Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
chrono-craze

Klub Miłośników Zegarków ROLEX

Rekomendowane odpowiedzi

Pewnie musisz wezwać policję i przedstawić ubezpieczycielowi protokół ze zdarzenia
Pewnie wypłacą po umorzeniu śledztwa

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, a_team napisał(-a):

To teraz tak bardziej oficjalnie 😁 Proszę o wpis do klubu, ponieważ w rodzince zawitał Rolex Datejust od forumowego kolegi 😉 Jak się bardzo chce, to się da zrobić i nie trzeba czekać na zapisy 😛

Miejmy tylko nadzieję, że będzie w kolekcji tylko przybywać Rolexów 😜

Zdjęcia na szybko 🙂

C8C49D7A-42B0-4873-8480-37FB882F6FDD.jpeg

8121D23F-CA11-4890-A303-52291FFFAACE.jpeg

Gratulacje! 41?

instagram.com/crownandlume 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
16 godzin temu, nicon napisał(-a):

Mnie z kolei szkoda ludzi szukających walidacji i poklasku na forum o drogich zabawkach, a gdy usłyszą coś innego niż ochy i achy to się pienią jakby im ktoś matkę obrażał. 

To wypad stad kolego i nie zasmiecaj watku! 😎

Nic nigdy do niego nie wnosiles, nie wnosisz i nie wniesiesz. Jak byles "milosnikiem" Omegi, to wpadales tu, aby ludziom z Rolexa krwi napsuc, a teraz zmieniajac swoje logo w stopce czynisz sie "wybrancem", bo na Rolka Cie wreszcie stac... i nadal opluwasz wszystkich dookola. NIGDY nic madrego i pomocnego w tym watku nie napisales, tylko jedziesz jak troll i opluwasz wzystkich. Smieszne, ale na szczescie rozmawiajac na wielu spotkaniach z Kolegami forumowymi maja oni o Tobie dokladnie takie samo zdanie, wiec jak Ci nie odpowiada "glaskanie" nabytkow ludzi, ktorzy zwyczajnie sie ciesza i chca podzielic sie swoja pasja i radoscia, to zmien forum albo chocby dzial - nic nikomu nie ubedzie z Twoich wulgarnych i atakujacych postow, wiec smialo - good bye! 😎 Ciesz sie jedynym swoim Rolkiem i zostaw normalnych ludzi w spokoju! 😎

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, a_team napisał(-a):

To teraz tak bardziej oficjalnie 😁 Proszę o wpis do klubu, ponieważ w rodzince zawitał Rolex Datejust od forumowego kolegi 😉 Jak się bardzo chce, to się da zrobić i nie trzeba czekać na zapisy 😛

Zdjęcia na szybko 🙂

Gratulacje 🙂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gratulacje

Dziękuję. Cieszy oko dzisiaj Pewnie nie będzie chciał z ręki zejść Czy ktoś się orientuje czy na każdy zegarek długo się czeka czy jest tak, że np. w full złocie może to być kilka miesięcy ? Np. Sky Dweller ?

a5c31144f33acf50d2dd6b111d671bf1.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
39 minut temu, a_team napisał(-a):

Dziękuję. Cieszy oko dzisiaj emoji14.png Pewnie nie będzie chciał z ręki zejść emoji14.png Czy ktoś się orientuje czy na każdy zegarek długo się czeka czy jest tak, że np. w full złocie może to być kilka miesięcy ? Np. Sky Dweller ? emoji848.png

Na stalowe w ogóle się nie czeka bo ich nie ma, chyba, że byłeś zapisany.

Złote jest najłatwiej kupić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
3 minuty temu, a_team napisał(-a):

No właśnie proponowano mi zapis na złoty, ale nie wiem ile się czeka emoji846.png

Tego nikt nie zagwarantuje, ale raczej nie długie lata.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękuję. Cieszy oko dzisiaj emoji14.png Pewnie nie będzie chciał z ręki zejść emoji14.png Czy ktoś się orientuje czy na każdy zegarek długo się czeka czy jest tak, że np. w full złocie może to być kilka miesięcy ? Np. Sky Dweller ? emoji848.png

a5c31144f33acf50d2dd6b111d671bf1.jpg

Kolega @sanik już odpowiedział. Jeżeli chcesz kupić i nosić złoty, to się zapisz i bierz - zadzwonią pewnie za kilka miesięcy. Jeżeli byś kupił po to żeby sprzedać, to z ROtoza jakiś czas może być różnie, ale możesz zamówić i przed odebraniem sprawdzić jak kształtują się ceny i wtedy ewentualnie zrezygnować. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chcę kupić i nosić. Najwyżej odwiedzę butik przy okazji jak będę za tydzień, to pogadam jak to wygląda

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, artme napisał(-a):

To wypad stad kolego i nie zasmiecaj watku! 😎

Nic nigdy do niego nie wnosiles, nie wnosisz i nie wniesiesz. Jak byles "milosnikiem" Omegi, to wpadales tu, aby ludziom z Rolexa krwi napsuc, a teraz zmieniajac swoje logo w stopce czynisz sie "wybrancem", bo na Rolka Cie wreszcie stac... i nadal opluwasz wszystkich dookola. NIGDY nic madrego i pomocnego w tym watku nie napisales, tylko jedziesz jak troll i opluwasz wzystkich. Smieszne, ale na szczescie rozmawiajac na wielu spotkaniach z Kolegami forumowymi maja oni o Tobie dokladnie takie samo zdanie, wiec jak Ci nie odpowiada "glaskanie" nabytkow ludzi, ktorzy zwyczajnie sie ciesza i chca podzielic sie swoja pasja i radoscia, to zmien forum albo chocby dzial - nic nikomu nie ubedzie z Twoich wulgarnych i atakujacych postow, wiec smialo - good bye! 😎 Ciesz sie jedynym swoim Rolkiem i zostaw normalnych ludzi w spokoju! 😎

Wiesz co to znaczy 'eot' które tam napisałeś wyżej? Widocznie nie, bo dalej wylewasz swoje kompleksy i zaśmiecasz wątek. Ja wzajemnie uważam twój wkład tutaj za zbyteczny, ale nie mam z nim problemu. Piszesz tutaj wszystko na publicznym forum, gdzie każdy to może skomentować jak chce, tak długo jak nie łamie regulaminu. Jak cię moje wypowiedzi tak triggerują do pisania tych smutnych elaboratów, to podpowiem że jest taka funkcja 'ignoruj' która spowoduje że nie będziesz musiał ich czytać. A jeżeli ci nie pasuje że ktoś ma inne zdanie i nie chcesz korzystać z tej funkcji, to postaw sobie własne forum, to nie jest nawet takie trudne, i tam sobie dyskutuj z kolegami którzy ci słodzą. Będziecie mogli nawet o mnie pogadać, bo ewidentnie masz na moim punkcie jakąś obsesję skoro rozmawiasz prywatnie o randomowych nickach z internetów, teraz mnie się zrobiło żal xD.

Rozszyfruj ten 'eot' i spróbuj go wdrożyć w życie jak obiecałeś w poprzednim poście.

1dFQTya.png

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No właśnie proponowano mi zapis na złoty, ale nie wiem ile się czeka emoji846.png

Ja chcę się zapisać na roota full gold i się nie da więc nie z każdym tak to działa. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
27 minut temu, zielony.m napisał(-a):

Ja chcę się zapisać na roota full gold i się nie da więc nie z każdym tak to działa. 

Może nie wyglądasz odpowiednio na klienta na złotego Rolexa 😀?

https://www.youtube.com/watch?v=7sLiAebWM7U

Edytowane przez beniowski

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mi tylko skydwellera proponowali w złocie, na resztę nie ma opcji

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
26 minut temu, zielony.m napisał(-a):

Na FB ktos puszcza nowke za 200k

Pozdrawiam,

Janek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chcę kupić i nosić. Najwyżej odwiedzę butik przy okazji jak będę za tydzień, to pogadam jak to wygląda emoji846.png

No to czekamy na kolejne nadgarstkowe 🙂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
No to czekamy na kolejne nadgarstkowe

W tym roku wyczerpałem limit, ale na pewno nie skończy się na jednym

Małe kąpanie na testy

f3f24dcd1d40b450a5be1318f5c03c9f.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, a_team napisał(-a):

Czy ktoś się orientuje czy na każdy zegarek długo się czeka czy jest tak, że np. w full złocie może to być kilka miesięcy ? Np. Sky Dweller ? emoji848.png

Zapytaj też o bicolor - mi z Yacht Masterem 40 zadzwonili po 4 miesiącach od zapisu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
4 godziny temu, Krystian napisał(-a):

Dużo radości z zegarków i nie tylko ;)
Miłego dnia

77336-AA2-5427-40-A0-9-F9-F-35-B3-C589-E787.jpg

Fajna konsolka. Gdybym gral więcej w mocnym świetle to swoją V2 bym na nią zmienił bo OLED ponoć wiele zmienia🤜🤛

Instagram: przemekspce

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
6 godzin temu, a_team napisał(-a):

Zdjęcia na szybko 🙂

Najfajniejszy DJ i przy okazji jeden z najfajniejszy Rolków. 

Gratuluję.  

W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał:

... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo dziękuję, od razu wiedziałem, że jak Rolex, to DJ dokładnie w tej konfiguracji

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi