DobeczekWereczka 1 #2026 Napisano 24 Lipca 2016 Tylko jaki?? ;-)))) nie ma łatwo;-))) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sanik 90758 #2027 Napisano 24 Lipca 2016 Tylko jaki?? ;-)))) nie ma łatwo;-)))Napisz czego szukasz, tylko może nie w tym dziale 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DobeczekWereczka 1 #2028 Napisano 24 Lipca 2016 Mam kilka innych na oku więc coś na pewno upoluję w końcu:-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
muchacho_ 2375 #2029 Napisano 24 Lipca 2016 (edytowane) Dzisiaj takiego Gerlacha sobie nosze [/url]G. Gerlach Enigma by muchacho86, on Flickr G. Gerlach Enigma by muchacho86, on Flickr Edytowane 24 Lipca 2016 przez muchacho_ 0 Instagram - Lug2Lug Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wolf 1145 #2030 Napisano 26 Lipca 2016 Świetny jest, ponosiłbym i ja 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DobeczekWereczka 1 #2031 Napisano 26 Lipca 2016 Też bym się nie obraził;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maka 5 #2032 Napisano 31 Lipca 2016 A jak Ci działa ta wskazówka od sekund po uruchomieniu i resetowaniu tak teges czy ok???No i teges..... zegarek bardzo cieszy tylko muszę go wrzucić na mesh'a i będzie zacnie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
muchacho_ 2375 #2033 Napisano 31 Lipca 2016 W tym modelu jest wszystko ok, ale w pierwszym, ktory dostalem byly problemy z resetowaniem chronografu. 0 Instagram - Lug2Lug Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maka 5 #2034 Napisano 2 Sierpnia 2016 Mam zegarek g.gerlach enigma z kupiony 12.2015 tak wynika z kartki dołączonej do pudełka.Sekunda działa jak chce. Kupiony na bazarku za fajną $ ale działanie mechanizmu jest ……… dziwne. I tak się zastanawiam na tym żeby to urządzenie oddać do naprawy. Tylko czy tam jest co naprawić. Kupiłem zegarek bo Nasz Polski i co ..... na razie słabo Ale ja chcę mieć ten zegarek tylko działający jak enigma 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość xylog #2035 Napisano 2 Sierpnia 2016 No ale w czym problem?Pisz do sprzedawcy, że zupiłeś felerny zegarek. To nie all... tylko forumowy bazarek, gdzie zasady uczciwości chyba nadal obowiązują.Chyba, że wolisz pisać do producenta i skorzystać z gwarancji. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arek314 104 #2036 Napisano 2 Sierpnia 2016 VK64 to humorzasty mechanizm i ja bym odesłał do naprawy do producenta. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
_prezesso_ 245 #2037 Napisano 2 Sierpnia 2016 (edytowane) Nowinka P.37 Łoś Edytowane 2 Sierpnia 2016 przez Prezesso79 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4982 #2038 Napisano 2 Sierpnia 2016 Mógłby mieć cieńszy wewnętrzny ring i pełne wskazówki. A poza tym - zaczynają robić ładne zegarki..... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krygo 19457 #2039 Napisano 2 Sierpnia 2016 Fajny. Cenę określili już dokładnie? Na stronie nic nie widzę, a chyba coś było mowa o okolicach 2k. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
junek92 25 #2040 Napisano 2 Sierpnia 2016 Fajny. Cenę określili już dokładnie? Na stronie nic nie widzę, a chyba coś było mowa o okolicach 2k. 2 koła ? Za zegarek na ST1901 ? Grubooo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maka 5 #2041 Napisano 2 Sierpnia 2016 (edytowane) No ale w czym problem?Pisz do sprzedawcy, że zupiłeś felerny zegarek.To nie all... tylko forumowy bazarek, gdzie zasady uczciwości chyba nadal obowiązują.Chyba, że wolisz pisać do producenta i skorzystać z gwarancji.Wolę gwarancję bo zegarek mi się podoba ma wadę powalczę z gerlachem.Relację przedstawię na bieżąco na razie czekam na info kiedy sklep g.gerlach wyślę mi informację o tym co u nich kupiłem 29.07.16 wiem, że to tylko chwila ale jakoś słabo.... Mają chyba jakieś problemy z odpisywaniem na proste pytania. A zaczynałem wierzyć w to, że Polska ble-jakoś to mit. Edytowane 2 Sierpnia 2016 przez maka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
junek92 25 #2042 Napisano 2 Sierpnia 2016 Wolę gwarancję bo zegarek mi się podoba ma wadę powalczę z gerlachem.Relację przedstawię na bieżąco na razie czekam na info kiedy sklep g.gerlach wyślę mi informację o tym co u nich kupiłem 29.07.16 wiem, że to tylko chwila ale jakoś słabo.... Mają chyba jakieś problemy z odpisywaniem na proste pytania. A zaczynałem wierzyć w to, że Polska ble-jakoś to mit. Ja na szczęście kupiłem swojego Gerlacha w od czasu do czasu w Wawie i tam nie było problemu Zegarek zdecydowałem się wymienić na inną markę po 2 rękojmi w przeciągu 4 miesięcy... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
_prezesso_ 245 #2043 Napisano 2 Sierpnia 2016 (edytowane) No, mają chłopaki problemy z terminowym odpisywaniem, fakt. Co do Łosia to mnie się akurat podobają ażurowe wskazówki - fajnie świecą.I raczej nie będzie kosztował 2 koła. Edytowane 2 Sierpnia 2016 przez Prezesso79 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maka 5 #2044 Napisano 2 Sierpnia 2016 (edytowane) Ja tego nie rozumiem MADE IN POLAND mam zegarek chwilę i Wszystkim pokazuję jakie to cuda Nasi robią - no lipy nie ma A potem takie wpadki na „kamykach się przewracamy” a góry przed NAMI Panowie o co tu chodzi? Ciekawe jak firma podejdzie do tematu zobaczymy dużo to mnie nie kosztowało ale chodzi o fakt i zasady. Edytowane 2 Sierpnia 2016 przez maka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krygo 19457 #2045 Napisano 2 Sierpnia 2016 I raczej nie będzie kosztował 2 koła. Se poczytałem i piszą o poziomie cenowym mniej więcej Sokoła 1000, czyli 1850 pln. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
_prezesso_ 245 #2046 Napisano 2 Sierpnia 2016 Spoko, "firma" podchodzi do sprawy poważnie. Przecież oni mechanizmu nie produkują więc mozna im zarzucić jedynie babola przy kontroli jakości, ale pisanie o górach itp...Poczytaj sobie jaką wtopę ostatnio znany Crepas zaliczył takie rzeczy się dzieją... wyślesz, wymienią mechanizm i odbierzesz. Proste.O ile jest uszkodzony, bo podobno ten typ tak ma.Chyba w pierwszym chrono VC też taka przypadłość była. Ale tu głowy nie dam, bo nie miałem. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arek314 104 #2047 Napisano 2 Sierpnia 2016 Ja miałem VC chrono 2 z tym samym mechanizmem i też idealnie nie zerowało po pewnym czasie, ale nie na tyle żeby naprawiać. Seiko się nie popisało. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
astat 1 #2048 Napisano 2 Sierpnia 2016 Ja tego nie rozumiem MADE IN POLAND mam zegarek chwilę i Wszystkim pokazuję jakie to cuda Nasi robią - no lipy nie ma A potem takie wpadki na „kamykach się przewracamy” a góry przed NAMI Panowie o co tu chodzi? Ciekawe jak firma podejdzie do tematu zobaczymy dużo to mnie nie kosztowało ale chodzi o fakt i zasady.Miałem to samo z Enigmą. Chyba ze dwa razy był na serwisie u nich ( po pierwszym serwisie sekunda zepsuła się po 1 dniu użytkowania), tak mi obrzydzili ten zegarek, że musiałem go sprzedać. Ich dział jakości to jakaś masakra :/. Jeśli chodzi o kontakt z nimi to najlepiej dzwonić, jest to najszybszy sposób na załatwienie czegokolwiek. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maka 5 #2049 Napisano 2 Sierpnia 2016 (edytowane) Ale to nie o to chodzi miało być fajnie po Polsku a jest słabo po polsku ja tego nie rozumiem sami sobie robimy pod górkę to już nie chodzi o zegarek ale o całość dlaczego??????? Przecież można inaczej ;-) Edytowane 2 Sierpnia 2016 przez maka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kryzys13 0 #2050 Napisano 12 Sierpnia 2016 Witam, czy ma ktoś P50? Jak wygląda na ręce? Może ktoś wrzuci fotkę? Trochę mnie zmartwily posty o jakości tych zegarków. Może się ktoś wypowie w temacie P50? Wysłane z mojego Classic przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach