Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
News will be here
chrono-craze

Klub Miłośników Zegarków ROLEX

Recommended Posts

3 minuty temu, Autor1984 napisał(-a):

Zdecydowanie wolę "polskie piekiełko" od ubogaconej kulturalnie zachodniej europy :)

Każdy ma swoje preferencje😄, choć zapewniam cię, że jest wielce prawdopodobne masz taki sam procent ubogaconych w Polsce (tylko boją się/wstydzą) pokazywać/ujawniać. 

8 minut temu, beniowski napisał(-a):

Każdy ma swoje preferencje😄, choć zapewniam cię, że jest wielce prawdopodobne masz taki sam procent ubogaconych w Polsce (tylko boją się/wstydzą) pokazywać/ujawniać. 

E tam wstydzą od razu. Wstydzić to się można ratowników karetki wpuścić. 🤡

https://wiadomosci.wp.pl/afera-na-plebani-ksieza-zorganizowali-impreze-z-meska-prostytutka-6943573921319680a

IMG_8461.JPG.6123896555483c80c5a1b12be79e038f.JPG

Edited by memento mori

1 minutę temu, memento mori napisał(-a):

https://wiadomosci.wp.pl/afera-na-plebani-ksieza-zorganizowali-impreze-z-meska-prostytutka-6943573921319680a

To moje okolice są 😂. Się bawią chłopaki (dla mnie to nie problem, mogą się i tak ubogacać, tylko niech o bezpieczeństwo i higienę na imprezach tego typu dbają😄). Mnie się od razu ta scena skojarzyła:

14 minut temu, beniowski napisał(-a):

6 minut temu, memento mori napisał(-a):

IMG_8461.JPG.6123896555483c80c5a1b12be79e038f.JPG

Na szczęście kler nie biega po polskich miastach i ich nie pali. Ofiary marginesu, który schował pod sutannę swoje wynaturzenie; też tego nie czynią. Ogólnie ch*jowo, ale stabilnie w Polsce.

"Człowiek tyle jest wart, ile warte są sprawy, którymi się zajmuje." Marek Aureliusz

11 minut temu, beniowski napisał(-a):

To moje okolice są 😂. Się bawią chłopaki (dla mnie to nie problem, mogą się i tak ubogacać, tylko niech o bezpieczeństwo i higienę na imprezach tego typu dbają😄). Mnie się od razu ta scena skojarzyła:

Lata praktyki z plecami "u Ciebie" tj. u Lopeza Trujillo jak firmą "rządził" ten znany z kremówek (żeby było w temacie to nosił Datejusta 36 w bicolorze, otrzymanego od Rolexa w prezencie). 😉 

Ronald-Reagan-and-Pope-Paul-II.jpg.cf41c3641b075c6991b3380698633724.jpg

Edited by memento mori

Godzinę temu, Autor1984 napisał(-a):

Na szczęście kler nie biega po polskich miastach i ich nie pali. Ofiary marginesu, który schował pod sutannę swoje wynaturzenie; też tego nie czynią. Ogólnie ch*jowo, ale stabilnie w Polsce.

Zachód upada po raz 2137, wielka bolzga katolicka ostoja moralności to powinna dziękować tym murzynom którzy przyjechali do UK, bo tylko dzięki temu Polacy nie stanowią tam największego odsetku skazanych w więzieniach.

1dFQTya.png

6 godzin temu, tbn napisał(-a):

Ten wątek nie przestaje zaskakiwać. Nauczyciel z Roleksem postacią z koszmarów Polaków. 

1) Nigdzie nie napisałem, że z Roleksem,

2) a Kolega ma dwa.

3) Jestem tylko jeden. Musiałbyś zapytać pozostałych Polaków.

- ireo

A ja cięgle nie wiem ile wynosi wysoki dochód netto w PL i w np w Italia ? Taki prawdziwy wysoki dochód a nie co GUS ogłasza 

Wpadłem zerknąć co tam w wątku o Rolexie, a tymczasem dużo pierdolenia, mało o Roleksie. 

Lubię divery, nie lubię chronografów.

10 minut temu, tomekr89 napisał(-a):

Wpadłem zerknąć co tam w wątku o Rolexie, a tymczasem dużo pierdolenia, mało o Roleksie. 

No to pisz o Roleksie, co cię powstrzymuje?

Przymierzam się do zakupu Pandy, nie mam dużo więcej do powiedzenia :) 

Lubię divery, nie lubię chronografów.

8 godzin temu, tomekr89 napisał(-a):

Weź nie pier**l tylko napisz, co Cię boli. Znowu jakiś Rolex nie trzyma czasu? 

To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram.

U mnie Sub jest w ostatnim czasie jedynym zmiennikiem Pandy. GMT poszły w odstawkę.

e7a3b2b00e90ae88bd40aae426a7ffa3.jpg

6 minut temu, mario1971 napisał(-a):

U mnie Sub jest w ostatnim czasie jedynym zmiennikiem Pandy. GMT poszły w odstawkę. emoji6.png

e7a3b2b00e90ae88bd40aae426a7ffa3.jpg

A to Seiko które kupiłeś jak Ci się Rolexy przyjadły jakieś 3 tygodnie temu? 😝

47 minut temu, Bugs napisał(-a):

A to Seiko które kupiłeś jak Ci się Rolexy przyjadły jakieś 3 tygodnie temu? 😝

Seiko podobnie jak i Grand Seiko, raczej do oglądania niż użytkowania na co dzień. 

W dniu 22.09.2023 o 13:58, memento mori napisał(-a):

Lata praktyki z plecami "u Ciebie" tj. u Lopeza Trujillo jak firmą "rządził" ten znany z kremówek (żeby było w temacie to nosił Datejusta 36 w bicolorze, otrzymanego od Rolexa w prezencie). 😉 

Ronald-Reagan-and-Pope-Paul-II.jpg.cf41c3641b075c6991b3380698633724.jpg

Gorąco sugeruję pozostac przy zegarkach, Twoja wiedza na temat zarządzania instytucją kalibru kościoła jest mniej niż homeopatyczna, a farmazony w dezawuowaniu roli JPII w ówczesnej układance geostrategicznej są dobre pod trzepak, i tam niech pozostaną.

Edited by Boogie