Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
chrono-craze

Klub Miłośników Zegarków ROLEX

Rekomendowane odpowiedzi

44 minuty temu, Krystian napisał(-a):

Kolejne zdjęcie tego samego zegarka, ale nie wiem jak pozycjonowane bo nie na cyckach, a i nóż nie mój emoji22.png

IMG-1830.jpg

Ładne biurko, zdobywasz maksymalną ilość punktów! 😆

To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
8 godzin temu, Krystian napisał(-a):

Kolejne zdjęcie tego samego zegarka, ale nie wiem jak pozycjonowane bo nie na cyckach, a i nóż nie mój emoji22.png

IMG-1830.jpg

Osz, zapomniałem o nożach, noże są zaraz za cyckami i sportowymi furami 😝

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
22 godziny temu, Bugs napisał(-a):

To ja chyba za mało forum przeglądam bo jak dotąd miałem wrażenie że najwięcej lajków ( z niewiadomych przyczyn zwanych tutaj "reputacją" ) ) zbierają, oprócz głupawych żartów,  zdjęcia Rolexów w scenerii - w kolejności zachwycania się: biuro > ogród > fura > sportowa fura > cycki. Jakby byli tu prawdziwi bogacze to pewnie doszłyby jeszcze jachty i  samoloty ale kojarzę tylko jednego który takich fotek nie wstawiał a od dawna się nie pojawia.

sporo tutaj klakierów , giermków czy klepaczy . 
Swego czasu był też Ludwik XIV.

Są też miłośnicy i eksperci .

Trzeba to traktować jako folklor. Obecna kultura dyskusji i tak nie jest najgorsza. Co do poziomu to determinują go użytkownicy , więc jak dominują męskie nadgarstki znaczy taki mamy klimat 😊

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
23 godziny temu, Bugs napisał(-a):

To ja chyba za mało forum przeglądam bo jak dotąd miałem wrażenie że najwięcej lajków ( z niewiadomych przyczyn zwanych tutaj "reputacją" ) ) zbierają, oprócz głupawych żartów,  zdjęcia Rolexów w scenerii - w kolejności zachwycania się: biuro > ogród > fura > sportowa fura > cycki. Jakby byli tu prawdziwi bogacze to pewnie doszłyby jeszcze jachty i  samoloty ale kojarzę tylko jednego który takich fotek nie wstawiał a od dawna się nie pojawia.

O przepraszam - ja wstawiałem z (małego) prywatnego samolotu ostatnio - to lepiej niż z jachtu czy gorzej 🤣? Mogę też z jachtu, muszę tylko podjechać do Portofino albo Viareggio. Tylko że nie wiem czy to się liczy, bo ani samolot ani jach nie mój (znajomych), choć często sobie latam/pływam. No i muszę uważać żeby mój stary trupiasty rower gdzieś w tle się nie pojawił, bo wtedy byłaby siara. Jak to tak - na lotnisko rowerem przyjechać, a potem samolotem latać?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
O przepraszam - ja wstawiałem z (małego) prywatnego samolotu ostatnio - to lepiej niż z jachtu czy gorzej ? Mogę też z jachtu, muszę tylko podjechać do Portofino albo Viareggio. Tylko że nie wiem czy to się liczy, bo ani samolot ani jach nie mój (znajomych), choć często sobie latam/pływam. No i muszę uważać żeby mój stary trupiasty rower gdzieś w tle się nie pojawił, bo wtedy byłaby siara. Jak to tak - na lotnisko rowerem przyjechać, a potem samolotem latać?
Nie rób zdjęć że starym rowerem w tle, bo internety wybuchną.

Wysłane z mojego SM-S918B przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
1 godzinę temu, Lotus2024 napisał(-a):

sporo tutaj klakierów , giermków czy klepaczy . 
Swego czasu był też Ludwik XIV.

Są też miłośnicy i eksperci .

Mamy też nawet jednego błazna w Klubie, który wpada tutaj co jakiś czas jak ma przepustkę z forumowego więzienia. 🤡

Edytowane przez memento mori

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, beniowski napisał(-a):

O przepraszam - ja wstawiałem z (małego) prywatnego samolotu ostatnio - to lepiej niż z jachtu czy gorzej 🤣? Mogę też z jachtu, muszę tylko podjechać do Portofino albo Viareggio. Tylko że nie wiem czy to się liczy, bo ani samolot ani jach nie mój (znajomych), choć często sobie latam/pływam. No i muszę uważać żeby mój stary trupiasty rower gdzieś w tle się nie pojawił, bo wtedy byłaby siara. Jak to tak - na lotnisko rowerem przyjechać, a potem samolotem latać?

Nie nie - samochody, jachty i samoloty muszą być własne żeby podnosić reputację, tylko cycki mogą być znajomych.

Za własne cycki reputacja ujemna.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
6 minut temu, Bugs napisał(-a):

Za własne cycki reputacja ujemna.*

* Zależy od płci 😂 forum to nie wyłącznie sausage party

O czym my w ogóle piszemy 😉 takie wątki tylko w tym dziale, żarty żartami nie muszą wracać 🤭

Edytowane przez Jan

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
10 godzin temu, Krystian napisał(-a):

IMG-1830.jpg

deska z dziurką też może być 😅

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
deska z dziurką też może być

mam nieodparte wrażenie, że już nie chodzi o stół ;-)))

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nigdy nie myślałem, że 36mm tak mi podejdzie. Póki co nic innego nie zakładam. Omega smp już poszła w świat, bo po dj’u czułem jakbym miał 1kg na nadgarstku 😅 został jeszcze nowy ref. moona, tutaj się jeszcze waham bo jednak jest sporo wygodniejszy od smp. Pytanie - robić mu spa czy zostawić tak jak jest?

IMG_2933.jpeg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak, jestem pod wrażenie ilości zegarków, tam było wszytko :D  

9332D98D-0BB1-4360-8DE4-164D44A3B0BE.jpeg

Edytowane przez dawid82

Pozdrawiam :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
27 minut temu, dawid82 napisał(-a):

Ale to jest zegar 😎

9D8713FF-188A-4F2B-9B4D-F5E4674F0440.jpeg

6AEA61FD-8FA7-4468-94DE-D5EB858F9A31.jpeg

A co to za sklep?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z niektórymi kolegami aż strach wydawać się w rozmowę 😁

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hej!!! Kolegi!!!

co tam u was? 
caly czas ta sama banda?

cos nowego sie dzieje?

roleksy na lapach są?

tesknicie za mną? 😂 

ja tez nie. 😂

IMG_3257.jpeg

EXPERTEM nie jestem. Ale trochę się znam. 😉

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
4 godziny temu, dawid82 napisał(-a):

Tak, jestem pod wrażenie ilości zegarków, tam było wszytko :D  

9332D98D-0BB1-4360-8DE4-164D44A3B0BE.jpeg

Ceny też kosmiczne. Czas zatrzymał się na poziomie marca 2022. Główny deal to wymiany z zyskiem dla RW. 

1 minutę temu, Markiza napisał(-a):

Hej!!! Kolegi!!!

co tam u was? 
caly czas ta sama banda?

cos nowego sie dzieje?

roleksy na lapach są?

tesknicie za mną? 😂 

ja tez nie. 😂

IMG_3257.jpeg

Co to za dramat i ta polszczyzna. Ty kolegi ani kolegów ni ma. KPW ?.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Hej!!! Kolegi!!!
co tam u was? 
caly czas ta sama banda?
cos nowego sie dzieje?
roleksy na lapach są?
tesknicie za mną?  
ja tez nie.

IMG_3257.thumb.jpeg.951a1eb540a36d40e50884706d03a46f.jpeg

Za długo za granicą siedzisz i kaleczysz polszczyzne
Ale to jest zegar
9D8713FF-188A-4F2B-9B4D-F5E4674F0440.thumb.jpeg.d88388a222cd413c11230163058c676b.jpeg
6AEA61FD-8FA7-4468-94DE-D5EB858F9A31.thumb.jpeg.c66fe4fb370122928ca63df2e745e9b1.jpeg

Trzeba mieć kawał łapy do takiego sikora
Nigdy nie myślałem, że 36mm tak mi podejdzie. Póki co nic innego nie zakładam. Omega smp już poszła w świat, bo po dj’u czułem jakbym miał 1kg na nadgarstku został jeszcze nowy ref. moona, tutaj się jeszcze waham bo jednak jest sporo wygodniejszy od smp. Pytanie - robić mu spa czy zostawić tak jak jest?
IMG_2933.thumb.jpeg.789badc29f33a64e2186df269b88c0c0.jpeg

DJ to jest super zegarek i IMHO bardzo uniwersalny. Co do odnawiania, to pytanie jak bardzo jest ściorany, bo na zdjęciu nie widać. W razie czego to Watches SPA pewnie ogarnie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
3 minuty temu, a_team napisał(-a):

Za długo za granicą siedzisz i kaleczysz polszczyzne emoji12.png

I wcale nie mam ochoty się zmieniać. 

Jak tam wasze ROLKI???

tiki tiki tiki?

EXPERTEM nie jestem. Ale trochę się znam. 😉

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi