Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Degustatorr Noir

Klub Miłośników Zegarków OMEGA

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 28.12.2025 o 21:50, mario1971 napisał(-a):

Dwie różne długości end-linków, a jaka różnica w wizualnym odbiorze.  

Muszę przymierzyć najnowszą ref. Stara była za duża, ale nowa - kto wie :)  Jakby siadła, to mógłbym nawet zostać jednozegarkowcym i byłby wreszcie spokój.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wyszedł związek🤣

IMG_20251226_122020~2.jpg

"Jeśli bałagan na biurku świadczy o bałaganie w głowie, o czym świadczy puste biurko?" Albert Einstein

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Teraz, Mistrz17 napisał(-a):

Nie wyszedł związek🤣

IMG_20251226_122020~2.jpg

Czarno to widziałem od samego początku 😉

..."Wszys­tko jest możli­we. Niemożli­we po pros­tu wy­maga więcej cza­su"... Dan Brown

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
9 minut temu, tommly napisał(-a):

Czarno to widziałem od samego początku 😉

Życie..... Lubię czarne wręcz mam wszystkie prawie ale tu choć jest trochę smaczków nie poszło tak jak chciałem

"Jeśli bałagan na biurku świadczy o bałaganie w głowie, o czym świadczy puste biurko?" Albert Einstein

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czesc wszystkim po dłuższym odpoczynku 🫣 na poczatku zycze w Nowym Roku 26 spelnienia marzen tych zwyklych malutkich i tych bardxiej na wypasie 😀

i do meritum. Zastanawiam sie nad powiększeniem kolekcji. Posiadajac bb58, seamastera 300m z biala tarcza co byscie rozważali jako kolejny? Myslalem nad spidim z biała tarcza ale tu wygryzlby 300m     Czy moze jednak by razem fajnie sie zgrywaly? A moze AT np zielona lub z pelnym deklem w tej jasnoniebieskiej tarczy? 
licze na pomoc z waszej strony bo nie mam  czegos konkretnego upatrxonego

O i T 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
5 hours ago, Mistrz17 said:

Nie wyszedł związek🤣

Bywa i tak! Mnie się udało nie dać zwałować, jak zaraz po premierze w Butiku mi to cudo prezentowali jako wyjątkową okazję, tylko dla VIPów i ósmy cud świata ;) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
3 godziny temu, swierszczu napisał(-a):

Moja propozycja to szafirowy Moon.

Co-Axial

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
5 godzin temu, swierszczu napisał(-a):

Czesc wszystkim po dłuższym odpoczynku 🫣 na poczatku zycze w Nowym Roku 26 spelnienia marzen tych zwyklych malutkich i tych bardxiej na wypasie 😀

i do meritum. Zastanawiam sie nad powiększeniem kolekcji. Posiadajac bb58, seamastera 300m z biala tarcza co byscie rozważali jako kolejny? Myslalem nad spidim z biała tarcza ale tu wygryzlby 300m     Czy moze jednak by razem fajnie sie zgrywaly? A moze AT np zielona lub z pelnym deklem w tej jasnoniebieskiej tarczy? 

Biały Moon i koniecznie na bransolecie. Sam do niego wzdycham, ale odnośnie zegarka chrono mam pewne wahania i wątpliwości.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
29 minut temu, kingcrimson napisał(-a):

Biały Moon i koniecznie na bransolecie. Sam do niego wzdycham, ale odnośnie zegarka chrono mam pewne wahania i wątpliwości.

Biały Moon to zabawka na chwilę. Prawdziwy Moon to czarny Moon.  

To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
6 godzin temu, swierszczu napisał(-a):

A to musi być Omega?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
26 minut temu, mario1971 napisał(-a):

Biały Moon to zabawka na chwilę. Prawdziwy Moon to czarny Moon.  

Zakładam, że masz takie przemyślenia po posiadaniu Snoopy. Biała wersja to świeżość i pewna innowacyjność tego projektu, wersji czarnej, klasycznej przez ostatnie lata powstało na pęczki. Tak naprawdę rozważałem obie wersje bo to niełatwy wybór jest, ale zostawiam to za sobą i obecnie bardziej mnie zajmują wybory w rodzinie R.

1 godzinę temu, pepepatryk napisał(-a):

Ostatnio inne zegarki opanowały mój nadgarstek, Omega leżakowała prawie pół roku. Dziś przyszedł jej czas. 

Dużo zdrowie w 2026 roku 💪🏼

IMG_1292.jpeg

Zaniedbałeś AT, popraw się w 2026 bo ten zegar na to zasługuje 😉 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
10 minut temu, kingcrimson napisał(-a):

Zakładam, że masz takie przemyślenia po posiadaniu Snoopy. Biała wersja to świeżość i pewna innowacyjność tego projektu, wersji czarnej, klasycznej przez ostatnie lata powstało na pęczki. Tak naprawdę rozważałem obie wersje bo to niełatwy wybór jest, ale zostawiam to za sobą i obecnie bardziej mnie zajmują wybory w rodzinie R.

Tak, posiadałem Snoopiego, dokupiłem sobie nawet do niego bransoletę. Niby fajny - ciekawy zegarek, ale zamieniłem go na białą Daytonę zupełnie bez żalu. Ta druga wytrzymała u mnie ponad dwa lata, i gdybym miał wrócić, to prędzej do Pandy niż do Snoopiego. Białego Moona miałem swego czasu do odbioru w okresie, kiedy był jeszcze tylko na zapisy, ale "pech" chciał, że na jednej z imprez zegarkowych przy piwie kolega z tego Forum dał mi go chwilę dłużej pooglądać, i czar prysł niczym bańka mydlana. Co innego czarny Moon - ten mi się podoba za każdym razem gdy go przymierzam, a widzę go praktycznie codziennie na łapce kumpla z pracy. 

To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
4 godziny temu, Mirosuaw napisał(-a):

A to musi być Omega?

Nie musi 😋

O i T 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to Sub nd.

Co-Axial

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi