desmo 3940 #3726 Napisano 14 Stycznia 2018 (edytowane) Czy są tu użytkownicy popularnych zimowych timberlandów? Wy****** na to 'cudo' 980zł zaimpregnowałem ich psikaczem, pierwsze wyjście w góry bez deszczu tylko chodzenie po szlaku w niegłębokim śniegu (do 5cm) i bam... przemokłyjakoś bardzo wygodne też nie sąjak mi nie uwzględnią reklamacji to nie wiem co z tym badziewiem zrobić...Obawiam się że kilkugodzinne brodzenie w śniegu ( nawet niskim) to wyzwanie tylko dla ocieplanych kaloszy... timberlandy to bardziej dla bogatych miejskich gimnazjalistów do lansu... Edytowane 14 Stycznia 2018 przez desmo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M_Michal 9 #3727 Napisano 14 Stycznia 2018 Obawiam się że kilkugodzinne brodzenie w śniegu ( nawet niskim) to wyzwanie tylko dla ocieplanych kaloszy... timberlandy to bardziej dla bogatych miejskich gimnazjalistów do lansu...Dokładnie tak. To nie są typowo zimowe buty, tylko buty na budowę. Takie jest ich pochodzenie. Sam używałem ich przez 8 lat w ziemie i nie przeżyłem takiej historii, ale jestem w stanie uwierzyć, że mogły tego nie wytrzymać. Skóra się moczy, ale zawsze wraca do swojej pierwotnej postaci i koloru. Proponuję więc poczekać, bo powinno być dobrze.Co do wygody, to są raczej nie wygodne i nie jest w nich ciepło. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bober5264 3789 #3728 Napisano 14 Stycznia 2018 reklamują się jako 100% waterproof, to był spacer a nie brodzenie w śniegu, buty mojej dziewczyny z ccc zniosły to tak jak trzeba.. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Werchinio #3729 Napisano 14 Stycznia 2018 (edytowane) reklamują się jako 100% waterproof, to był spacer a nie brodzenie w śniegu, buty mojej dziewczyny z ccc zniosły to tak jak trzeba.. to raczej wyglada na problem z ta konkretna para. mialem kilka modeli Timberlanda, chociaz nigdy tych klasycznych i nie sprawialy zadnych klopotow. Edytowane 14 Stycznia 2018 przez Werchinio 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #3730 Napisano 14 Stycznia 2018 Taka zajawka chyba kolejnego zakupu Wysłane z Google Pixel 2 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M_Michal 9 #3731 Napisano 14 Stycznia 2018 to raczej wyglada na problem z ta konkretna para. mialem kilka modeli Timberlanda, chociaz nigdy tych klasycznych i nie sprawialy zadnych klopotow. Dziwna sytuacja. Moje były waterproof. Reklamuj. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bober5264 3789 #3732 Napisano 14 Stycznia 2018 reklamuje, w przyszły poniedziałek będzie wiadomo co i jak jakie polecacie ciepłe i wygodne buty zimowe? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
super_Maja 0 #3733 Napisano 16 Stycznia 2018 Ja mam zawsze problem ze znalezieniem mojego rozmiaru. Zazwyczaj kończy się to polowaniem we wszystkich sklepach w mieście bym mogła znaleźć te jedne konkretne buty. Doprowadza mnie to do szału. Dlatego nie przepadam za zakupami obuwniczymi. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kosma 204 #3734 Napisano 16 Stycznia 2018 reklamuje, w przyszły poniedziałek będzie wiadomo co i jak jakie polecacie ciepłe i wygodne buty zimowe?The North Face. Kupilem w zeszlym roku w góry, sprawdzily sie i zostana ze mna az sie rozpadna. Zonie kupilem sniegowce, rowniez sie sprawdzily. G6 0 Only Fools Do Not Fear The Sea Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #3735 Napisano 16 Stycznia 2018 Miały być m998 ale wszedłem dziś do sklepu i ten pomarańcz mnie zabił. Miłość od pierwszego spojrzenia Fotka sklepowa, podglądowa. Wysłane z Google Pixel 2 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
plose55 183 #3736 Napisano 16 Stycznia 2018 Faaaajne, co to za model ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #3737 Napisano 16 Stycznia 2018 New Balance M1500NO. W worldbox 377zl z 699zl. Wysłane z Google Pixel 2 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gasp50 696 #3738 Napisano 16 Stycznia 2018 Jash polecam kolekcje gino Rosso sportowe są fajne mój wczorajszy zakup 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 307 #3739 Napisano 16 Stycznia 2018 (edytowane) Taka zajawka chyba kolejnego zakupu Wysłane z Google Pixel 2 przy użyciu TapatalkaJak to jest xx zakup NB to zajawką powinien być zimny prysznic ;-) Edytowane 16 Stycznia 2018 przez _Kwiatek_ Nie cytuj zdjęć 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4709 #3740 Napisano 16 Stycznia 2018 No w górach Jacek się nie zgubisz. Po butach Cię wypatrzą 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #3741 Napisano 16 Stycznia 2018 Panie, w góry to mam dwunastoletnie LaSportivy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartosz 86 45 #3742 Napisano 16 Stycznia 2018 (edytowane) Co myślicie o klasycznych butach HG BassUpolowałem takie za bezcen w TK i mając pełną świadomość 'historii' tego modelu, nie do końca mam pomysł jak je nosić. Edytowane 16 Stycznia 2018 przez Bartosz 86 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24525 #3743 Napisano 16 Stycznia 2018 Takie Bassy do jeansow, granatowych chino też ujda, do szarej flaneli w kant. Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafi 12884 #3744 Napisano 16 Stycznia 2018 Co myślicie o klasycznych butach HG BassUpolowałem takie za bezcen w TK i mając pełną świadomość historii tego modelu, nie do końca mam pomysł jak je nosić.W plecaku Żart, bardzo fajne, ja jeszcze do takich nie dorosłem ale gdyby było inaczej, do jakichś casualowych spodni piękna rzecz. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #3745 Napisano 16 Stycznia 2018 Ile razy byłem w TK to zawsze są dużo za duże te szyszeczki. Nie mniej piękne, byle nie czarne. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartosz 86 45 #3746 Napisano 16 Stycznia 2018 @Rafi - własnie sam nie jestem pewien czy do nich dorosłem @Jash - właśnie z brązowymi byłoby dużo łatwiej - jednak ja trafiłem czarne, muszę je przemyśleć... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #3747 Napisano 16 Stycznia 2018 Z braku laku wziąłbym i czarne. Nie mniej brąz i bordowe ładniejsze. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafi 12884 #3748 Napisano 16 Stycznia 2018 @Rafi - własnie sam nie jestem pewien czy do nich dorosłem Prawdopodobnie jesteśmy w tym samym wieku, więc nic dziwnego A na dodatek powiem Ci, że gdybym akurat miał wolną gotówkę i trafił okazję na mój rozmiar, to pewnie też bym wziął 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klik Klak 14 #3749 Napisano 16 Stycznia 2018 Co myślicie o klasycznych butach HG Bass A jaka dokładnie stoi za nimi historia?Bo po zdjęciu widać tylko że konkretny dramat.:-) Klik Klak 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartosz 86 45 #3750 Napisano 16 Stycznia 2018 (edytowane) A jaka dokładnie stoi za nimi historia?Bo po zdjęciu widać tylko że konkretny dramat.:-) Klik Klak Edytowałem i ująłem tą historię w cudzysłów bo miałem na myśli 'ikoniczność' samego modelu.Nosili je prawie wszyscy - ludzie od Kennyedyego przez Jamesa Deana, Steva McQueena, Milesa Davisa po Michaela Jacksona. Przetrwały w niezmienionej formie do dzisiaj. Niby lubię takie rzeczy, ale nie jestem pewien czy akurat te konkretnie są dobre dla mnie Edytowane 16 Stycznia 2018 przez Bartosz 86 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach