Kyo 27 #9526 Napisano 26 Kwietnia 2017 Też mi to strasznie przeszkadzało w podstawce z 2016 roku którą sprzedałem. Sztuka z 2014 roku miała świetny kontrast. Teraz mam CMJ i imo jest ideał 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pociskaczleśny 3 #9527 Napisano 26 Kwietnia 2017 Dołącza świeżak. Witam wszystkich! Nadgarstek 20 cm i myślałem, że będzie bieda ale kawał z niego sukinsyna. Pierwszy mój kwarc od wielu lat i trafiony w dychę, dzięki koledze z forum Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomekk33 281 #9528 Napisano 26 Kwietnia 2017 Kolego szuwar a jak u Ciebie z kontrastem wyświetlacza podczas podświetlania? Czy cyfry są wyraźne? Czy jest różnica jak patrzysz przy podświetleniu na wprost, od góry i od dołu? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomG80 8981 #9529 Napisano 26 Kwietnia 2017 Dołącza świeżak. Witam wszystkich! Nadgarstek 20 cm i myślałem, że będzie bieda ale kawał z niego sukinsyna. Pierwszy mój kwarc od wielu lat i trafiony w dychę, dzięki koledze z forum Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkGratulacje, witamy w gronie posiadaczy Romana. Będziesz zadowolony, to świetny zegar. Currently AWG-M100B-1AER & Roman 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szuwar1978 72 #9530 Napisano 27 Kwietnia 2017 ......Teraz mam CMJ i imo jest ideał Też bym chętnie CMJ'a przygarnął w jakieś przyzwoitej cenie. Nie widział ktoś gdzieś.... w dobrej cenie?? Kolego szuwar a jak u Ciebie z kontrastem wyświetlacza podczas podświetlania? Czy cyfry są wyraźne? Czy jest różnica jak patrzysz przy podświetleniu na wprost, od góry i od dołu? Różnice w kontraście to nawet bez podświetlania widać ale ile zegarków miałem to zawsze było tak samo.... no ja nie miałem z wyświetlaczem jak to Tomaliusz napisał "że hohoo..." 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pociskaczleśny 3 #9531 Napisano 27 Kwietnia 2017 Panowie, wiem że pewnie przewijał się temat ale możecie podlinkować gdzie mógłbym kupić bezel i pasek od wersji Burton? Chyba, że ktoś posiada i chciałby się pozbyć? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #9532 Napisano 27 Kwietnia 2017 ZIbi, allegro, ebay 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomekk33 281 #9533 Napisano 27 Kwietnia 2017 (edytowane) Też bym chętnie CMJ'a przygarnął w jakieś przyzwoitej cenie. Nie widział ktoś gdzieś.... w dobrej cenie?? Różnice w kontraście to nawet bez podświetlania widać ale ile zegarków miałem to zawsze było tak samo.... no ja nie miałem z wyświetlaczem jak to Tomaliusz napisał "że hohoo..." Ciekawy jest co to znaczy to hohoo. Chciałbym to zobaczyć w celu porównania. W moim egz najlepszy kontrast (głównie przy podświetleniu ) jest gdy się patrzy lekko od dołu (na wprost jest tak jak u Ciebie na zdjęciach), wystarczy spojrzęć lekko od góry lub z prawej i juz kontrast słaby. Ciekawy jestem czy to norma czy to hohoo? Edytowane 27 Kwietnia 2017 przez tomekk33 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szuwar1978 72 #9534 Napisano 27 Kwietnia 2017 Jest dokładnie tak jak piszesz jak patrzysz lekko od dołu jest idealnie... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pompek 35 #9535 Napisano 27 Kwietnia 2017 Pierwszy dzień razem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23158 #9536 Napisano 27 Kwietnia 2017 (edytowane) To nie jest hohoo Już niedługo może będzie ten hohoo na sprzedaż to Kto chcę to się dowie Edytowane 27 Kwietnia 2017 przez tomaliusz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomekk33 281 #9537 Napisano 27 Kwietnia 2017 Nie wiem czy widzieliście ale Roman nie jest wcale taki mocny 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GitBit 645 #9538 Napisano 27 Kwietnia 2017 (edytowane) Było już to przerabiane, temat urwanych uszu w Romanie wraca co jakiś czas jak bumerang Prawda jest jednak taka że jest to faktycznie najsłabsze ogniwo w tym zegarku. Edytowane 27 Kwietnia 2017 przez GitBit 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
G-Mario 51 #9539 Napisano 27 Kwietnia 2017 Znany temat 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daito 5719 #9540 Napisano 27 Kwietnia 2017 Znany tematTo po pierwsze - po drugie to nie King żeby był mocny :D 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
G-Mario 51 #9541 Napisano 27 Kwietnia 2017 (edytowane) Popieram.dla mnie king to po prostu czołg.jedyny zegarek który zamierzam mieć w ilości kilku sztuk.mega sprzęt-już teraz takich mocarzy nie robią niestety Bardzo fajny,wyfisiowany ale z wytrzymałością do kinga nie ma startu Edytowane 27 Kwietnia 2017 przez G-Mario 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23158 #9542 Napisano 27 Kwietnia 2017 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomekk33 281 #9543 Napisano 27 Kwietnia 2017 Ładna para Wielkościowo nawet zbliżone 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daito 5719 #9544 Napisano 27 Kwietnia 2017 Tomek dlaczego Ci sekunda w koło w tym Protku nie goni??? Zepsuty jakiś 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23158 #9545 Napisano 27 Kwietnia 2017 Tomek dlaczego Ci sekunda w koło w tym Protku nie goni??? Zepsuty jakiś PS załączone 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #9546 Napisano 27 Kwietnia 2017 Pierwszy dzień razem Chyba pierwszy na forum. Gratuluję.Jedna z najładniejszych wersji Romana 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pompek 35 #9547 Napisano 27 Kwietnia 2017 Chyba pierwszy na forum. Gratuluję. Dzięki, ale z tego co wiem, już kiedyś ktoś miał Burtona... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #9548 Napisano 27 Kwietnia 2017 Jakoś nie zarejestrowałem, ale być może.Jak wrażenia? 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pompek 35 #9549 Napisano 27 Kwietnia 2017 (edytowane) Jak najbardziej pozytywne... lekki, wygodny, funkcjonalny i lajfstajlowy jedyny mały zgrzyt, to na wyświetlaczu (w sektorze daty) jest jedna malutka (ledwo widoczna) kropka. Myślałem, że to drobinka kurzu, ale byłem w serwisie w Galerii Mokotów i okazało się, że to wtrącenie w strukturze wyświetlacza... tłumaczę sobie, że jest wyjątkowy niczym bursztyn z owadem i że jest oznakowany jak na limited edyszyn przystało... ale w głowie siedzi czy ktoś się z czymś takim spotkał w jakimkolwiek wyświetlaczu casio? Edytowane 27 Kwietnia 2017 przez pompek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11574 #9550 Napisano 27 Kwietnia 2017 (edytowane) Ma ktoś może komplet używanych srebrnych śrubek do bezela na zbyciu? Poratujcie proszę Edytowane 27 Kwietnia 2017 przez tommly 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach