eye_lip 24837 #2426 Napisano 11 Października 2016 Ok. Mam dwie pary 8.5 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kroll_czarli 639 #2427 Napisano 13 Października 2016 Ok. Mam dwie pary 8.5 Podpowiedz mi, gdzie w naszych rejonach podzelowac Yanko? Duzo taka usluga kosztuje? 0 Moja strona na FB Instagram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dar 33 #2428 Napisano 13 Października 2016 Dobrym zawodnikiem jest szewc24.pl ale terminy ma pewnie kosmiczne 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24837 #2429 Napisano 13 Października 2016 Karol a czemu chcesz je zelowac? Krupon w Yanko jest dobry. Mam ok 15 par butów tej klasy na skórze i żadne nie są podzelowane. 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafi 13225 #2430 Napisano 13 Października 2016 Karol a czemu chcesz je zelowac? Krupon w Yanko jest dobry. Mam ok 15 par butów tej klasy na skórze i żadne nie są podzelowane.Właśnie dlatego, że masz 15 par, zelowanie jest zbędne 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kroll_czarli 639 #2431 Napisano 13 Października 2016 Karol a czemu chcesz je zelowac? Krupon w Yanko jest dobry. Mam ok 15 par butów tej klasy na skórze i żadne nie są podzelowane. Szczerze? To mi ich szkoda i jakos lepiej psychicznie bede sie czul na podzelowanych 0 Moja strona na FB Instagram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24837 #2432 Napisano 13 Października 2016 Właśnie dlatego, że masz 15 par, zelowanie jest zbędne Raczej nie, bo te w których chodzę często to może ze 3, 4 pary, zresztą kiedyś nie miałem tyle i chodziłem w 2 parach regularnie. 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kroll_czarli 639 #2433 Napisano 13 Października 2016 Bys jednak podpowiedzial gdzie i ile 0 Moja strona na FB Instagram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24837 #2434 Napisano 13 Października 2016 Zelowanie to kilkadziesiąt pln, można np u Kaminskiego na Nowym Świecie. 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
proki1971 770 #2435 Napisano 13 Października 2016 Karol, toż to profanacja. Po to kupuje się buty ze skórzaną podeszwą żeby takie pozostały Ja tak jak Filip mam kilkanaście par i żadnych nie zelowałem i nic złego się nie dzieje oprócz lekkiego starcia podeszwy, głównie na czubach. To nie Gino Rossi czy inne tego typu wyroby gdzie podeszwa szybko się zatrze albo rozmięknie od deszczu.Karol , pokaż w końcu jakie zamówiłeś. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mayor 225 #2436 Napisano 13 Października 2016 Mam kolegę ,którego ojciec pod koniec lat 70 kupili Lade w Peweksie i przez 3 lata jeździł z foliami na siedzeniach,gdyż było mu szkoda weluru i psychicznie się lepiej czuł.,To taki sam nonsens jak podklejanie gumą butów na skórzanej podeszwie., 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kroll_czarli 639 #2437 Napisano 13 Października 2016 (edytowane) Karol, toż to profanacja. Po to kupuje się buty ze skórzaną podeszwą żeby takie pozostały Ja tak jak Filip mam kilkanaście par i żadnych nie zelowałem i nic złego się nie dzieje oprócz lekkiego starcia podeszwy, głównie na czubach. To nie Gino Rossi czy inne tego typu wyroby gdzie podeszwa szybko się zatrze albo rozmięknie od deszczu.Karol , pokaż w końcu jakie zamówiłeś. Miałem do tej pory jedne buty na takiej podeszwie i wkurzalo mnie, ze strasznie kamyczki itp halasuja, jak sie po nich chodzi No i sa sliskie. Profanacja, czy nie, ja wole podzelowac Yanko 433 Negro Zelowanie to kilkadziesiąt pln, można np u Kaminskiego na Nowym Świecie. Dzięki. A blizej nas nie ma nic? Zelowanie to kilkadziesiąt pln, można np u Kaminskiego na Nowym Świecie. Edytowane 13 Października 2016 przez kroll_czarli 0 Moja strona na FB Instagram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24837 #2438 Napisano 13 Października 2016 W sumie to jeśli masz chwilę to ja bym odeslal do szewca24 - najlepszy fachowiec. 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 317 #2439 Napisano 13 Października 2016 Wystarczy kilka wycieczek po bruku i czubki of spodu wyglądają fatalnie. Zelowanie przed tym zabezpiecza.Po jakiś czasie konieczne może okazać się wymienienie podeszwy.Pytanie- kto i za ile i co za to można kupić. Ja wywinąłem orła na drewnianych schodach.Na śniegu i niektórych kaflach to dramat. Zelowanie zapewnia bezpieczeństwo. No ale są dwie szkoły "zelników' i "naturszczyków". 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sebak 3453 #2440 Napisano 13 Października 2016 Zeluję wszystkie u p. Marka Katany na Hożej 21/23. Cena 45 zł i jeszcze się nigdy nie rozczarowałem. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pawel2499 148 #2441 Napisano 14 Października 2016 Ja zelowałem w u szewca w przejściu metro Arsenał, za 50zł słoniowa guma czy jakoś tak, bo na skórzanej podeszwie można się zabić i strasznie się stuka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trollu 725 #2442 Napisano 14 Października 2016 niektórym właśnie zależy na stukaniu ale ślisko jest, sam się o tym przekonałem jak o mały włos nie poleciałem na metalowej ramce wokół wycieraczki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 317 #2443 Napisano 14 Października 2016 (edytowane) Ja w butach niepodzelowanych czuję się strasznie ograniczony.Ani przebiec, ani w razie czego zaprzeć się (pchnąć samochód lub kogoś w nietypowej sytuacji). Osobiście wolę kupić na skórzanej podeszwie i oddać do podzelowania niż zamawiać na gumowych. W nich szew jest na wierzchu i nie wiem po jakim czasie taka guma się zetrze.Mam w kilku parach i poza jednym przypadkiem zastosowania niewłaściwego kleju to trzymają i super chronią czubki przed ścieraniem. Chodzi się pewnie i w razie czego ma się odpowiednią przyczepność.Tak to przykręcane/przybijane blaszki, wymiana podeszew.Czas, koszty itd. Mam podzelowane nawet tassel loafers. Edytowane 14 Października 2016 przez Remy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jan M. Krawczyk 291 #2444 Napisano 14 Października 2016 Panowie. Są zwolennicy jednego i drugiego rozwiązania. To trochę jak pomiędzy użytkowanikami telefonów z iOS i Androidem 0 Czas ma sens tylko wtedy, kiedy robi się z nim coś sensownego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24837 #2445 Napisano 14 Października 2016 (edytowane) Buty ze skórzaną podeszwą są dla mnie całkowicie naturalne, nawet się nad tym nie zastanawiam jakie mam akurat na nogach (mam też i Dainite i Commando sole i seryjnie zelowane A.Testoni)- przyczepność jest dla mnie taka sama jak w innych, po krótkim czasie krupon robi się szorstki i jest przyczepny. Nigdy nie zdarzyło mi się nic wywinąć orła ani nic innego w związku ze skórzanymi podeszwami. Aktualnie mam ok 20 par butów z czego ok 15-16 jest na skórze. Od 2011 roku wymieniałem podeszwę tylko w Alfred Sargent, poza tym fleki i przody w kilku parach. Np w tych Markowskich: http://www.wdrugiejskorze.pl/trzewiki-typu-balmoral-boot/ które mam jakieś chyba 5 lat nigdy nic nie robiłem z podeszwami. Edytowane 14 Października 2016 przez eye_lip 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mayor 225 #2446 Napisano 14 Października 2016 W butach na skórzanej podeszwie oddycha cała stopa, a kiedy podeszwa jest z gumy spody stopy są odizolowane.,Wyjątkiem są buty na podeszwach z krepy naturalnej (plantation crepe).,Co do zachowania równowagi to w mieście nie zauważyłem różnicy,tak samo na gumie jak i na skórze można się wy..,lić szanse są proporcjonalne do ilości wypitego alkoholu., 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pkc 21 #2447 Napisano 18 Października 2016 Może się Wam przyda, ja polecamhttp://woshwosh.pl/ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zonka 7 #2448 Napisano 19 Października 2016 Panowie i Panie..Pomocy!Szczeniak w nocy pogryzł mi torebkę... cieszyła mnie zaledwie półtorej tygodnia..Czy coś się da z tym zrobić? Oczywiście nową już zamówiłam, ale iskierka nadziei we mnie tkwi 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #2449 Napisano 19 Października 2016 Daj mu ją zeżreć do końca. Chociaż psiak będzie miał radochę. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zonka 7 #2450 Napisano 19 Października 2016 Nie denerwuj 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach