eye_lip 24191 #4526 Napisano 12 Maja 2019 To w ogóle nie ma porównania, skóry które stosuje Meermin pochodzą z najlepszych francuskich garbarni, są bardzo wysokiej jakości, 2, 3 klasy wyżej od B. Co do rozmiaru to Meermin ma tak pochrzanioną rozmiarówkę że nie zdecydowałbym się na zakup online bez tygodnia spędzonego na analizie różnych kopyt i modeli na forach. 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sanik 81113 #4527 Napisano 12 Maja 2019 To w ogóle nie ma porównania, skóry które stosuje Meermin pochodzą z najlepszych francuskich garbarni, są bardzo wysokiej jakości, 2, 3 klasy wyżej od B. Co do rozmiaru to Meermin ma tak pochrzanioną rozmiarówkę że nie zdecydowałbym się na zakup online bez tygodnia spędzonego na analizie różnych kopyt i modeli na forach. Dzięki za opinię. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Drake 90 #4528 Napisano 13 Maja 2019 To w ogóle nie ma porównania, skóry które stosuje Meermin pochodzą z najlepszych francuskich garbarni, są bardzo wysokiej jakości, 2, 3 klasy wyżej od B. Co do rozmiaru to Meermin ma tak pochrzanioną rozmiarówkę że nie zdecydowałbym się na zakup online bez tygodnia spędzonego na analizie różnych kopyt i modeli na forach. Także boję się kupować ich wyrobów online . Może taka rozszerzona prezentacja skłoni firmę Meermin do szerszego otworzenia się na rynek PL . Ceny mają skalkulowane na całkiem rozsądnym poziomie jak na GYW . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hogg 883 #4529 Napisano 15 Maja 2019 Czy ktoś z szanownych forumowiczów użytkuje na co dzień buty bokserskie/zapaśnicze np Adidas Havoc ? Jakie wrażenia? Widzą mi się, bo mają "klimatyzację" 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hogg 883 #4530 Napisano 15 Maja 2019 (edytowane) Jak już odgrzebane.To takie zamówiłem. Made in USA. Ciekawe czy jest jakaś różnica... Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Hej, jaki to model NB? Edytowane 15 Maja 2019 przez _Kwiatek_ Nie cytuj zdjęć. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #4531 Napisano 15 Maja 2019 Hej, jaki to model NB?Nie cytuj zdjęć! ML1978CR 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xavras_s 124 #4532 Napisano 15 Maja 2019 https://nbsklep.pl/new_balance_ml1978cr.html 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hogg 883 #4533 Napisano 15 Maja 2019 (edytowane) Bardzo dziękuję. Za uwagę Szanownego moda także Zapytam inaczej: rozglądam się za jakimiś butami w stylu sportowym na wiosnę/lato, w których mogę przychodzić do pracy do biura. Przeważnie ubieram się w stylu casual (chinosy/jeansy/koszula/polo/marynarka) Wiek 41 wiosen, czyli poważny człowiek Mam mętlik w głowie od nadmiaru obuwia w sieci, tym bardziej że o ile obuwie eleganckie ogarniam, to sportowe nie bardzo Edytowane 15 Maja 2019 przez Hogg 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ceteth 6264 #4534 Napisano 15 Maja 2019 Przejrzyj ofertę Skechers. Mają też buty, które pasują do koszuli. Turbo lekkie, genialna podeszwa. Mam w domu w sumie 3 pary (2 moje, 1 kobity) oboje sobie bardzo chwalimy. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hogg 883 #4535 Napisano 15 Maja 2019 Dziękuję, sprawdzę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
spy 46 #4536 Napisano 15 Maja 2019 Czy ktoś z szanownych forumowiczów użytkuje na co dzień buty bokserskie/zapaśnicze np Adidas Havoc ? Jakie wrażenia? Widzą mi się, bo mają "klimatyzację" Na co dzień? W tym się nie da chodzić. Ja nawet na treningu nie dałem rady w bokserskich Adidasach, strasznie niewygodne. Wolałem Asicsy zapaśnicze. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xavras_s 124 #4537 Napisano 15 Maja 2019 Bardzo dziękuję. Za uwagę Szanownego moda także Zapytam inaczej: rozglądam się za jakimiś butami w stylu sportowym na wiosnę/lato, w których mogę przychodzić do pracy do biura. Przeważnie ubieram się w stylu casual (chinosy/jeansy/koszula/polo/marynarka) Wiek 41 wiosen, czyli poważny człowiek Mam mętlik w głowie od nadmiaru obuwia w sieci, tym bardziej że o ile obuwie eleganckie ogarniam, to sportowe nie bardzoAdidas Stan Smith, najlepiej białe Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vvv 2442 #4538 Napisano 15 Maja 2019 Jak z adidasa to zobacz jeszcze gazelle. Z nike cortez ale to nie kazdemu sie podoba i nie kazdy lubi. 0 Pozdrawiam,Janek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hogg 883 #4539 Napisano 15 Maja 2019 Ja mam Flyknit Racer i Air Jordan 1 Retro High Flyknit dla mnie sa super na lato. Jedyny problem czasem w aucie, nie mozna przesadzic z klima na nogi bo wieje po stopach Air Jordan 1 Retro High Flyknit raczej ciężko do dostania widzę (długość stopy 29,5-30 cm czyli pewnie jakieś 44-46 w zależności od rozmiarówki) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vvv 2442 #4540 Napisano 15 Maja 2019 To fakt ja mialem farta i trafilem w outlecie na dobrej pomocji. W nike 30cm to 12us rozmiar 46, dokladnie mój rozmiar 0 Pozdrawiam,Janek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 297 #4541 Napisano 15 Maja 2019 (edytowane) @HoggScarosso ma bardzo ładne eleganckie jak i casualowe.Cena? Odpowiada jakości.Mają też przeceny więc news letter się przydaje choć oderty wysyłają dość często. Mam od nich extrawaganckie tassel loafers (dobra jakość i dopracowanie detali) i mam zamiar kupić casualowe ale poczekam na przeceny. Edytowane 15 Maja 2019 przez Remy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hogg 883 #4542 Napisano 15 Maja 2019 Dla mnie Cortezy bomba! Żona twierdzi, że ortobuty i ohyda, ale... ja lubię look lat 80-tych Strasznie wpadły w oko. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
łowca 337 #4543 Napisano 18 Maja 2019 A ja sobie takie kupiłem - SOLOVAIR SOL10 Black Commando yellow stitching 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hogg 883 #4544 Napisano 18 Maja 2019 Rozsądny kompromis na nadchodzące lato Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xavras_s 124 #4545 Napisano 19 Maja 2019 Takie kliknąłem Adidas Ultra Tech 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Keniutek 279 #4546 Napisano 20 Maja 2019 Miałem/mam, bardzo wygodne. Brudzą się fest i trochę "grzeją" ale i tak są fajowe. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
porcelanowy 938 #4547 Napisano 21 Maja 2019 (edytowane) PowitołPrzeprowadzka mi się szykuje. Przeglądam buty bo mnie Żonka od szafiarek zaczęła wyzywać (sumując mam więcej par...) Największy sentyment - Belleville 790: 11 rok już ze sobą Nie robię już w nich tylu kilometrów co dawniej, bo wygodniejsze buty na szlaki biorę.Najpierw podstawowy but wszędzie, później tylko na wyrypy, później wymieniłem podeszwę i przeszły od kategorii "robocze."Od dwóch lat jako gumiaki na działkę - nadal trzymają wodoszczelność, nadal trzymają integralność, choć już powoli na zagięciach przy palcach pękają. Jak wiem, że będzie ciężka rąbanka w polu, lesie, błocie, piachu to idą do roboty: Jak zajadę, to chyba kupię kolejną parę, z tego cholernego sentymentu Edytowane 21 Maja 2019 przez porcelanowy 0 porcelanowy: Nóż to Narzędzie => ntn.knives.pl Z pamiętnika strapmakera amatora Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Astarloa12 527 #4548 Napisano 23 Maja 2019 Takie przyszły. Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
meXy 348 #4549 Napisano 24 Maja 2019 Od jutra testuję taki zestaw. Lepiej dla nich, żeby się sprawdziły. 0 Co-Axial Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Siewca 18 #4550 Napisano 25 Maja 2019 Po co Ci nóż do biegania? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach