Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

QuadrifoglioVerde

ZAPISY i WYBÓR NUMERÓW ZEGARKÓW KLUBOWYCH 2012

Rekomendowane odpowiedzi

Jeden pasek proszę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Faktycznie się machnąłem. Teraz poprawiłem i edytowalem swój post z samplami. wkleilem wam dwa zdjecia 301c niechcący. Teraz jest już jako 2gi sampel wklejone poprawne zdjecie 3015c !!!. I moim zdaniem 3015c to jest faworyt. Bo propozycja Squale moze byc za jasna. Co o tym myslicie.

PS. Nie patrzcie na cytowany post jlw bo on przykleił jeszcze nie poprawione kolory :-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Głosuję na 3015C. 3 za jasna . I poproszę 2 paski :) !!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja poproszę dwa paski ;)

Edit: kolor wg propozycji producenta najbardziej mi odpowiada

Pozdrawiam, Wojtek

(Wysyłane z mojego .......... przy użyciu Tapatalk HD)

Pozdrawiam, Wojtek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po glosie berta69 popatrzylem sobie dluzej i wracam jednak do propozycji producenta. Faktycznie ciut jasniejszy, ale taki jakis jakby ciekawszy :rolleyes: . W sumie niewielka roznica.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Propozycja Squale jak dla mnie jest zbyt jasna więc wolałbym któryś z "naszych" kolorów.

Szkoda,że w samplu nie ma wskazówek bo one mocno odmieniają wizerunek tarczy.

Zastanawiam się nad tym paskiem czy aby nie będzie zbyt niebiesko...tarcza,bezel i pasek

Mariusz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy szkło ma juž AR? Chyba jednak propozycja Squale wygląda najlepiej wg mnie - kolor nie taki oczywisty niebieski .

@rtur

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Też głosuję za kolorem proponowanym przez Squale , chętnie też dopłaciłbym za lepszą wersję mechanizmu ..

Gumę poproszę - 1 szt .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Propozycja Squale jak dla mnie jest zbyt jasna więc wolałbym któryś z "naszych" kolorów.

Szkoda,że w samplu nie ma wskazówek bo one mocno odmieniają wizerunek tarczy.

Zastanawiam się nad tym paskiem czy aby nie będzie zbyt niebiesko...tarcza,bezel i pasek

Propozycja Squale nie jest zła i dostosuję się do ogółu, ale oglądając fotki LUM-teca z tarcza w 301c, przychylam się bardziej do propozycji nr 1.

Też obawiam się czy nie wyjdzie zbyt "smerfowy" zegarek jak będzie wszystko na niebiesko a w kolorystyce jaśniejszej to będzie to na pewno "oficjalny zegarek smerfów" :)

Mam pytanie czy w tak dobrej cenie mógłby być np. czarny pasek? Jeśli nie to piszę się na jeden niebieski, a jeśli tak to wstępnie jeden niebieski i jeden czarny (są gdzieś fotki może konfiguracji niebieskiej z niebieskim paskiem?)

P.s. Możliwe że squale będzie żałowało podjęcia się zrobienia zegarka klubowego ale w dłuższej perspektywie na pewno będzie to udane przesięwzięcie marketingowe na naszym rynku i poprawi świadomość marki wśród klientów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jesli o mnie chodzi to brałbym 3015 - bo to taki pośredni kolor pomiędzy 301c i propozycją Squale. Czy będzie za jasny ?? Bóg jeden wie, jak złapie dużo światła to bedzie jasny jak bedzie slabo naświetlony to będzie ciemniejszy....no ale na pewno będzie oryginalny a przecież o to chodzi :) ...301c jak porządnie dostanie swiatla to takze potrafi byc jasny....Na samplach szklo jest na 99% bez AR.

Co do paska....jest też opcja wyprodukowania paska z wybitym np. logo naszego klubu :) i napisem KMZIZ. Oczywiście taki pasek byłby droższy ( koszt zrobienia matrycy do takiego logo jest taki sam nie zaleznie czy wezmiesz 10 paskow czy 1000 )...i minimalne zamówienie to wtedy ok 80sztuk. Więc część pasków musiała by być sprzedana poza naszą limitacją...oczywiście takze wśród naszych klubowiczów...bo przecież kto iny kupi pasek z wytłoczeniami Polskiego klubu :) .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pasek wezmę najlepiej jak byłby z logo klubu co do kolorów to straszny mętlik mam w głowie pierwszeństwo dałbym propozycji producenta ,drugi z kolorów 3015 a jeżeli chodzi o kolor tarczy w nomosie to wątpię aby udało nam się osiągnąć taki sam efekt ,musieli dolać czegoś niekonwencjonalnego do swojej puszki z farbą np. M... szefa firmy :ph34r: żółty z fioletowym =niebieski :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pasek biorę. Jestem przeciwny produkcji większej ilości.

Kolor? Nie mam pojęcia. Musze jeszcze pomyśleć.

rXQHFG4.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli szkło nie ma AR to tylko propozycja Squale na sens - inne bedą po prostu granatowe - przynajmniej tak mi się wydaje

@rtur

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3015C najbardziej mi odpowiada,chociaż propozycja producenta też byłaby ok.

1 pasek dla mnie proszę

Adrian

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pomimo nie najlepszych zdjec dalbym jednak szanse propozycji producenta.

Czy Squale produkuje jakies paski skorzane? Guma mnie nie interesuje ale zestaw mesh + skora jak najbardziej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wszystkie trzy propozycje fajne, mi chyba najbliżej do 3015C.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jutro musze dac info fabryce jaki kolor....mam obecnie na stanie 101atmosa z tarcza niebieska ( taka jak pierwotnie chcieli nam wsadzić do 50atmosa) i powiem wam ze za ciemny ten kolor nie jest....szlify widać nawet w słabym oświetleniu.....wiec nie wiem czy propozycja squale nie jest za jasna.....tarcza jak tarcza ale weźcie pod uwage ze bezel będzie tez jasny. Co do paska kauczukowego i jego odcienia to moim zdaniem pasek powinien byc troszkę ciemniejszy niz tarcza i bezel. możemy pasek zrobic w pantone 301c

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie jestem pewien, ale jesli by pasek kontrastowal z tarcza nieco bardziej, bedac ciemniejszym niz 301c, to moze byloby efektowniej?

dla mnie niebieski w propozycji squale, choc bardzo podobny do 3015c, wydaje sie nieco ciekawszy. daje wrazenie "perlowej" powloki i jest "mniej oczywistym niebieskim". ale w sumie to minimalna roznica. a "jasnosci" nie ma sie co tak bac. to nie musi byc wada :rolleyes:.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3015 choć u mnie na monitorze nie widzę różnicy z propozycją własną Squale.

Guma może być ciemniejsza ale tylko w limitce dla posiadaczy zegarka.

rXQHFG4.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ok gumki zrobimy tylko dla siebie.

Propozycja Squale jest nieco jaśniejsza od 3015c ....chodź fakt ze nie na każdym monitorze to dobrze widać :) ....

Wyslalem pytanie do Squale czy nie moga nam zdjęć tych tarcz w świetle dziennym przesłać....zobaczymy....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na podstawie mojego monitorka :) wybieram kolor 3015C

Piszę się też na pasek sztuk 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Propozycja Squale wydaję mi się ciekawa. Optuję za nią. Jeśli nie przejdzie to w drugiej kolejności opcja pośrednia 3015.

Co do paska, na pewno wezmę jeden. Chętnie jeśli byłby bardziej "klubowy".

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.