Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
StaryWilk

Zegarkowe okazje z różnych źródeł

Rekomendowane odpowiedzi

Skąd ta ekscytacja Timexem. Jakaś tam reedycja, zwykły kwarcok, szkielko akrylowe, wodoszczelność tylko 50m. Za to 4 stówki? Tak wiem u nas były po 7.

Edytowane przez johndeacon

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może dlatego że ładnie wygląda i komuś się podoba;)

“There are far, far better things ahead than any we leave behind.” C.S. Lewis

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja osobiście nie kupiłem, ale wiem że niektórym się podoba. Dla mnie akryl na +, ale wr 50 w tym zegarku to jakiś żart, no i podobno bezel rusza się w obie strony bez klikania.

Edytowane przez Schioedtei

2gwatchblog.com         facebook: 2gwatchblog.com             instagram: 2gwatchblog

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To już chyba z kodem GPWELCOME zdecydowanie lepsza okazja Timex Marlin w automacie. Co prawda wysyłka 12 euro, ale z kodem wychodzi coś troszkę ponad 500zl (u nas ponad 800).

Sa rozne wersje i na bransolecie także. 

https://www.gioiapura.it/orologio-meccanico-uomo-timex-marlin-tw2t230007u-P190111.htm

Edytowane przez johndeacon

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
8 minut temu, johndeacon napisał:

To już chyba z kodem GPWELCOME zdecydowanie lepsza okazja Timex Marlin w automacie. Co prawda wysyłka 12 euro, ale z kodem wychodzi coś troszkę ponad 500zl (u nas ponad 800).

Sa rozne wersję i na bransolecie także. 

https://www.gioiapura.it/orologio-meccanico-uomo-timex-marlin-tw2t230007u-P190111.htm

Sprzedawca swój cel najwyraźniej osiągnął. Przyciągnął uwagę i chociaż zegarka w wyjątkowo atrakcyjnej cenie już nie ma, to teraz wszyscy przeglądają pozostałe oferty i pewnie niektórzy coś dla siebie znajdą.

Tak zwany "doorbuster".

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dokładnie, a może jeszcze ktoś kupi inny zegarek żeby nie brakło, skoro się tak dobrze promocyjne sprzedają, chociaz na mnie takie akcje nie działają.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiele z nich niestety już nie dostępnych... 

Longines Spirit ZuluTime | Seiko SPB143J1| Nomos Club ref. 703 | Casio G-Shock DW-5610

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakby komuś w oczy rzucił się Seiko Prospex Alpinist SPB119J1 w dobrej cenie to prosiłbym o PW. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 9.07.2020 o 16:40, Rikimaru75 napisał:

U "Krzyśka" znowu wyprzedaż 

https://www.christopherward.com/sale?start=0&sz=72

No i narobiłeś mi bałaganu 😉. Miałem na razie nic więcej nie kupować, ale jak tu nie kupić za pół ceny 🤩 ? Więc kupiłem.

Właśnie na nakręcanego ręcznie miałem ochotę.

Dzięki za informację 👍

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Te "Krzyski" to są nowe sztuki czy jakieś powystawowe? 
Zazwyczaj mają oznaczone zwroty i inne macane jako nearly new. Jak nic nie ma to powinna być nówka w foli. Dwa brałem od nich jako halfprice i były funkiel nówki.

Wysłane przy użyciu Tapatalka

Te "Krzyski" to są nowe sztuki czy jakieś powystawowe? 
Zazwyczaj mają oznaczone zwroty i inne macane jako nearly new. Jak nic nie ma to powinna być nówka w foli. Dwa brałem od nich jako halfprice i były funkiel nówki.

Wysłane przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

True, true... Też kupiłem "halfpriced" i nie było oznak jakiegokolwiek użycia. Swoją drogą to bardzo ciekawe, że w halfprice są nowe za "pu ceny", a nearly new sporo droższe, pomimo, że ze zwrotu :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nowe muszą być. Na C65 Trident Diver z "camelowym" paskiem to jest preorder z wysyłką po 20 lipca.

Ktoś robi preordery na zwroty?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może to taka strategia na zwrócenie uwagi na markę?

Żeby zaglądać na stronę, szukać "okazji", czekać, dyskutować na forum ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli faktycznie to są nówki sztuki to aż żal nie wsiąść. Ten C65 vintage jest dosyć interesujący ale jak dla mnie ma pewną małą wadę mianowicie bezsensownie umieszczone logo na godzinie 9 w postaci całej nazwy firmy co niszczy bardzo fajną tarczę. Ta wytłaczana flaga pod 12 byłaby zdecydowanie wystarczająca a tak to do końca nie jestem przekonany. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
37 minut temu, Nocny Jastrząb napisał:

Jeśli faktycznie to są nówki sztuki to aż żal nie wsiąść. Ten C65 vintage jest dosyć interesujący ale jak dla mnie ma pewną małą wadę mianowicie bezsensownie umieszczone logo na godzinie 9 w postaci całej nazwy firmy co niszczy bardzo fajną tarczę. Ta wytłaczana flaga pod 12 byłaby zdecydowanie wystarczająca a tak to do końca nie jestem przekonany. 

Bez tego napisu pewnie byłoby lepiej, ale to go nie dyskwalifikuje. Akurat dla mnie to nie takie istotne. Po prostu znak szczególny marki 😂. Zalety przeważają.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, Nocny Jastrząb napisał:

Byliby jak wszyscy inni, mnie nie przeszkadza logo na 9:00, jest oryginalnie - co kto lubi :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
9 godzin temu, Nocny Jastrząb napisał:

Mam takie same wrażenie. Nazwa niszczy świetna symetrię tego czasomierza... 

Longines Spirit ZuluTime | Seiko SPB143J1| Nomos Club ref. 703 | Casio G-Shock DW-5610

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gdyby ktoś chciał zakupić divera Helm Vanuatu, to poniżej informacja o dostępności 200 sztuk we czwartek:

obraz.thumb.png.6a6b2bc3304c187693c9f13cc4bcf1b2.png

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi