Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
kkwpk

Formuła1

Rekomendowane odpowiedzi

Gość fidelio

O tym, to ja wiem :-) Ale nadal chodzi mi o jakiegoś fajnego ;-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tylko czy Polscy podatnicy będą zadowoleni ;-) z jednej strony duma z drugiej niemal każdy w tym kraju pomstuje na ceny paliw a tutaj 100 baniek w 2 lata pójdzie na reklamę której Polscy klienci nie potrzebują a obecność na zagranicznych rynkach Orlenu jest symboliczna. W dodatku jesteśmy o progu przechodzenia z paliw stałych na elektrykę w motoryzacji więc inwestowanie teraz  w promocję paliw jest takie sobie jeśli chodzi o długą perspektywę.

Oj z tym progiem na elektrykę to się nie zgodzę, jest to w mojej ocenie ślepy zaułek. Bynajmniej jeżeli chodzi o baterie. Szybciej uwierzę w wodór jako nośnik energii, spalany w normalnym silniku, czy to zamieniany na prąd w ogniwie paliwowym. Jeżeli Orlen ma zamiar podbić światowy rynek, to chyba jeden z lepszych sposobów promocji. Dobra, na potrzeby niemiec musieliby zmienić barwę na Star, bo wicie, biało czerwony to się im z f..zmem kojarzy, co do bojkotu prowadzi. 100 baniek, to tak naprawdę są grosze, jakieś śmieszne pieniądze, zarówno w skali Orlenu jak i w skali F1.

Kocham Zegarki i nie dlatego, że pokazują która jest godzina.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lepiej dać 100 baniek Kubicy i wiekszosc z 40milionowego państwa będzie miało powód do radosci,   :P

Nie sądzę , bo transmisje będzie pewnie nadawała TVP... :P  :lol:  :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Eleven Michale, teściu na TVP nie bedzie ogladal nic nigdy, a pisal ze bedziemy kibicowac

Wysłane z mojego LG-H870 przy użyciu Tapatalka

Only Fools Do Not Fear The Sea

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość fidelio

W kwestii transmisji nic się nie zmieni, Eleven. I bardzo dobrze :-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dla mnie nie ma znaczenia kto płaci. bez tych i tak dużych pieniędzy nie stanąłby na starcie.

uczciwie umówmy się, że forma Kubicy w warunkach wyścigowych też nie jest znana.

chciałbym aby była jeszcze okazja :

post-92558-0-09305200-1542829088_thumb.jpg

Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale z tym pałąkiem zabezpieczającym, czy to dalej jest F1, przecież to jak druty przed wyświetlaczem w casio.

Kocham Zegarki i nie dlatego, że pokazują która jest godzina.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ponieważ jestem fanem F1 od czasów Nigela Mansell'a, swoją opinię zachowam dla siebie. Z szacunku dla tej dyscypliny.

Co-Axial

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ooo, to razem oglądaliśmy TV4, bo tam zaczynała F1 w polskiej TV razem z mansellem i młodym szumacherem

Wysłane z mojego 6055P przy użyciu Tapatalka

Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wielka rzecz się dzieje. Odbieram to bardzo osobiście.

Trzyzegarkowiec. No niestety już jednak ośmio-...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość fidelio

Tylko głowa każdego kierowcy jest troszkę ważniejsza niż wyświetlacz nawet najlepszego Casio. Halo :)

Ten sezon pokazał, że system Halo nie jest "od czapy". O ile mnie panięć nie myli, w jednym GP Alonso uderzony z tyłu przeleciał nad jednym bolidem i otarł się o Halo w innym bolidzie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość fidelio

Robert potwierdzony, szampana można już otwierać!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość fidelio

Serce rośnie  :)

Edytowane przez fidelio

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co do systemu HALO, to o skuteczności tego przekonał się Leclerc w GP Belgii jak Alonso spadł mu na głowę swoim bolidem.

056268d7-f1-halo-proves-worth-belgian-gp

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość bazant

Nie wszystko można przeliczać na pieniądze.

Gdyby tak było to każdy nosiłby zegarek kwarcowy. Miłości też nie można przeliczyć na pieniądze. Należy się cieszyć że polski sportowiec ma możliwość i talent aby jeździć w F1. 

Z finansowego punktu widzenia z którego kilka osób tu wychodzi to lepiej kupić margarynę, mrożoną pizze i robić sobie dobrze ręką bo masło, pizza z opalanego drewnem pieca czy też kobieta to zbędny wydatek jak można taniej.

Pozwoliłem sobie otworzyć butelkę aby uczcić powrót Roberta Kubicy do Formuły 1.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość fidelio

Póki co z synem u lekarza, później z drugim na basenie, a później też buteleczka. BTW, o 20 tej, z okazji powrotu RK, ma być na żywo jakiś ciekawy program :-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zysk netto Orlenu za 2017 zł to ponad 7 mld zł, wiec te 100 mln zł to drobiazg. Tym bardziej, ze to reklama, sponsoring i są to dla firmy koszty.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi