Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Rekomendowane odpowiedzi

Kozak :) Szkoda, że ta guma w Vansach (a właściwie we wszystkich butach) wygląda zaraz jak "szmata".

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Jash

Podeszwy aż tak się nie brudzą w Vansach, niestety pękają i to w butach za taka kasę porażka. Tak czy inaczej bardzo lubię bo szerokie i wygodne jak kapcie

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja w Vansach mam z reguły problem z rozklejaniem ale zawsze można załatwić to Kropelką. A za te konkretne zapłaciłem 99 zł wiec relacja jakości do ceny + wygląd = dla mnie bomba

Edytowane przez xavras_s

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Boosty, fakt, ciężko doczyścić. Mam 4 pary (2 wyprałem z koszulką i zafarbowały lekko na blado-różowo). Wyglądają lepiej niż "brudno białe" ;)  A tych Vansów, za taką kasę to grzechem było nie brać. Długo szukałem dla siebie ale poddałem się...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A do mnie dzisiaj takie wpadły.

NdCkbfj.png

Pozdrawiam 
Marcin/kornel91 

Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Nethuns, Oris, Sinn, Zelos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Podeszwy aż tak się nie brudzą w Vansach, niestety pękają i to w butach za taka kasę porażka. Tak czy inaczej bardzo lubię bo szerokie i wygodne jak kapcie

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro

A wszystko po to aby szybciej kupić kolejny model...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Odwieczny problem Conversów :P Sam but jeszcze do noszenia się nadaje, ale podeszwa z przodu, na wysokości jak but się zgina przy chodzeniu pęka. Spokojnie zabiłem tak ostatnie 5 par, dokładnie w ten sam sposób.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość bazant

A do mnie dzisiaj takie wpadły.

Bardzo ładne. Jaki to numer referencyjny? Edytowane przez bazant

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Kwiatek

Bardzo ładne. Jaki to numer referencyjny?

ML574MDG

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja takie właśnie kupiłem. Za 114pln. Szyte. W na zewnątrz i w środku 100% skóra. Made in Portugal.

hmgoepprod_3.jpg

Edytowane przez b_easy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Komunijne

Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hm Premium. Pełna rozmiarówka dostępna.

Osobiście kupuję tylko sneakersy w tym stylu i tak wysokiej jakości wykonania jeszcze nie miałem. Najczęściej w środku dają byle jaką syntetyczną wkładkę która raz dwa się zniszczy jak nie chodzisz w skarpetkach. W skórze nie ma takiego ryzyka.

Edytowane przez b_easy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Polecam uwadze stronę oficjalny sklep Adidasa, można parę rzeczy w fajnej cenie znaleźć. Superstary za 200 zł

3d63045d6aa7eaf40e3071ded3c70781.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Siema Koledzy buciarze. Pomyślałem sobie, że poszukam na ulubionym forum tematu o butach - może ktoś coś. Nie było to takie oczywiste, a tutaj proszę bardzo. :) 

Ja akurat od lat jestem team NB - buty robione w USA fajnie uzupełniają się z radzieckimi zegarkami.

post-97171-0-56003500-1562445111_thumb.jpg

Link do mojej kolekcji: https://www.instagram.com/god.kirov/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy one takie z USA, to nie byłbym pewny...

Co-Axial

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Racja, dyskretny napis 1500. Dla koneserów.

Ja zawsze miałem zwykłe, nie byłem zachwycony jakością. Jest różnica?

Co-Axial

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Racja, dyskretny napis 1500. Dla koneserów.

Ja zawsze miałem zwykłe, nie byłem zachwycony jakością. Jest różnica?

1500 są najwygodniejsze i domyślam się, że wszystkie 15xx podobnie. Ogólnie wykonanie zachodnich modeli jest sporo lepsze, to buty obliczone na kilka sezonów, jeśli tylko o nie zadbasz - więc jest to ekologiczne i wbrew pozorom bardzo ekonomiczne. Najstarsze NB z Anglii noszę od 5 lat.

Z produkcji azjatyckiej najfajniejsze są modele podstawowe czyli wrt300. Są stosunkowo niedrogie (150zł) i te które mam wytrzymały już 3 sezony. Inne azjatyckie rzeczywiście bez rewelacji.

Nie mam dużego porównania do jakości u innych, bo jedyne buty sportowe oprócz nb jakie mam to Nike lab komyuter i to trochę co innego.

Wydaje mi się, że 1500, to buty dla "rozsądnego wujcia", który nosi wszędzie scyzoryk victorinoxa, kupuje ciuchy z myślą, że będzie w nich chodził do końca życia i od zawsze jeździ starym, poczciwym volvo albo mercedesem. Jak zauważyłeś - hajpu to na nie ma na te buty, raczej dla konesera albo normalsa.

Edytowane przez Krokodyl Tik-Tak

Link do mojej kolekcji: https://www.instagram.com/god.kirov/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi