Dirty Harry 3327 #53151 Posted April 28 Pasek REM Straps "Speedy Tuesday" 17 Omega Planet Ocean XL Gen1 2500D | Laco Stuttgart Pro 43 mm | Steinhart OVM 42 mm | Tag Heuer Carrera Drive Timer | Ticino Big Pilot | Tissot Chemin des Tourelles Gen2 Share this post Link to post Share on other sites
nononame 740 #53152 Posted April 29 Kwarcowe wakacje. Tygodniowy odpoczynek od automatów 14 Share this post Link to post Share on other sites
Piotr Piątkowski 10189 #53154 Posted May 1 Słyszałem, że Noble Place nie będzie już miał Omegi. Na ich stronie wisi raptem 10 zegarków każdy przeceniony. Ktoś coś więcej słyszał ? https://nobleplace.pl/zegarki/omega 0 Share this post Link to post Share on other sites
kingcrimson 22504 #53155 Posted May 1 W końcu wiosna. 18 Share this post Link to post Share on other sites
Miłośnik_Piękna 1301 #53156 Posted May 1 Oj tak, wiosna. 16 Share this post Link to post Share on other sites
MocnyFull 217 #53157 Posted May 1 Słyszałem, że Noble Place nie będzie już miał Omegi. Na ich stronie wisi raptem 10 zegarków każdy przeceniony. Ktoś coś więcej słyszał ? https://nobleplace.pl/zegarki/omegaPisałem o tym miesiąc temu Zaznacz opcje tylko dostępne i raptem zrobi się tylko 6…A co do zakończenia współpracy to potwierdzam. Kończą z Omega albo Omega z nimi Edit-Masz rację jest dalej 10 1 Share this post Link to post Share on other sites
Piotr Piątkowski 10189 #53158 Posted May 1 Pisałem o tym miesiąc temu Zaznacz opcje tylko dostępne i raptem zrobi się tylko 6…A co do zakończenia współpracy to potwierdzam. Kończą z Omega albo Omega z nimi Edit-Masz rację jest dalej 10Umknęło mi, ale dzięki za potwierdzenie Pytanie kto przejmie pałeczkę za nich w Silesii w Katowicach, bo tylko oni mieli ? 0 Share this post Link to post Share on other sites
nononame 740 #53159 Posted May 2 18 godzin temu, Piotr Piątkowski napisał(-a): Słyszałem, że Noble Place nie będzie już miał Omegi. Na ich stronie wisi raptem 10 zegarków każdy przeceniony. Ktoś coś więcej słyszał ? https://nobleplace.pl/zegarki/omega Tak. Można kupić że sporą zniżka. Podobnie było jak pozbywali się GS z oferty. 0 Share this post Link to post Share on other sites
CezarChrzestny 160 #53160 Posted May 2 Co sądzicie o tym egzemplarzu i jakie inne modele możecie zaoferować w podobnej cenie ? Miłego dnia 7 Share this post Link to post Share on other sites
lysolek007 49534 #53163 Posted May 3 ;] 17 👉📸 All Rights Reserved® Diver's⌚holic Share this post Link to post Share on other sites
70soul 1519 #53164 Posted May 3 Wszystkim życzę miłej niedzieli. 20 Share this post Link to post Share on other sites
orlis 1975 #53166 Posted May 4 Ma ktoś obecną referencje moonwatcha z hesalitem lub szafirem na sprzedaż? Tęsknię za klasyczna referencja i chyba czas na uzupełnienie w lineupie Speedmasterow 0 Share this post Link to post Share on other sites
DawidM86 3523 #53167 Posted May 4 (edited) Witam, Czy ktos z was mial lub ciagle ma Omege Constellation Chrono w meca-quartzu, i moze podzielic sie uzytkowaniem tego modelu? Z gory dziekuje. Wiem ze serwis mechanizmu u Omegi to £600 wiec tanio nie jest, ale to ostatni prawilny mechanizm meca-quartzowy od Piguet i generalnie "Swiss Made", wymiary tego modelu sa tez znacznie lepsze niz wersji automatycznej. Dlatego jesli Constellation to tylko ten model dla mnie, szczegolnie ze zadbane egzemplarze mozna kupic od £2000, wiec jest przyzwoicie w kwestii ceny. Natoniast chcialbym poznac ten zegarek z drugiej strony, od kogos kto mial dluzsza chwile uzytkowac ten model. Edited May 4 by DawidM86 0 Share this post Link to post Share on other sites
Marcusfff 193 #53168 Posted May 5 #szybkiwtorek Szczerze, mam jeden problem z tym zegarkiem. To już półtora miesiaca a ja kompletnie nie mam ochoty zakładać czegokolwiek innego. To zegarek kompletny i w pełni rozumiem, że można być jednozegarkowcem mając Speedyego w szufladzie. Pomijając okazje nie zmieniałem nogdy zegarków codziennie, ale co tydzień- dwa. A ten się nosi i nosi i nie chce zejść z nadgarstka. 15 Share this post Link to post Share on other sites
vvv 2460 #53169 Posted May 5 1 godzinę temu, Marcusfff napisał(-a): #szybkiwtorek Szczerze, mam jeden problem z tym zegarkiem. To już półtora miesiaca a ja kompletnie nie mam ochoty zakładać czegokolwiek innego. To zegarek kompletny i w pełni rozumiem, że można być jednozegarkowcem mając Speedyego w szufladzie. Pomijając okazje nie zmieniałem nogdy zegarków codziennie, ale co tydzień- dwa. A ten się nosi i nosi i nie chce zejść z nadgarstka. Mam dokładnie taką samą konfigurację, też ze skórzanym paskiem. I chyba już z pół roku, jak go nie miałem na ręce… siedzi w sejfie, ale ostatnio ogólnie jakoś mam moment, że mniej noszę zegarki. Z drugiej strony to trochę sentymentalny model i szkoda mi go sprzedać. 1 Pozdrawiam,Janek Share this post Link to post Share on other sites
Londek 50962 #53171 Posted May 5 Czołem. Szukam full size 300, niebieska + amelinium, jak by ktoś chciał się pozbyć (latem) to proszę o kontakt. Pozdrawiam. 0 Share this post Link to post Share on other sites
orlis 1975 #53172 Posted May 5 (edited) Edited May 5 by orlis 13 Share this post Link to post Share on other sites
logann 4022 #53174 Posted May 5 7 hours ago, Marcusfff said: #szybkiwtorek Szczerze, mam jeden problem z tym zegarkiem. To już półtora miesiaca a ja kompletnie nie mam ochoty zakładać czegokolwiek innego. To zegarek kompletny i w pełni rozumiem, że można być jednozegarkowcem mając Speedyego w szufladzie. Pomijając okazje nie zmieniałem nogdy zegarków codziennie, ale co tydzień- dwa. A ten się nosi i nosi i nie chce zejść z nadgarstka. Fajny pasior! Robiony na forum czy gdzieś z neta? Czy niekoszerny Racing może na #szypkiftorek ? 11 Share this post Link to post Share on other sites
Dirty Harry 3327 #53175 Posted May 5 13 Omega Planet Ocean XL Gen1 2500D | Laco Stuttgart Pro 43 mm | Steinhart OVM 42 mm | Tag Heuer Carrera Drive Timer | Ticino Big Pilot | Tissot Chemin des Tourelles Gen2 Share this post Link to post Share on other sites