YouAreNext 14 #1826 Napisano 6 Marca 2016 o kurcze, ja mam problem w drugą stronę najczęściej... 46 się kłania podpisuję się pod słowami dejko, Jan nie bulwersuj się tak, od kiedy wyrażanie swojej opinii to brak kultury? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jan M. Krawczyk 287 #1827 Napisano 6 Marca 2016 Nie bulwersuję się Sam też kilka razy wdałem się tam niepotrzebnie w dyskusję, która nie powinna mieć miejsca. Również z mojej winy Ale każde forum ma swoje ulubione marki i poglądy bardziej popularne od innych. Nasze również. Tylko jest to w gruncie rzeczy grupa fajnych ludzi, którzy nie zasługują na etykietę snobów i bufonów. Abstrahując od tego, że czasem mogą wkurzyć. Tak jak i u nas. I w każdej polskiej rodzinie Normalka. Więcej luzu i mniej ciśnienia Ale wróćmy już do tematu butów Pozdrawiam 0 Czas ma sens tylko wtedy, kiedy robi się z nim coś sensownego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 302 #1828 Napisano 10 Marca 2016 (edytowane) Co do koszmarków i innych wynalazków to MTV w 2000r. w swojej kultowej reklamie przewidziało wymiar kary za "so not cool":https://www.youtube.com/watch?v=WRv86jkf7L4 Polska ulica w 2000r.? Dres w schyłkowej epoce... Edytowane 10 Marca 2016 przez Remy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukaszr 61 #1829 Napisano 11 Marca 2016 (edytowane) Tajska skóra z bydlaka, szyte rzemieniem, twardość kopyta 650. Edytowane 11 Marca 2016 przez DawPi 0 Jedyne czego nie można zrobić, to nie można myśleć, że czegoś nie można zrobić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seiken 86 #1830 Napisano 11 Marca 2016 (edytowane) Wszyscy te buciory pokazują to i ja swoje pokażę Edytowane 11 Marca 2016 przez seiken 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trollu 719 #1831 Napisano 11 Marca 2016 w życiu bym tego nie założył na nogi ale ok, może i wygodne i przewiewne System zniszczył za to przedstawiciel pewnej firmy produkującej maszyny cnc do obróbki metali itd - gość ma żonę i dzieci z tego co wiem a przyjechał raz do zakładu w którym pracuję w jeansach, białej koszuli z kołnierzykiem, sweterek-bezrękawnik i to gumowe coś na nogach tylko różowe z przyczepionymi małymi biedronkami nie wiem, może takie modne teraz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dejko 27 #1832 Napisano 11 Marca 2016 w życiu bym tego nie założył na nogi ale ok, może i wygodne i przewiewne Dlaczego nie?! Jeśli przyjąć założenie, że to obuwie ogrodniczo-działkowe, to sprawdza się w tych zastosowaniach znacznie lepiej niż brogsy na skórzanej podeszwie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seiken 86 #1833 Napisano 11 Marca 2016 No cóź wolę moje Crocsy w domu niż kapciuszki no chyba ,ze w domu tez w półbutkach śmigacie a to już gorsze niz smieszne 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trollu 719 #1834 Napisano 11 Marca 2016 a na podwórko zakładam jednak zwykłe buty, jakieś adidasy itd, latem sandały jakoś te wentylowane gumiaki do mnie nie przemawiają, może przez to, że nie lubię jak stopa lata po bucie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seiken 86 #1835 Napisano 12 Marca 2016 (edytowane) Wżyc a na podwórko zakładam jednak zwykłe buty, jakieś adidasy itd, latem sandały jakoś te wentylowane gumiaki do mnie nie przemawiają, może przez to, że nie lubię jak stopa lata po bucie w życiu bym takiego czegoś na nogi nie założył , przypominają ludową produkcję z Zakopanego Edytowane 21 Marca 2016 przez DawPi Nie cytujemy zdjęć. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KRWISTY 266 #1836 Napisano 12 Marca 2016 Miały być ciemne Fluxy jednak jak zobaczyłem te musiałem mieć Asics Gel-Lyte V Winter Trail Pack 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dejko 27 #1837 Napisano 12 Marca 2016 nie lubię jak stopa lata po bucie Ale w nich nie lata stopa po bucie. Nawet bez tego zaczepu tylnego, stopy trzymają się dość pewnie. O ile oczywiście rozmiar jest prawidłowo dobrany.A najlepsze, że na koniec można je umyć myjką ciśnieniową, czego nie da się powiedzieć o snickersach. Przy czym akurat po domu, to w nich nie chodzę. Wolę coś takiego: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seiken 86 #1838 Napisano 12 Marca 2016 Crocsy nie sa z gumy !!! sa b.lekkie i wygodne o dziwo noga się w nich nie poci i można je myć nie capią jak skórzane snickersy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dziadek 1296 #1839 Napisano 12 Marca 2016 Ot, żywot mężczyzny po czterdziestce, firmowe kapcioszki, dresik, fotelik, piweczko, telewizorek i dobrze wypasiona żona. Tak mi się jakoś skojarzyło. 0 Każdy stary człowiek ma swoją historię i powód, dlaczego jest taki, a nie inny. Pomyśl o tym, zanim mnie osądzisz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mikołaj N 388 #1840 Napisano 12 Marca 2016 Takie coś z takim czymś i bez takiego czegoś Fotki samojebki więc sorry za jakość tło itp niedoróbki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Matiasz 0 #1841 Napisano 12 Marca 2016 Orientujecie się jakie firmy podają szerokość butów (tęgość) i jednocześnie produkuje dosyć długie buty (wkładka 31-32cm),poszukuję butów dla Ojca który ma dosyć szerokie stopy . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24336 #1842 Napisano 12 Marca 2016 W zadadzie wszystkie firmy produkujące sensowne obuwie mają tegosci i rozmiarowke od Loake, Barker czy Grenson przez Yanko, Carmine czy Meermina po Crockett Jones, Alfred Sargent, Edward Green itp. 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krystian 2290 #1843 Napisano 12 Marca 2016 Ja ostatnio mam coraz więcej par butów, ale to raczej z powodu tego, że na starość sportu mi się zachciało.Siatkówka inne, bieganie inne, do sportowych rzeczy inne, do pracy inne, do garnituru inne, na zimę inne i tak się nazbierało.Ogólnie to nienawidzę kupować butów i o żadne nie dbam. Po prostu nie przywiązuję do nich zbytniej uwagi i pełnią u mnie tylko funkcję użytkową. Tak czy inaczej do każdej z tych czynności potrzebuję innego obuwia i dziwne żebym miał jedną parę do wszystkiego. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diego04 318 #1844 Napisano 12 Marca 2016 Takie coś z takim czymś i bez takiego czegoś Fotki samojebki więc sorry za jakość tło itp niedoróbki Bardzo ładne buty. Świetny krój i kolor.Gdzie i za ile można kupić takie butki? Może być na PW. 0 "Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mikołaj N 388 #1845 Napisano 12 Marca 2016 Tk max 199zl. W zalando 450zl chyba 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diego04 318 #1846 Napisano 12 Marca 2016 (edytowane) Tk max 199zl. W zalando 450zl chyba To te? https://www.zalando.pl/gordon-and-bros-mirco-eleganckie-buty-cognac-gb612a00g-o11.html Edytowane 12 Marca 2016 przez Diego04 0 "Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mikołaj N 388 #1847 Napisano 12 Marca 2016 To te? https://www.zalando.pl/gordon-and-bros-mirco-eleganckie-buty-cognac-gb612a00g-o11.htmlTak. Jaki masz nr buta może będą we Wrocku. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diego04 318 #1848 Napisano 12 Marca 2016 41-42 wkładka 26,5 - 27,5 cm, zależy od modelu.Szkoda że TK MAXX nie ma w PL sklepu internetowego. Może jutro podjade zobaczyć. 0 "Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #1849 Napisano 13 Marca 2016 Takie kupiłem, na lato do krótkich spodenek Sent from my E6653 using Tapatalk 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kkwpk 1264 #1850 Napisano 13 Marca 2016 Ciekawe obuwie Irek. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach