Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Degustatorr Noir

Klub Miłośników Zegarków OMEGA

Rekomendowane odpowiedzi

Słyszałem, że Noble Place nie będzie już miał Omegi. Na ich stronie wisi raptem 10 zegarków każdy przeceniony. Ktoś coś więcej słyszał ?

https://nobleplace.pl/zegarki/omega

Pisałem o tym miesiąc temu default_smile.png Zaznacz opcje tylko dostępne i raptem zrobi się tylko 6…
A co do zakończenia współpracy to potwierdzam. Kończą z Omega albo Omega z nimi default_smile.png
Edit-Masz rację jest dalej 10

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pisałem o tym miesiąc temu default_smile.png Zaznacz opcje tylko dostępne i raptem zrobi się tylko 6…
A co do zakończenia współpracy to potwierdzam. Kończą z Omega albo Omega z nimi default_smile.png
Edit-Masz rację jest dalej 10

Umknęło mi, ale dzięki za potwierdzenie Pytanie kto przejmie pałeczkę za nich w Silesii w Katowicach, bo tylko oni mieli ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
18 godzin temu, Piotr Piątkowski napisał(-a):

Słyszałem, że Noble Place nie będzie już miał Omegi. Na ich stronie wisi raptem 10 zegarków każdy przeceniony. Ktoś coś więcej słyszał ? emoji6.png

https://nobleplace.pl/zegarki/omega

Tak. Można kupić że sporą zniżka. Podobnie było jak pozbywali się GS z oferty. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co sądzicie o tym egzemplarzu i jakie inne modele możecie zaoferować w podobnej cenie ? 
Miłego dnia :)

37ce4679-a59d-4b72-a2d8-a264eb59da13.jpeg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ma ktoś obecną referencje moonwatcha z hesalitem lub szafirem na sprzedaż? Tęsknię za klasyczna referencja i chyba czas na uzupełnienie w lineupie Speedmasterow 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Witam, Czy ktos z was mial lub ciagle ma Omege Constellation Chrono w meca-quartzu, i moze podzielic sie uzytkowaniem tego modelu? Z gory dziekuje.  

Wiem ze serwis mechanizmu u Omegi to £600 wiec tanio nie jest, ale to ostatni prawilny mechanizm meca-quartzowy od Piguet i generalnie "Swiss Made", wymiary tego modelu sa tez znacznie lepsze niz wersji automatycznej. Dlatego jesli Constellation to tylko ten model dla mnie, szczegolnie ze zadbane egzemplarze mozna kupic od £2000, wiec jest przyzwoicie w kwestii ceny. Natoniast chcialbym poznac ten zegarek z drugiej strony, od kogos kto mial dluzsza chwile uzytkowac ten model. 

Edytowane przez DawidM86

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
1 godzinę temu, Marcusfff napisał(-a):

#szybkiwtorek

Szczerze, mam jeden problem z tym zegarkiem. To już półtora miesiaca a ja kompletnie nie mam ochoty zakładać czegokolwiek innego. To zegarek kompletny i w pełni rozumiem, że można być jednozegarkowcem mając Speedyego w szufladzie. Pomijając okazje nie zmieniałem nogdy zegarków codziennie, ale co tydzień- dwa. A ten się nosi i nosi i nie chce zejść z nadgarstka.

Mam dokładnie taką samą konfigurację, też ze skórzanym paskiem. I chyba już z pół roku, jak go nie miałem na ręce… siedzi w sejfie, ale ostatnio ogólnie jakoś mam moment, że mniej noszę zegarki. Z drugiej strony to trochę sentymentalny model i szkoda mi go sprzedać.

Pozdrawiam,

Janek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czołem. 
Szukam full size 300, niebieska + amelinium, jak by ktoś chciał się pozbyć (latem) to proszę o kontakt. 

Pozdrawiam. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi