loco50 21693 #5601 Napisano 11 Października 2021 O fajne. Co za model? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
łowca 348 #5602 Napisano 11 Października 2021 Lowa Elite Desert, moje właśnie siadły ze starości po 9 latach, pianka PU się kruszy i Vibram odpada. Ale przed latem wymienię podeszwę:) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 86537 #5603 Napisano 13 Października 2021 Panowie to sprawdzony sklep ?? Chcę kupić jakieś camelowe trapery https://sneakerspace.pl/pl/p/Timberland-Premium-6-inch-Waterproof-Boots-Yellow-Zolty/2837?utm_source=shoper&utm_medium=shoper-cpc&utm_campaign=shoper-kampanie-google&shop_campaign=1730584139&gclid=EAIaIQobChMImv_a5vPG8wIVBtN3Ch1ZggAREAYYASABEgLplfD_BwE Chyba że może CAT https://www.eobuwie.com.pl/trapery-caterpillar-colorado-pwc44100-940-honey.html 0 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 25603 #5604 Napisano 13 Października 2021 Taka ciekawostka dla fanów klasyki. Udało mi się kupić buty z zamkniętej w 2013 pracowni Jerzego Bukowskiego ( Kraków), właśnie w tym roku zostały wykonane i przeleżały nienoszone od tamtej pory. Piękna robota - fenomenalny kształt pięty i nosków, wąskie kopyto, piękne taliowanie w glanku i jakość wykonania. Oczywiście buty są wykonane tradycyjnie ręcznie, czyli ręcznie szyte ramowo (handwelted) , z zamkniętym kanałem szycia od spodu podeszwy, od góry widać piękne sztuprowanie. Metalowe wkręcane fronty podeszwy. Dziś tego typu produkcja na szerszą skalę to chyba tylko węgierskie pracownie (np Vass, Buday, robiony na Węgrzech austriacki Dinkelacker) nie licząc zakładów bespoke jak opisywany nieistniejący już Bukowski (w Polsce aktualnie np Kielman, czy Januszkiewicz, Stanios) Dziś po raz pierwszy je założyłem. 17 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 86537 #5605 Napisano 14 Października 2021 W dniu 13.10.2021 o 09:52, kornel91 napisał(-a): Panowie to sprawdzony sklep ?? Chcę kupić jakieś camelowe trapery https://sneakerspace.pl/pl/p/Timberland-Premium-6-inch-Waterproof-Boots-Yellow-Zolty/2837?utm_source=shoper&utm_medium=shoper-cpc&utm_campaign=shoper-kampanie-google&shop_campaign=1730584139&gclid=EAIaIQobChMImv_a5vPG8wIVBtN3Ch1ZggAREAYYASABEgLplfD_BwE Chyba że może CAT https://www.eobuwie.com.pl/trapery-caterpillar-colorado-pwc44100-940-honey.html Ktoś coś podpowie?? 0 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xavras_s 124 #5606 Napisano 14 Października 2021 Ja często psuję buty więc kupuje tam gdzie mogę reklamować. Tam bym nie kupiłWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 86537 #5607 Napisano 15 Października 2021 Sprawdzałem adres tylko jeśli sprzedają oryginalne buty to cena również dobra, stąd moje pytanie. 0 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #5608 Napisano 15 Października 2021 Już samo logo krzyczy "nie kupuj tutaj" 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 86537 #5609 Napisano 15 Października 2021 Może i tak 0 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
van gunt 552 #5610 Napisano 19 Października 2021 Mogę dołączyć do kolegi Pamiko na wyprawę po miejskich pustyniach. Mam sporą stopę, tak więc buty w słusznym rozmiarze 48,5. Waga jednego 980 gram. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
łowca 348 #5611 Napisano 20 Października 2021 Tylko nie oszczędzajcie, od wyprodukowania macie około 8 lat zanim same się rozlecą. Warto lakierem bezbarwnym od wewnątrz pomalować przelotki na sznurówki, bo rdzewieją. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xavras_s 124 #5612 Napisano 22 Października 2021 Odświeżę temat czymś kontrowersyjnym Crosc, które uważam za najwygoeniejszy luźny "but" na świecie zostały pokonane! Adidas YEEZY Slide to inny wymiar miękkości. Wygoda absolutna choć design kontrowersyjny. Mnie to tam wali bo kupiłem jako kapcie po domu bardzo polecam! Podbiję czymś kontrowersyjniejszym YZY 450 Cloud FoamNawet dla mnie za dużo Ale jakie wygodne!Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 333 #5613 Napisano 25 Października 2021 (edytowane) W dniu 22.10.2021 o 17:33, xavras_s napisał(-a): Podbiję czymś kontrowersyjniejszym YZY 450 Cloud Foam Nawet dla mnie za dużo Ale jakie wygodne! Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk To ja podbiję ocenę powyższego obuwia, buźką która pasuje jak w mordę: Edytowane 25 Października 2021 przez Remy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
orlis 1716 #5614 Napisano 25 Października 2021 dziś przyszły 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukebor 8315 #5615 Napisano 25 Października 2021 Maciek, to dla Cb czy syna? Bo perspektywa „kłamie”. 0 I'm not myself, but not dead and not for sale... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
orlis 1716 #5616 Napisano 25 Października 2021 Dla mnie - rozmiar 41 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukebor 8315 #5617 Napisano 25 Października 2021 Świetne! 0 I'm not myself, but not dead and not for sale... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
souls_hunter 874 #5618 Napisano 25 Października 2021 W sumie, z zegarkami też mogliby tak robić. Alibi dla żony... kochanie, nie uwierzysz co mnie dziś spotkało..... 0 Prawda. Ludzie ją cenią, łakną jej, są nawet gotowi oddać za nią własne życie. Pod warunkiem, że nie dotyczy ich samych. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
YouAreNext 14 #5619 Napisano 27 Października 2021 Hej, czy możecie podrzucić sklepy internetowe z fajnymi sneakersami? Gdzie głównie je kupujecie?Szukam air maxow w rozmiarze zapewne 47-47,5 (stopa 30.5cm) ale nic prawie nie ma dostępnego na zalando, sizeer, eobuwie, stronie nike itp 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
porcelanowy 938 #5620 Napisano 28 Października 2021 Powitoł Kumotrowie, a co się teraz pisze o butach ECCO? Warte uwagi, nie warte uwagi, nie to co dawniej czy jak? Dawno się firmą nie zajmowałem, bo buty niezbyt w moim guście były (wiało starożytnością) i cena wysoka, ale teraz szukając czegoś nowego na miasto znalazłem coś u nich. Ogólnie szukam: - coś a'la ugładzone glany; - czarna skóra; - do kostki; - gore tex; - do 700zł. 0 porcelanowy: Nóż to Narzędzie => ntn.knives.pl Z pamiętnika strapmakera amatora Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 69221 #5621 Napisano 28 Października 2021 Miałem z 6 par butów Ecco, trzy z nich ciągle użytkuję. Dwie z nich są ze skóry jaka - nie do zdarcia. Nie mam żadnych uwag. Jutro będę odbierał kolejne, bo ściągają mi zamówiony rozmiar. Buty (piszę ogólnie o marce) bardzo wygodne, przygotowane na szerszą stopę, dobrze wykonane. Tylko w jednych wytarł się bieżnik. Takie jak zapytałeś właśnie jutro będę mierzył. A od jutra mają na wszystko -15%. 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #5622 Napisano 28 Października 2021 Ja mam ze 3 pary Ecco, żona ze 4. Nic się nie dzieje poza tym, że w jednych przetarły mi się zapiętki. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
to tamto 260 #5623 Napisano 28 Października 2021 Mam pytanie i prośbę zarazem, właśnie wróciłem ze sklepu po przymierzach DR. MARTENS 1460 Smooth. Od niemal zawsze miałem parę takich butów w domu, jednak ostatnie po 8 latach dokończyły żywota i postanowiłem kupić nowe, co chyba nie będzie łatwe. Jak pisałem po przymiarce butów stwierdziłem że jakieś takie niby skóra naturalna, niby gruba a jednak jakaś cienka i slabawa w dotyku. Pamiętam że zawsze musiałem je rozchodzić by się ułożyły i dopasowały i potem było super. Czy ktoś może coś polecić w podobnym klimacie ?, chodzi mi o jakość butów, dobrej jakości skóra i wykonanie to priorytet. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arturlep 1548 #5624 Napisano 28 Października 2021 Upolowane Yezzy 350 v2Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
satanic 16620 #5625 Napisano 28 Października 2021 Kurła, oczy mnie pękli😵 7 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach