Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
StaryWilk

Zegarkowe okazje z różnych źródeł

Rekomendowane odpowiedzi

16 minut temu, siomon napisał:

Mi zadziałał.

To się cieszę :)

pobrane.png

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jest jakiś limit kwotowy od którego działa ten kod. Zrobiłem test na takiej bransolecie, dla 2 sztuk kod nie zadziałał ale dla 3 już tak.

image.thumb.png.5150d9424587df786bacf0dc616b10b6.png

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
1 minutę temu, siomon napisał:

Jest jakiś limit kwotowy od którego działa ten kod. Zrobiłem test na takiej bransolecie, dla 2 sztuk kod nie zadziałał ale dla 3 już tak.

Spróbuj kod CART10, działa na wszystko 🙂.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, Kapitanik napisał:

Spróbuj kod CART10, działa na wszystko 🙂.

Dziękuje, poszło bez problemu :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
8 godzin temu, Krygo napisał:

Nie, na ashford wysyłka 30 $ + oprócz pewnych opłat jeszcze 70-80 pln UPS dolicza dodatkowo.

UPS naliczyło podatek od kwoty przesyłki 100 USD mimo że płaciłem 30 USD 😞 trochę to żałosne z ich strony 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja nie miałem takich problemów... Jeżeli miałeś jak ja określone koszty wysyłki to bym z pewnością reklamował...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
UPS naliczyło podatek od kwoty przesyłki 100 USD mimo że płaciłem 30 USD trochę to żałosne z ich strony 
Ja zawsze wrzucam im wszelkie potwierdzenia i płatności gdzie jest napisane że zapłacono za wysyłkę. Razem z kwitem z PayPal. Zawsze uznawali.

Wysłane przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
7 godzin temu, beriam napisał:

Kod nie działa przy wyprzedaży jak sądze.

Jeżeli chodzi o watchgecko to zawsze warto wpisać w google ich nazwę i voucher. Zwykle watchuseek, geckota albo jakiś z tych podanych na zagranicznych stronach powinien zadziałać. Mi akurat zadziałął dwa dni temu, ale zamawiałęm kilkanaście pasków i bransolet. Dziś dokupowałem jeszcze 3 rzeczy w sumie za 27 funtów i użyłem watchgecko10. Warto odrobinę pogooglać, bo zawsze te 10% którymś kodem się udaje...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
3 godziny temu, Rikimaru75 napisał:

UPS naliczyło podatek od kwoty przesyłki 100 USD mimo że płaciłem 30 USD 😞 trochę to żałosne z ich strony 

Tak samo było u mnie. Miesiąc temu złożyłem reklamację i na razie mają mnie gdzieś i nie odpowiadają.

Jak coś, to dołącz i pisz reklamację na: [email protected]

Może jak się kilka osób zbierze i zacznie to reklamować, to przestaną mieć to gdzieś. Jeżeli kilka osób jednocześnie ich postraszy eskalacją do UPS w Stanach i do ich zleceniodawcy (np. Ashfords) to może zmienią trochę praktyki. W korporacjach to może zadziałać, bo UPS w Stanach nic nie jest winne i bardzo łatwo może "dopytać" oddział w Polsce co oni tu odp.... robią. Nasz lokalny UPS ma nas, adresatów przesyłek gdzieś, ale dociekliwych pytań z centrali na pewno wolą uniknąć.

Na razie po interwencji na infolinii dostałem namiary mailowe już nie na anonimową, głuchą skrzynkę, ale na konkretnych ludzi. Będę im dalej uparcie zawracał gitarę, bo nie lubię takiej bylejakości. Uważam, że jak się będziemy na bylejakość pokornie godzić, to bylejakość będziemy dostawać.

3 godziny temu, dudak napisał:

Ja zawsze wrzucam im wszelkie potwierdzenia i płatności gdzie jest napisane że zapłacono za wysyłkę. Razem z kwitem z PayPal. Zawsze uznawali.

Nie bardzo miałem okazję. Po prostu w systemie UPS przyszło powiadomienie o naliczonej kwocie do zapłaty. Nawet bez szczegółów kalkulacji. Nikt się nie kontaktował ze mną i nie pytał o koszt transportu. Żadnego kontaktu z nimi.

Poczta Polska tak robi, ale UPS nie.

Edytowane przez Perpetuum Mobile

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U Dolińskiego kod rabatowy LATO na część asortymentu, np. ORIS Bajkał nieco poniżej 7 tyś PLN.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry, dziękuję za info o paskach. Dzisiaj kurier przywiezie nowe " ubranka dla lalek"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie zegarki, ale zegarkowe akcesoria:

WUSy podają, że Barton ma promocję - z kodem BOGOBARTON20 drugi pasek w koszyku gratis (zapewne tańszy). Nie jestem dobry z matmy, ale w najbardziej sprzyjających warunkach oszczędzamy jakieś 50%, czyli większą połowę ;) Niestety niezależnie od ilości kupowanych pasków, tylko jeden jest gratis, więc chcąc kupić kilka korzystając maksymalnie z promocji, musimy całe zamówienie podzielić na kilka zamówień po dwa paski. Koszt wysyłki do Polski 2 dulary.

Edytowane przez clusca

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
9 godzin temu, clusca napisał:

Nie zegarki, ale zegarkowe akcesoria:

WUSy podają, że Barton ma promocję - z kodem BOGOBARTON20 drugi pasek w koszyku gratis (zapewne tańszy). Nie jestem dobry z matmy, ale w najbardziej sprzyjających warunkach oszczędzamy jakieś 50%, czyli większą połowę ;) Niestety niezależnie od ilości kupowanych pasków, tylko jeden jest gratis, więc chcąc kupić kilka korzystając maksymalnie z promocji, musimy całe zamówienie podzielić na kilka zamówień po dwa paski. Koszt wysyłki do Polski 2 dulary.

Dzięki wielkie, akurat szukałem paska. przy okazji mam dwa :-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki 🙂, też zamówiłem na próbę, bo nie miałem styczności z paskami Bartona.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Również dziękuję. Ja wprawdzie nie szukałem paska ale będę miał dwa kolejne :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki, zakupiłem dwa na próbę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@clusca Dzięki za cynk, chyba sprawdzę. Cenowo wypada bardzo dobrze, ktoś wie jak z jakością? Do czego to porównać?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeszcze działa? Bo pokazuje mi, że nie dotyczy tych pasków i mi się smutno zrobiło :( miałem w koszu skórkę i canvas albo 2 x canvas i to samo

Edytowane przez Vonziej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba już nie działa bo dodałem do koszyka to co zamówiłem i też nie wchodzi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

BOGOBARTON20 discount code isn’t valid for the items in your cart

Masz rację, niestety. Za długo się zastanawiałem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
9 minut temu, Kuka napisał:

BOGOBARTON20 discount code isn’t valid for the items in your cart

Masz rację, niestety. Za długo się zastanawiałem.

To dla Nas znak. Nie pora na zakupy :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O 15.30 zakupiłem 1 szt. canavas i 1 szt. skóra i zadziałało. Dostawa 2 USD.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
3 godziny temu, Kuka napisał:

@clusca Dzięki za cynk, chyba sprawdzę. Cenowo wypada bardzo dobrze, ktoś wie jak z jakością? Do czego to porównać?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Rikimaru75 dzięki, może jeszcze kiedyś uda mi się zamówić bo cena w promo zacna, wzory ciekawe a jakościowo będzie nienajgorzej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi