Gość mrovka #5101 Napisano 11 Maja 2020 W dniu 11.04.2020 o 23:33, trollu napisał: kiedyś miałem trampki i latem dla mnie to na równi z gumiakiem. Tragedia. Mam kumpla, który kiedyś chodził latem w glanach i do dzisiaj mówi, że było "ok" więc to, że ktoś chodzi nie znaczy, że jest przyjemnie ...a moze poprostu mu sie mniej noga pocila - ja tak mam i dlatego w lecie czasem ubieram wysokie glany ku zdziwieniu innych wytlumaczyc sie wszystkim nie da,wiec wychodze czasami w ich oczach na idiote 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #5102 Napisano 11 Maja 2020 Miał ktoś do czynienia z Sofixami, tymi współczesnymi? Jak to się ma do jakości wykonania i noszenia? Wzięło mnie na buty w stylu retro i tak się męczę między Sofix a Reebok... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #5103 Napisano 11 Maja 2020 Godzinę temu, maritimeeng napisał: Właśnie odebrałem, idealne na obecną pogodę ? Fajne ciżmy ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
revolta4 14499 #5104 Napisano 11 Maja 2020 Godzinę temu, maritimeeng napisał: Właśnie odebrałem, idealne na obecną pogodę ? Super mam i lubię 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość maritimeeng #5105 Napisano 11 Maja 2020 2 minuty temu, fidelio napisał: Fajne ciżmy ? Dzięki. Wersja nappa - miękka skóra. Wersję klasyczną trzeba rozchodzić (około tydzień) i zapłacić daninę z krwi ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #5106 Napisano 11 Maja 2020 5 minut temu, maritimeeng napisał: Dzięki. Wersja nappa - miękka skóra. Wersję klasyczną trzeba rozchodzić (około tydzień) i zapłacić daninę z krwi ? Znakiem tego też muszę mieć taką wersję, bo daniny z krwi nie pamiętam ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 298 #5107 Napisano 20 Maja 2020 Brązowe buty to garnituru to tak „po włosku”. Mam brązowe lotniki ale noszę je do zestawu szare spodnie + marynarka. Do garnituru granatowego zakładam czarne double monki. Bardzo lubię taki zestaw. Co do powyższych brązowych sneakersów uważam że to klasyczny model produkowany w wielu odmianach kolorystycznych przez np. Scarosso. Firma zaczynała od klasycznych butów (czasem z jakimiś udziwnieniami - mam od nich tassel loafers skórzane, obszyte materiałem camo). Sam chcę sobie kupić od nich zielone z zamszu. Tyle, że przekroczyłem limit kupionych butów... Te sneakersy moim zdaniem lepiej pasują do jeansów niż np. NB. Kolorowe chinosy i NB to moim zdaniem najlepsze połączenie jeżeli chodzi o smart casual. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ceteth 6265 #5108 Napisano 20 Maja 2020 Ja dzisiaj pojechałem na szybko do apteki, no i przechodziłem obok sklepu z butami ? prawie wyszedłem z dwoma parami jedne wysokie Jordany z czerwonym mam, padło na fioletowe 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piter80 98 #5109 Napisano 26 Maja 2020 Oba modele świetne.Ale jak dla mnie Jordany 1tylko wysokie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Keniutek 280 #5110 Napisano 27 Maja 2020 ^ A u mnie dokładanie odwrotnie, tylko niskie. Chwilowo mam 5 par ale było znacznie więcej ???? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ceteth 6265 #5111 Napisano 30 Maja 2020 Jedne wysokie już mam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
machlo 7538 #5112 Napisano 30 Maja 2020 Zamówiłem sobie takie. Ciekawe jaki na żywo będzie kolor, bo ciężko ogarnąć po zdjęciach w sieci. 0 FS: Zenith A384 | Grand Seiko SBGX093 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukebor 8025 #5113 Napisano 30 Maja 2020 Bardzo fajny model. Gdzie zamawiałeś? 0 I'm not myself, but not dead and not for sale... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość maritimeeng #5114 Napisano 30 Maja 2020 W dniu 30.04.2020 o 20:20, arturlep napisał: Idzie lato, paczuszki dotarły. Loafer-sy Berwicka i Sperry legend edit Przypomina mię skecz o starej Indiance: ...”miała syna Moka-Syna”. ???? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szuwi 6580 #5115 Napisano 30 Maja 2020 W dniu 30.05.2020 o 22:30, machlo napisał: Zamówiłem sobie takie. Ciekawe jaki na żywo będzie kolor, bo ciężko ogarnąć po zdjęciach w sieci. Myślę, że mogą być białe z granatowo-czerwonymi paskami... ???? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
machlo 7538 #5116 Napisano 30 Maja 2020 8 minut temu, szuwi napisał: Myślę, że mogą być białe z granatowo-czerwonymi paskami... ???? No właśnie, ale jak białe. Mierzyłem model w kolorze "white" i były dla mnie zbyt białe. Te są "cream" i może będą ok, ale jak będą beżowe, w ciepłym kolorze, to też może być źle. 0 FS: Zenith A384 | Grand Seiko SBGX093 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szuwi 6580 #5117 Napisano 30 Maja 2020 8 minut temu, machlo napisał: No właśnie, ale jak białe. Mierzyłem model w kolorze "white" i były dla mnie zbyt białe. Te są "cream" i może będą ok, ale jak będą beżowe, w ciepłym kolorze, to też może być źle. A podobno my faceci rozróżniamy tylko trzy kolory... ???? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
machlo 7538 #5118 Napisano 30 Maja 2020 28 minut temu, szuwi napisał: A podobno my faceci rozróżniamy tylko trzy kolory... ???? No tak, może być ładny, brzydki i ten trzeci. 0 FS: Zenith A384 | Grand Seiko SBGX093 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fraktale 1994 #5119 Napisano 2 Czerwca 2020 (edytowane) ... Edytowane 2 Czerwca 2020 przez Fraktale 0 <script src="//widget.time.is/t.js"></script> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartosz 86 45 #5120 Napisano 3 Czerwca 2020 W dniu 30.04.2020 o 20:20, arturlep napisał: Idzie lato, paczuszki dotarły. Loafer-sy Berwicka i Sperry legend edit Sperry są niezniszczalne - miałem już kilka par i są po prostu super. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mistrz17 6675 #5121 Napisano 3 Czerwca 2020 Zamówiłem sobie takie. Ciekawe jaki na żywo będzie kolor, bo ciężko ogarnąć po zdjęciach w sieci. Bardzo fajne podłączę się gdzie brałeś? 0 "Jeśli bałagan na biurku świadczy o bałaganie w głowie, o czym świadczy puste biurko?" Albert Einstein Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
machlo 7538 #5122 Napisano 3 Czerwca 2020 W dniu 3.06.2020 o 18:40, Mistrz17 napisał: Bardzo fajne podłączę się gdzie brałeś? Jutro mają być. Dość drogawe i nie idzie znaleźć ich taniej, nie licząc fejki oczywiście. Niby są modele nie "super deluxe", ale niestety kolorystyka mi nie pasowała w tych modelach i skóra licowa na czubku bardziej mi podchodzi niż zamsz. 1 FS: Zenith A384 | Grand Seiko SBGX093 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
machlo 7538 #5123 Napisano 5 Czerwca 2020 W dniu 3.06.2020 o 18:40, Mistrz17 napisał: Bardzo fajne podłączę się gdzie brałeś? Jutro mają być. Dość drogawe i nie idzie znaleźć ich taniej, nie licząc fejki oczywiście. Niby są modele nie "super deluxe", ale niestety kolorystyka mi nie pasowała w tych modelach i skóra licowa na czubku bardziej mi podchodzi niż zamsz. Przyszły, ale za małe. Model zwykły Mexico 66 był w tym rozmiarze idealny, a te są wyraźnie za małe. Zastanawiam się, czy ryzykować z rozmiarem większym, czy po prostu zwrócić. 1 FS: Zenith A384 | Grand Seiko SBGX093 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piter80 98 #5124 Napisano 6 Czerwca 2020 Jakie polecacie buty na lato?w moich ultraboostach pękła podeszwa po 2 latach i to w 2 parach prawie w tym samym czasie????. Myślałem o NB 997,ale nigdy nie miałem NB i nie wiem czy za te 300-400 zł nie lepiej wybrać coś innego. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trollu 718 #5125 Napisano 6 Czerwca 2020 28 minut temu, Piter80 napisał: NB 997 powinny być ok, ja użytkuję 373 i siatka daje radę, 1050 wyraźnie "cieplejsze", 997 nie miałem ale pewnie będą gdzieś po środku 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach