Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
chrono-craze

Klub Miłośników Zegarków ROLEX

Recommended Posts

Gratuluję Rootbeera! To wcześniejsze w samochodzie, niczego nie wnoszące było niepotrzebne. Po co zamieszczczać takie foty?

41 minut temu, KrysH napisał(-a):

Boom! Świetny GMT i ten sam mechanizm co ExII. Piękny zegarek jeden z tych magicznych Rolexów na żywo. Gratulacje!

No i widzisz każdy ma innych gust. Jeden z brzydszych gmt jak dla mnie. 

Pepsi jak ma @mario1971jak najbardziej czy @mroova i jego niebiesko czarny chętnie bym pewnie chciał a tutaj trochę mam wrażenie, że kupowanie co jest szybciej dostępne w Kruku. Może się mylę i niech cieszy kolegę Piotra. 

Pozdrawiam 
Marcin/kornel91 

Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Nethuns, Oris, Sinn, Zelos

Gratuluję Rootbeera! To wcześniejsze w samochodzie, niczego nie wnoszące było niepotrzebne. Po co zamieszczczać takie foty?

Żeby zbudować atmosfere oczekiwania na coś fajnego Dzięki
Pepsi jak ma [mention=105984]mario1971[/mention]jak najbardziej czy [mention=40546]mroova[/mention] i jego niebiesko czarny chętnie bym pewnie chciał a tutaj trochę mam wrażenie, że kupowanie co jest szybciej dostępne w Kruku. Może się mylę i niech cieszy kolegę Piotra. 

Root Beer jest specyficzny, nie każdemu może się podobać i nie jest on na codzień z racji złota, które zawiera Co do Pepsi i Batmana się zgodzę, warto mieć w kolekcji i mam nadzieję, że też kiedyś u mnie się pojawią 🙂

Pepsi jak ma [mention=105984]mario1971[/mention]jak najbardziej czy [mention=40546]mroova[/mention] i jego niebiesko czarny chętnie bym pewnie chciał a tutaj trochę mam wrażenie, że kupowanie co jest szybciej dostępne w Kruku. Może się mylę i niech cieszy kolegę Piotra. 

Widziałeś kiedyś na żywo?

3 godziny temu, Piotr Piątkowski napisał(-a):

Fotki zrobiłem 2 na szybko, ale nie miałem już za bardzo czasu wrzucić, dopiero teraz jest chwilka. Nowy członek rodziny 😉

IMG_0766.jpeg

IMG_0768.jpeg

I tu pogratuluję. 

Fajny jest. 

W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał:

... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz...

2 godziny temu, Krystian napisał(-a):

Widziałeś kiedyś na żywo?

Nie. I jakie to ma znaczenie?? 

Pozdrawiam 
Marcin/kornel91 

Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Nethuns, Oris, Sinn, Zelos

Zwykle ma, bo na żywo zegarki możemy inaczej odbierać. Dlatego jestem zdania, że trzeba mierzyć i oglądać przed zakupem. W Rolexie zwykle trzeba najpierw się zapisać, ale jak przyjdzie, to nikt nie zmusza do odbioru, jeśli coś jest nie tak

Moim zdaniem ten zegarek mocno zyskuje na żywo i jak dla mnie jest zdecydowanie numerem dwa z GMT Rolexa, zaraz po Pepsi. Piszę to jako osoba, która nie nosi, ani bikoloru, ani złota :)

10 godzin temu, kornel91 napisał(-a):

Pepsi jak ma @mario1971jak najbardziej czy @mroova i jego niebiesko czarny chętnie bym pewnie chciał a tutaj trochę mam wrażenie, że kupowanie co jest szybciej dostępne w Kruku. Może się mylę i niech cieszy kolegę Piotra. 

Pewnie, że się mylisz. Rootbeer na żywo wygląda wyśmienicie. 

To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram.

Gratki @Piotr Piątkowski

To jest przepiękny zegarek. 
Wrzucaj więcej fotek! 🙂

"Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa" - Julian Tuwim. 

Gratki [mention=5942]Piotr Piątkowski[/mention]
To jest przepiękny zegarek. 
Wrzucaj więcej fotek! 🙂

Dzięki wielkie Mam zwyczaj, że po zakupie nakręcam i sprawdzam rezerwę chodu, także poszedł do pudła do poniedziałku. Wtorek rano planuje jakąś sesyjkę fotkową zrobić, zanim wyłapie rysy na tych polerkach

1 godzinę temu, Piotr Piątkowski napisał(-a):

Dzięki wielkie emoji6.png Mam zwyczaj, że po zakupie nakręcam i sprawdzam rezerwę chodu, także poszedł do pudła do poniedziałku. Wtorek rano planuje jakąś sesyjkę fotkową zrobić, zanim wyłapie rysy na tych polerkach emoji23.png

Nówkę sztukę na 48h do pudła?? Jesteś jak milicja w dawnych czasach… 😂

Gratuluję zatem nie tylko zegarka, ale też cierpliwości, samoopanowania i powściągliwości! 🙂

"Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa" - Julian Tuwim. 

Nówkę sztukę na 48h do pudła?? Jesteś jak milicja w dawnych czasach…
Gratuluję zatem nie tylko zegarka, ale też cierpliwości, samoopanowania i powściągliwości! 🙂

Na 72h przed odbiorem oglądałem 2 razy, także trochę się namacałem zabim odebrałem 🤪 W tygodniu pewnie pójdzie w ruch

9 godzin temu, amatsukaze napisał(-a):

Z lekkim opóźnieniem. 😊

IMG_0791.jpeg

AP kozak. 

W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał:

... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz...

W dniu 20.09.2024 o 19:15, Piotr Piątkowski napisał(-a):

Nowy członek rodziny 😉

Niech się nosi👍Na żywo faktycznie zyskuje, chociaż nadal.... 😉

Tutaj w wersji dla cygańskiego króla😆

20230818_104907.thumb.jpg.c4b8ecf25ca9b811ceed54bb9da5554d.jpg

Niech się nosiNa żywo faktycznie zyskuje, chociaż nadal....
Tutaj w wersji dla cygańskiego króla
20230818_104907.thumb.jpg.c4b8ecf25ca9b811ceed54bb9da5554d.jpg

Dzięki, ta wersja full gold też fajna, ale ze stalą będzie praktyczniejsza do użytku