klub Miłośników Zegarków OMEGA

Rekomendowane odpowiedzi

Ja Omegi i Tissoty serwisuje tylko w Chronosie u Edmunda, polecam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja bym nie odebrał i wymagał wymiany części na nową. 

Pani w butiku chciala go wysylac na polerke!. Od razu wypisala dokumenty i chciala moj podpis to odmowilem a managera nie bylo. Jako, ze nie chcialem podpisac na polerke to nie chciala zegarka, bo "serwis zostal wykonany". To podpisalem, ze odebralem zegarek zniszczony i domagam sie wizyty u managera.

Nie bylo to w Polsce. Ich rzeznik w butiku w Angli. Mam miec spotkanie z managerem, zobacze jak pojdzie.

Edytowane przez stateless

Marcin

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie bylo to w Polsce. Ich rzeznik w butiku w Angli. Mam miec spotkanie z managerem, zobacze jak pojdzie.

A manager okaże się Polakiem karnie przeniesionym z stołecznego serwisu :D

Pozdrawiam, Marek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O gustach sie nie dyskutuje ale dla mnie to koszmarek ,szczególnie ta wlepiona data u góry.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Popieram w 100% Edit. Odniosłem sie do wpisu mazika77. :)

Edytowane przez proki1971

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O gustach sie nie dyskutuje ale dla mnie to koszmarek ,szczególnie ta wlepiona data u góry.

oczywiście, kwestia gustu, tka samo jak z racją, jest jak d..pa i każdy ma swoją:-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziś na bazarku była bondowska 300M na co-axialu za 9,5k i poszła.

Nie bardzo rozumiem cenę, bo po tyle to można kupić najnowszą ceramikę. Skąd taka cena?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

500x1000px-LL-ce006159_63DeVille.jpeg

To jeden z najładniejszych modeli czyli  ''piękno tkwi w prostocie''.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a to jeden z najładniejszych modeli IMO

Nie wiem jak innym ale mnie kojarzy się ten zegarek z pająkiem albo jakimś owadem. To zdjęcie takie sprawia wrażenie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To jeden z najładniejszych modeli czyli ''piękno tkwi w prostocie''.

Więcej zdjęc https://www.google.pl/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://www.pinterest.com/jbtrumble/watches/&ved=0ahUKEwjFrq22xd7KAhUCSBoKHfIQDpwQFggdMAA&usg=AFQjCNE2YF6kTC0_79MHXrGYysd2pO3crA Edytowane przez Master Yoda

Pozdrawiam, Marek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziś na bazarku była bondowska 300M na co-axialu za 9,5k i poszła.

Nie bardzo rozumiem cenę, bo po tyle to można kupić najnowszą ceramikę. Skąd taka cena?

Jak juz tak bardzo ciekawy jestes to sprzedala sie za nieco ponizej ceny 9600.

Ceramike za tyle kupisz uzywana a poza tym znam pare osob ktorym starsze modele smp podobaly sie bardziej niz te z ceramika. W tym nabywcy tego zegara, ot take prozaiczne wytlumaczenie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ceramike za tyle kupisz uzywana a poza tym znam pare osob ktorym starsze modele smp podobaly sie bardziej niz te z ceramika. W tym nabywcy tego zegara, ot take prozaiczne wytlumaczenie.

I tu się zgadzam.Miałem ceramikę i przeszkadzał mi w niej zewnętrzny AR.Starsza SMP300 chyba go nie posiada.I to może też być na plus dla tego zegarka.

Tisell Klub Polska

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A co tu jest do rozumienia? Ceramika "NOS" jest u każdego AD Omegi, a tego Bonda w sklepach już dawno nie ma. Skoro używane kosztują 6-8k to NOS może chyba kosztować 9,6k prawda?

Prawda.

Po prostu chciałem uzupełnić wiedzę, nie byłem pewien czy ta wersja nie jest obecnie jakimś białym krukiem.

A co do upierdliwych pytań to trochę się nie dziwię. Sam niedawno zwracałem zegarek, który w ofercie miał zrobione tak zdjęcia, żeby nie pokazywały rzeczywistego stanu wizualnego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie chodzi mi o to za ile się sprzedała, tylko z czego cena wywoławcza wynikała.

Teraz już wiem. Dzięki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A co tu jest do rozumienia? Ceramika "NOS" jest u każdego AD Omegi, a tego Bonda w sklepach już dawno nie ma. Skoro używane kosztują 6-8k to NOS może chyba kosztować 9,6k prawda?

Uwielbiam takie pytania i komentarze, szczególnie jako PW jak coś się sprzedaje i jeszcze te typu "możesz przesłać zdjęcie paragonu z ceną?", "za ile Ty go kupiłeś na bazarku i od kogo", żądania wysyłania printscreenów, w celu udowodnienia, że ktoś był przed kimś zdeklarowany na zakup, albo rozmowa co do stanu na kilkadziesiąt postów a na koniec propozycja 2/3 ceny w pierwszym dniu od ogłoszenia. Wiem, że bazarek jest dodatkiem do forum, ale widzę, że z roku na rok podejście kupujących jest coraz bardziej bezczelne.

P.S. Coś mi się wydaje, że (K..)toś z wielkopolski wyrwał tego Bonda :-P

normalne pytanie. Tez mnie ciekawilo skad taka cena, ale nie powielalem pytania :). Zgadywalem, ze chodzi o bdb stan. Osobiscie uwazam, ze zegarek wart jest tyle ile ktos chce za niego zaplacic.

Na bazarku masz bardziej bezczelne podejscie bo wiele osob zaklada konto tylko po to.

Marcin

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

P.S. Coś mi się wydaje, że (K..)toś z wielkopolski wyrwał tego Bonda :-P

No mylisz się, to nie Krystian ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli to On to pewnie się pochwali :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Prawda.

Po prostu chciałem uzupełnić wiedzę, nie byłem pewien czy ta wersja nie jest obecnie jakimś białym krukiem.

A co do upierdliwych pytań to trochę się nie dziwię. Sam niedawno zwracałem zegarek, który w ofercie miał zrobione tak zdjęcia, żeby nie pokazywały rzeczywistego stanu wizualnego.

a co kupowałeś i gdzie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie ja. Ja chwilowo mam inne plany, ale już się ustawiłem pierwszy w kolejce u nowego właściciela :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a co kupowałeś i gdzie?

Allegro, naszczęście udało się zwrócić po lekkich bojach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W nawiązaniu do dyskusji - nieważne ile kosztują. Ważne, że jak odchodzą to się za nimi tęskni :unsure:

2rc7vnr.jpg

Edytowane przez KonradR

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi