shreq 233 #4576 Napisano 25 Września 2020 Bo po ,,Krakosku" wszystko tak brzmi😊 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mkl1 6070 #4577 Napisano 27 Września 2020 (edytowane) Może wypadało by to zamieścic gdzieś wyżej, ale ... zamieszczę tu: Festiwal Zegarków - It's All About Watches > IV Międzynarodowy Festiwal Zegarków - It's All About Watches Złote Lupy IV Międzynarodowego Festiwalu It's All About Watches Jury w składzie: 1.Piotr Łukasiński - Mistrz rzemiosła zegarmistrzowskiego, renowator zegarów 2. Jarosław Koziej - Szef Centrum Serwisowego The Swatch Group - Polska 3. Jan Szymański – Zegarmistrz, wykładowca, kolekcjoner zegarków 4.Damian Roncoszek - Mistrz rzemiosła zegarmistrzowskiego Postanowiło uhonorować: I Kategoria Dziennikarz roku Magdalena Piekarska -Redaktor portalu CH24.PL, redaktor naczelny magazynu Chronos Za ogrom pracy włożonej w propagowanie wiedzy o zegarkach. II Kategoria Zegarkowa Osobowość Roku Igor Pluciński wieloletni -Timepieces Brand Manager w Victorinox Za to, kim w naszym środowisku jest Igor. To niespotykanie otwarty i pomocny człowiek, z ogromnym zasobem wiedzy i umiejętności. Pasjonat w każdym calu. III. Kategoria Brand Manager Roku Renata Cichocka Za wkład w rozwój firmy Junghans. IV. Kategoria Zegarmistrz roku oraz osiagnięcia w zegarmistrzostwie Krzysztof Kurek. Mistrz rzemiosła zegarmistrzowskiego, konserwator zegarów wieżowych. Bez wątpienia jedna z najlepszych i najlepiej przekazujących swoją wiedzę i pasję do Zegarmistrzostwa osób w Polsce. V Kategoria Zegarek Marki Premium Zegarek Wordtimer Frederiqe Constant Naszym zdaniem najładniejszy i najciekawszy zegarek tegorocznego Festiwalu. VI Kategoria Zegarek Marki Niezależne Zegarek Chopin Opus 10 nr 12 Zainspirowany etiudą rewolucyjną Za wkład w kulturę polską za pomysłowość i jakość wykonania. Wszystkim nagrodzonym serdecznie gratulujemy. GRATULACJE 👍 Edytowane 27 Września 2020 przez mkl1 3 Pozdrawiam Mirek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JASI 1218 #4578 Napisano 27 Września 2020 Oczywiście też dołączam się do GRATULACJI. Zegarmistrz Roku - i taka cisza - nikt tu nie zagląda... 0 "Na żadnym zegarze nie znajdziesz wskazówek do życia" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Carrot 2432 #4579 Napisano 27 Września 2020 Najszczersze gratulacje. Takich ludzi już chyba niewielu pozostało... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #4580 Napisano 27 Września 2020 Wróciłem z warsztatu... Bardzo dziękuję... No tak jakoś wyszło... 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Carrot 2432 #4581 Napisano 27 Września 2020 4 minuty temu, kiniol napisał: No tak jakoś wyszło... Samo. Ty się nijak do tego nie przyczyniłeś 😉 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #4582 Napisano 27 Września 2020 (edytowane) No nie... ze 30 lat "w tym robię"... 😄 Nominacje były naprawdę mocne... Nie ukrywam, że troszkę mi z tym dziwnie, ale jutro pewnie się oswoję... Edytowane 27 Września 2020 przez kiniol 1 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fibo 416 #4583 Napisano 27 Września 2020 Krzysiu, gorące gratulacje! Tylko kłopot jest, bo złotą lupą to już tylko w złote kieszonki można zaglądać 😀. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PM1122 1786 #4584 Napisano 28 Września 2020 Przyłączam się do gratulacji 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kieszonkowe 736 #4585 Napisano 28 Września 2020 Gratulacje. Pozdrawiam Roman p.s. To teraz musisz Sobie kupić sejf 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #4586 Napisano 28 Września 2020 Również Gratulacje ! 🙂 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #4587 Napisano 28 Września 2020 9 godzin temu, fibo napisał: Krzysiu, gorące gratulacje! Tylko kłopot jest, bo złotą lupą to już tylko w złote kieszonki można zaglądać 😀. Nie mam nic na przeciwko... Dzięki za miłe słowa... 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #4588 Napisano 28 Września 2020 Gratulacje!👍👍😃 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #4589 Napisano 28 Września 2020 Ciekawostka, one mam band, ciekawy głos ... tak od poniedziałku ... zainteresował mnie naprawdę ... Sosnowski 1 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #4590 Napisano 28 Września 2020 Podoba mi się 😀 Nietuzinkowy głos, fajny tekst i muza 😁🤩 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #4591 Napisano 28 Września 2020 w sieci na Youtubie jest cały jego koncert z Katowic z zeszłego roku ... polecam 😉 a od lutego nowa płyta "Tylko się nie denerwuj ..." - również polecam 😉 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #4592 Napisano 28 Września 2020 Sprawdzę na swojej "muzodajni" czy jest ten wykonawca... ☺️ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dziadek 1296 #4593 Napisano 28 Września 2020 (edytowane) Gratuluję tytułu! Zegarmistrz roku oraz osiagnięcia w zegarmistrzostwie Krzysztof Kurek. Mistrz rzemiosła zegarmistrzowskiego, konserwator zegarów wieżowych. Bez wątpienia jedna z najlepszych i najlepiej przekazujących swoją wiedzę i pasję do Zegarmistrzostwa osób w Polsce. Jest mi niezwykle miło i poczytuję to sobie za zaszczyt być kolegą tak utytułowanego Mistrza. Edytowane 28 Września 2020 przez dziadek 0 Każdy stary człowiek ma swoją historię i powód, dlaczego jest taki, a nie inny. Pomyśl o tym, zanim mnie osądzisz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
erzlot 298 #4594 Napisano 28 Września 2020 Gratulacje MISTRZU!😮 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #4595 Napisano 29 Września 2020 Bardzo Kolegom dziękuję, bardzo... 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Taraj 220 #4596 Napisano 29 Września 2020 Respect - "Bez wątpienia jedna z najlepszych i najlepiej przekazujących swoją wiedzę i pasję" potwierdzam, paru rzeczy mnie nauczył.👍 Jeszcze raz szacun. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
shreq 233 #4597 Napisano 30 Września 2020 Moim zdaniem- świetna inicjatywa! Jest i zegarmistrz. http://invest.belchatow.pl/rzetelni-misterni-poznaj-belchatowskich-rzemieslnikow/ http://invest.belchatow.pl/rzetelni-misterni-wystawa-zdjec-rzemieslnikow/ http://invest.belchatow.pl/mapa-belchatowskiego-rzemiosla-zglos-sie/ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #4598 Napisano 3 Października 2020 Tak troszkę sentymentalne... jesień , u mnie w zasadzie babie lato ... Warto siąść na zewnątrz w ciepłym słoneczku , ostatnich podmuchach ciepłego wiatru ... i posłuchać . Moje ukochane wykonanie ... 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kuklik 522 #4599 Napisano 3 Października 2020 Jesień idzie, nie ma na to rady... https://www.youtube.com/watch?v=2je4MvNfMH0 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2971 #4600 Napisano 3 Października 2020 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach