Daito 6055 #1126 Napisano 24 Stycznia 2018 Wyjątkowo dziękuje za pomoc. Reklama rozwalająca.Nie chciało mi się czytać 54 strony. Domyślam się ze nie jesteś właścicielem firmy. To jest forum zegarkowe a nie witryna "właściciela firmy"...Tobie się nie chce czytać 54 stron a nam się nie chce pisać po raz setny tego co jest tut sto razy napisane... rozumiem że w obsłudze google tez biegłości Ci brak bo wystarczyło wpisać "Zegarki Vratislavia" i wszystkie informacje o które pytasz masz wyświetlone - to mniej tekstu do napisania niż te Twoje trzy posty... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ma5ter 13 #1127 Napisano 24 Stycznia 2018 Konkretna kobitka ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sanik 86435 #1128 Napisano 24 Stycznia 2018 Nie jestem, choć przyznam, że nie bardzo rozumiem powód takiego spostrzeżenia... Była z Twojej strony prośba m.in. o cenę zegarka, więc odesłałem do strony, na której podane są ceny wszystkich modeli, łącznie z zakończonymi projektami i nie potrzeba specjalnie zachodu, by do tych informacji dotrzeć...Są ludzie którzy uważają, że to inni powinni za nich wyszukać informacje i im je podać.Większość odpowiedzi na pytania na forum jest do znalezienia na pierwszej stronie google 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Markiza 511 #1129 Napisano 24 Stycznia 2018 To jest forum zegarkowe a nie witryna "właściciela firmy"...Tobie się nie chce czytać 54 stron a nam się nie chce pisać po raz setny tego co jest tut sto razy napisane... rozumiem że w obsłudze google tez biegłości Ci brak bo wystarczyło wpisać "Zegarki Vratislavia" i wszystkie informacje o które pytasz masz wyświetlone - to mniej tekstu do napisania niż te Twoje trzy posty...Widzę ze tobie się chce dużo pisać. Nie mogłam wiedzieć ze w tym temacie jest tak nieprzyjemna atmosfera. Markiza używa TapatalkSorry, że nie odpowiedziałem na Twój cytat mojego posta wcześniej, tutaj masz link z ceną:http://vratislavia-watches.com/language/pl/chronograf-astronauta/Projekt aktualnie wyprzedany ale kolejną jego odsłona się kroi:http://vratislavia-watches.com/language/pl/chrono-rapide-s-12/ Taplaltakl.Następnym razem zwrócę się wyłącznie do ciebie. Dzięki jeszcze raz. A ceny są super. Markiza używa TapatalkI jeszcze przepraszam wszystkich ze nie jestem championem informatycznym. Markiza używa Tapatalk 0 EXPERTEM nie jestem. Ale trochę się znam. 😉 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SzymonJestem 62 #1130 Napisano 24 Stycznia 2018 Czegoś tu nie rozumiem, Fidelio I jeszcze jeden kolega Ci powiedział gdzie szukać informacji, a ty zamiast wpisać w wyszukiwarke "Zegarki Vratislavia" mówisz że to jakiś podstęp, a następna osoba podała Ci linka do tej samej strony i jej już pięknie dziękujesz...Chyba że jesteś taka leniwa, że nie chciało Ci się wpisać tego w wyszukiwarke tylko czekałas aż ktoś Ci to wyśle...Pasja zegarkowa w pewnym sensie polega na szukaniu, najlepszego, taniego itd, a tutaj masz wszystko podane na tacy i jeszcze narzekasz. Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Markiza 511 #1131 Napisano 24 Stycznia 2018 Nie narzekam. I nie mówię o żadnych podstępach. Nie chciało mi się czytać 50 stron. A jeśli komuś dziękuje to z żadną ironią. Dziękuje na prawdę od serca. Nie chce żeby doszło do jakiegoś nieporozumienia. Markiza używa Tapatalk 0 EXPERTEM nie jestem. Ale trochę się znam. 😉 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7258 #1132 Napisano 24 Stycznia 2018 Markia - zegarek, o który pytałaś w innym wątku to seria limitowana (150 szt.) i nowego już nie kupisz.http://vratislavia-watches.com/language/pl/chronograf-s-8-astronauta/ Jeżeli musisz go mieć, wystaw ogłoszenie w odpowiednim dziale. 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Markiza 511 #1133 Napisano 24 Stycznia 2018 Markiza używa Tapatalk 0 EXPERTEM nie jestem. Ale trochę się znam. 😉 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 4285 #1134 Napisano 28 Stycznia 2018 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daito 6055 #1135 Napisano 28 Stycznia 2018 (edytowane) i dla kontrastu podkreślenia: Edytowane 28 Stycznia 2018 przez Daito 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7258 #1136 Napisano 2 Lutego 2018 SRU 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 12739 #1137 Napisano 2 Lutego 2018 (edytowane) SRU To był mój kolejny błąd Edytowane 2 Lutego 2018 przez tommly 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
worms1976 5 #1138 Napisano 2 Lutego 2018 A ja się spóźniłem. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daito 6055 #1139 Napisano 2 Lutego 2018 SRU Powiem Ci że chętnie bym przygarnął 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7258 #1140 Napisano 2 Lutego 2018 A ja się zastanawiam czy lepszy od "Kosmosa" 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
worms1976 5 #1141 Napisano 2 Lutego 2018 Teraz celuję w S.12, mam nadzieję że w pełni mnie uszczęśliwi, czekam z niecierpliwością jak już trafi do sprzedaży. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daito 6055 #1142 Napisano 2 Lutego 2018 A ja się zastanawiam czy lepszy od "Kosmosa" Sprawdź 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 4285 #1143 Napisano 10 Lutego 2018 Nowa koperta pod nową serię naszych kwarcowych chrono.Rozmiar 43mm, obrotowy bezel. Niedługo wydruk w plastiku i renderki. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Odin 554 #1144 Napisano 10 Lutego 2018 Aż się prosi o prostokątne przyciski. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 4285 #1145 Napisano 10 Lutego 2018 Aż się prosi o prostokątne przyciski. Poszliśmy w klasykę, typowo lotnicze przyciski. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Odin 554 #1146 Napisano 10 Lutego 2018 Walcowate przyciski jakoś mi do tych uszu nie pasują. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dennyk 14 #1147 Napisano 11 Lutego 2018 Rozumiem że w uszach znowu 20 mm? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 4285 #1148 Napisano 11 Lutego 2018 Rozumiem że w uszach znowu 20 mm? 22mm 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daito 6055 #1149 Napisano 11 Lutego 2018 Nowa koperta pod nową serię naszych kwarcowych chrono.Rozmiar 43mm, obrotowy bezel. Niedługo wydruk w plastiku i renderki. To jak ja się przekonałem do mniejszych zegarków i nawet 40mm na łapę wkładam często teraz, to Ty mi tu z takim czymś wyskakujesz??? :D 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 12739 #1150 Napisano 11 Lutego 2018 To jak ja się przekonałem do mniejszych zegarków i nawet 40mm na łapę wkładam często teraz, to Ty mi tu z takim czymś wyskakujesz??? :D Malkontent 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach