Jan M. Krawczyk 287 #2401 Napisano 8 Października 2016 Dobrze, to Oxfordy jakiej firmy polecicie? Mam waska stope. Buty beda uzywane bardzo rzadko, w zwiazku z tym chce zeby byly dobrej jakosci, ale zeby nie byly przesadnie drogie.Jeśli wąska stopa to np. Meermin na kopycie Hiro. Ewentualnie wspomniane Berwick. Chyba, że stosunkowo tanio to również kwota 1300 zł? Wtedy oczywiście BwB podpowiada, że nie ma to jak Yanko 0 Czas ma sens tylko wtedy, kiedy robi się z nim coś sensownego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kroll_czarli 588 #2402 Napisano 8 Października 2016 1300 zdecydowanie za duzo na buty noszone 3-4 razy w roku. Wole to co zostanie, przeznaczyc za jakis czas ma broksy lub dolozyc do zegarka Meerminy lub Berwicki w Warszawie przymierze? Ktore lepsze beda na waska stope? Dodatkowo, ktore sie latwiej dopasowuja, zeby za bardzo nie poobcieraly? 0 Moja strona na FB Instagram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trollu 721 #2403 Napisano 8 Października 2016 http://partenope.pl/oxford/153-oxford-skora-cieleca-czarne.htmlmam szczupłą nogę i te są ok, cenowo taniej chyba nie kupisz, szyte metodą blake stąd pewnie niższa cena. Wygodniejszych butów nie miałem jeżeli chodzi o garniturowce. Co do żywotności się nie wypowiadam, u mnie tak samo używane są od święta. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kroll_czarli 588 #2404 Napisano 8 Października 2016 W sumie chyba podobnie kosztują Berwicki? Eh, za trudny temat, za duzo wszystkiego 0 Moja strona na FB Instagram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
y60 2272 #2405 Napisano 8 Października 2016 (edytowane) Mam dwie pary RW na tej podeszwie i na śniegu ślizgają się jak jasna cholera…więc może powinienem reklamować OK, na śniegu nie ma "bata" ,także nie spiesz się z tą reklamacją.. Bardziej chodziło mi o tzw jesienno-zimową chlupę na chodniku . W śniegu spokojnie dają radę Beckmany .Tylko pewnie trochę szkoda tą niepodklejoną skórzaną część podeszwy narażać na długotrwałą wilgoć . Generalnie rozwiązaniem są jakieś Meindle na przykład Edytowane 8 Października 2016 przez y60 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Passero #2406 Napisano 8 Października 2016 OK, na śniegu nie ma "bata" ,także nie spiesz się z tą reklamacją.. Bardziej chodziło mi o tzw jesienno-zimową chlupę na chodniku . W śniegu spokojnie dają radę Beckmany .Tylko pewnie trochę szkoda tą niepodklejoną skórzaną część podeszwy narażać na długotrwałą wilgoć . Generalnie rozwiązaniem są jakieś Meindle na przykład Ja mieszkam w Sudetach, stąd trochę inne postrzeganie warunków zimowych 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
proki1971 769 #2407 Napisano 8 Października 2016 Karol, Yanko na kopycie 915; sa rewelacyjne, sam mam kilka par a mam wąska stopę. wejdź na strone patine. pl 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #2408 Napisano 8 Października 2016 Se takie na wiosne kupie Sent from my SGP312 using Tapatalk 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kroll_czarli 588 #2409 Napisano 8 Października 2016 Karol, Yanko na kopycie 915; sa rewelacyjne, sam mam kilka par a mam wąska stopę. wejdź na strone patine. plWchodzilem, ale dla mnie za duza kwota na buty zakladane 3-4 razy w roku 0 Moja strona na FB Instagram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
proki1971 769 #2410 Napisano 8 Października 2016 za to będziesz mial je na lata. sprawdź czy ten kod na rabat 15% działa bo był do wyczerpania puli -PATINE15SHOES2 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kroll_czarli 588 #2411 Napisano 8 Października 2016 (edytowane) Obejrzec moge, choc nie wiem czy trzeba az takich. Takie za 600 pewnie tez w moim wypadku na lata starcza, moze nawet do wiecznego spoczynku mi je zaloza A na powaznie, to nie ma w Warszawie by przymiarki porobic kilku firm w jednym miejscu? PS: a z duetu Yanko i Loake to, ktore lepsze? Edytowane 8 Października 2016 przez kroll_czarli 0 Moja strona na FB Instagram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
proki1971 769 #2412 Napisano 8 Października 2016 Loake przymierzysz, Yanko raczej nie. Z tych dwóch ja wolę Yanko. A na Herringshoes zaglądałes? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kosma 204 #2413 Napisano 9 Października 2016 Nosi ktoś The North Face lub Jack Wolfskin? Chcę kupić coś do latania zimą po mieście, nad morzem, wszędzie w zasadzie. Mieszkam w małym mieście, prawie nie jeżdżę autem, no chyba że absolutny mus, dlatego chcę coś w śnieg i ogólnie na zimową aurę. Poprzednie buty po 5 sezonach jeszcze się nadają, ale zwyczajnie mi się już znudziły. Oglądałem treckingowe modele do kostki tych firm, coś takiego rozwarzam, bo typowo zimowe to na koło podbiegunowe ewentualnie się nadają chyba. Takie sprawiają wrażenie przyjammniej. 0 Only Fools Do Not Fear The Sea Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kroll_czarli 588 #2414 Napisano 9 Października 2016 Loake przymierzysz, Yanko raczej nie. Z tych dwóch ja wolę Yanko. A na Herringshoes zaglądałes?A jak ogolnie z dobraniem rozmiaru? Kompletnie nie wiem jaki rozmiarntakich butow nosze. Isc do sklepu jakiego iccosnprzykladowego kupic, czy jak wysylkowo to kupic od razu ze dwa rozmiary i potem zwrocic jeden? PS: patine przyjmuje zwroty? 0 Moja strona na FB Instagram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #2415 Napisano 9 Października 2016 Wszystkie zakupy internetowe wiążą się z możliwością zwrotu/wymiany bo to umowa zawarta na odległość. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 303 #2416 Napisano 9 Października 2016 (edytowane) Yanko mają ładniejsze kopyta i skóry. W Loake nie znajduję nic ciekawego.Jak masz wciągać buty 3-4 razy w roku to nie ma co szaleć.Z zagranicy to ewentyalnie na przecenach Scarosso w tym budżecie bo Bexley to słaby jest.Prawidła jeszcze kup ale takie kształtne nie te na sprężynie za 20 zl bo buta zdeformują. Edytowane 9 Października 2016 przez Remy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kroll_czarli 588 #2417 Napisano 9 Października 2016 Zrobie chyna podejscie do Yanko. Prawidla oczywista sprawa. 0 Moja strona na FB Instagram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 303 #2418 Napisano 10 Października 2016 (edytowane) A jak ogolnie z dobraniem rozmiaru? Kompletnie nie wiem jaki rozmiarntakich butow nosze. Isc do sklepu jakiego iccosnprzykladowego kupic, czy jak wysylkowo to kupic od razu ze dwa rozmiary i potem zwrocic jeden? PS: patine przyjmuje zwroty? Tak, możesz najpierw obmierzyć sobie stopę wg określonego sposobu.Przyjmują zwroty, oczywiście mierzysz but na dywanie i starasz się nie załamać buta.Czyli robisz to tak aby but wyglądał jak nowy.Zapewne odesłałbyś buty, które przyszły jako nowe a mają porysowane podeszwy i są załamane; jako wcześniej używane. Dla dłuższej żywotności polecam podzelować buty, bo skórzane podeszwy dość szybko "tracą" czubki, a chodzenie na skórzanych niekiedy może się skończyć wywinięciem orła...Gdzie oddać do zelowania poczytaj w przewodniku miejskim forum but w butonierce. Edytowane 10 Października 2016 przez Remy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kroll_czarli 588 #2419 Napisano 10 Października 2016 Kurcze, przebrnac przez ten watek o prawidlach i cos wywnioskowac, to jest mega trudno Jakie cedrowe prawidla, do Yanko na kopycie 915 byscie wpakowali? Takie, zeby nie podbily ceny butow o kolejne 200zl 0 Moja strona na FB Instagram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24387 #2420 Napisano 10 Października 2016 Zwykłe z allegro, nic nie trzeba kombinować. 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kroll_czarli 588 #2421 Napisano 10 Października 2016 No to poszlo zamowienie na Oxfordy Yanko, kopyto 915. 0 Moja strona na FB Instagram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24387 #2422 Napisano 10 Października 2016 W sumie nie pomyślałem- mogłeś do mnie wpaść i pomierzyć buty, mam tego trochę. Jaki wziales rozmiar yanko? 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 303 #2423 Napisano 10 Października 2016 Zawsze możecie zadzwonić do patine.pl i spróbować wstrzymać zamówienie do czasu przymiarki... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mayor 225 #2424 Napisano 10 Października 2016 Moje EH z 1998 roku,jeszcze Union Made.,Mam zamiar wysłać do firmy z Minesoty ,kora specjalizuje się w tuningu vintage Red Wings., 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kroll_czarli 588 #2425 Napisano 11 Października 2016 W sumie nie pomyślałem- mogłeś do mnie wpaść i pomierzyć buty, mam tego trochę. Jaki wziales rozmiar yanko?Wzialem 8 i 8,5 0 Moja strona na FB Instagram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach