Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
carlito1

Przymierzałem dzisiaj/ostatnio...

Rekomendowane odpowiedzi

23 godziny temu, rafi napisał(-a):

Miałem już nadzieję, że mi całkowicie przeszło, ale dziś jeszcze pomierzyłem sobie Conquesta w klasycznym kolorze
ce8ee580a0b61616b67b5dbb938dcdbb.jpg
6bbd33d19e6b8ce0d97a43a44796d07a.jpg

Widać, że kusi i dobrze leży 😀

Pozdrawiam 
Marcin/kornel91 

Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Nethuns, Oris, Sinn, Zelos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Widać, że kusi i dobrze leży

Hehe. Dzięki.
Mam z tym L. dokładnie tak, jak miałem z PRXem. Spodobał mi się na zdjęciach po premierze, po pierwszej przymiarce ostygłem, potem mierzyłem jeszcze parę razy i się polubiliśmy.
Tu podobnie. Dodatkowo wczoraj trafiłem na sensownego sprzedawcę, z którym można o zegarkach pogadać no i na spokojnie obejrzeć, pooglądać zegar pod różnymi katami, etc.
Niewątpliwie jest to spory zegarek, ale tak naprawdę nie szukam dress watcha, tylko casualowego sportowca, który dodatkowo będzie po prostu ładny.
Szukam oczywiście jeszcze alternatyw, ale Conquest jednak nie wypada z listy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 4.02.2024 o 22:27, rafi napisał(-a):

Hehe. Dzięki.
Mam z tym L. dokładnie tak, jak miałem z PRXem. Spodobał mi się na zdjęciach po premierze, po pierwszej przymiarce ostygłem, potem mierzyłem jeszcze parę razy i się polubiliśmy.
Tu podobnie. Dodatkowo wczoraj trafiłem na sensownego sprzedawcę, z którym można o zegarkach pogadać no i na spokojnie obejrzeć, pooglądać zegar pod różnymi katami, etc.
Niewątpliwie jest to spory zegarek, ale tak naprawdę nie szukam dress watcha, tylko casualowego sportowca, który dodatkowo będzie po prostu ładny.
Szukam oczywiście jeszcze alternatyw, ale Conquest jednak nie wypada z listy.

Masz łapę pod Pama. Tutaj ten lążin jak damka wygląda, nie jak za duży💪👍

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Masz łapę pod Pama. Tutaj ten lążin jak damka wygląda, nie jak za duży

Dzięki. To jest pewnie trochę kwestia perspektywy, ale faktycznie wydaje mi się, że leży ok. A dzięki wygodnej bransolecie fajnie się nosi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
18 minut temu, Jan napisał(-a):

AP jak AP ale krayon super

Krayon bajka - bardzo mi się spodobały. I wszystko się koronką ustawia, żadnych pusherów itp.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
4 godziny temu, beniowski napisał(-a):

Dzisiaj miałem okazję przymierzyć niesamowite czasomierze Krayon oraz  w końcu kilka modeli z oferty Audemars Piguet.

Krayony prezentują się bardzo ciekawie, nigdy tych zegarków nie widziałem na żywo.

A który z AP najbardziej przypadł Ci do gustu ? Mierzyłem te wszystkie modele i najbardziej wygodny był dla mnie CODE 11.59. Czy też odniosłeś takie wrażenie ?

" Nikomu nieznane tajemne serce zegara " - Elias Canetti

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
21 minut temu, mylof napisał(-a):

Krayony prezentują się bardzo ciekawie, nigdy tych zegarków nie widziałem na żywo.

A który z AP najbardziej przypadł Ci do gustu ? Mierzyłem te wszystkie modele i najbardziej wygodny był dla mnie CODE 11.59. Czy też odniosłeś takie wrażenie ?

Polecam przymierzenie Krayonów jeśli taka okazja się nadarzy - wspaniałe czasomierze, także bardzo wygodne. Niestety, cena zaporowa (176 800 euro).

Code jest wygodny, ale mi się niestety wciąż nie podoba. Najwygodniejszy był najprostszy, czyli Ref. 15510ST.OO.1320ST.10.

Edytowane przez beniowski

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Polecam przymierzenie Krayonów jeśli taka okazja się nadarzy - wspaniałe czasomierze, także bardzo wygodne. Niestety, cena zaporowa (176 800 euro).

Code jest wygodny, ale mi się niestety wciąż nie podoba. Najwygodniejszy był najprostszy, czyli Ref. 15510ST.OO.1320ST.10.

Za te piniondze mogli wykminić jakąś bardziej chwytliwą nazwę
Same zegarki prezentują się świetnie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
17 minut temu, rafi napisał(-a):

Za te piniondze mogli wykminić jakąś bardziej chwytliwą nazwę emoji6.png

Dlaczego, nazwa niczego sobie. Po polsku "credka". 

Poza tym niezłe imię dla kota, ewentualnie psa.

- ireo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 13.02.2024 o 15:40, beniowski napisał(-a):

Dzisiaj miałem okazję przymierzyć niesamowite czasomierze Krayon oraz  w końcu kilka modeli z oferty Audemars Piguet.

IMG_6080.jpeg

IMG_6081.jpeg

IMG_6079.jpeg

IMG_6078.jpeg

IMG_6077.jpeg

IMG_6076.jpeg

IMG_6074.jpeg

IMG_6073.jpeg

IMG_6084.jpeg

IMG_6093.jpeg

IMG_6089.jpeg

Ooo Panie...Gratulacje. Na te dwie marki też poluję...

Z ciekawości - w jakim mieście przymierzałeś?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
6 minut temu, kaponier napisał(-a):

Ooo Panie...Gratulacje. Na te dwie marki też poluję...

Z ciekawości - w jakim mieście przymierzałeś?

U mnie, w Mediolanie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
poszedłem jeszcze raz, żeby zrobić ładniejsze zdjęcia

I kiedy je wrzucisz?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi