Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Rekomendowane odpowiedzi

A tak z ciekawości, jakie są plany na resztę roku? Wiem że diver od kwietnia, a co potem? Brakuje mi czegoś polskiego w kolekcji, szukam inspiracji. Inaczej przehulam oszczędności na jakiegoś Hamiltona i znowu nie będzie... ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Diver jest już zaprojektowany, niedługo rozpoczniemy produkcje prototypu. W tym roku pojawi się jeszcze nowy chronograf na tym samym werku kwarcowym co Satelita ale w kopercie bardzo klasycznej, eleganckiej. Nazwa kodowa to "Formmeister Chrono" , chociaż koperta będzie zupełnie inna i nowa. Nowych wizualizacji od VC nie zobaczycie prędko, ponieważ powoli będę zmieniał strategię i wycofywał się z pre-orderów . Męczy to zarówno mnie jak i klientów. Sporo ryzykuję ale moje zdrowie ważniejsze. Ostatnio jakiś gagatek mnie " krokami prawnymi " straszył mailowo jak mu nie dostarczę zegarka. Oczywiście zapomniał o tym, że projekt jest dobrowolny i w każdej chwili może poprosić o zwrot zaliczki. Ale w sumie to osobnikowi dziękuję, ponieważ miarka się przelała i VC będzie pokazywała wizualizacje dopiero pod koniec procesu produkcyjnego nowych modeli.

Edytowane przez QuadrifoglioVerde

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Już pisałem możemy rozpocząć projektowanie w Grudniu.

Jestem po testowym składaniu WZ.1 i wypadło dobrze. Jutro i pojutrze będę wysyłał dane do wpłat

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Diver jest już zaprojektowany, niedługo rozpoczniemy produkcje prototypu. W tym roku pojawi się jeszcze nowy chronograf na tym samym werku kwarcowym co Satelita ale w kopercie bardzo klasycznej, eleganckiej. Nazwa kodowa to "Formmeister Chrono" , chociaż koperta będzie zupełnie inna i nowa. Nowych wizualizacji od VC nie zobaczycie prędko, ponieważ powoli będę zmieniał strategię i wycofywał się z pre-orderów . Męczy to zarówno mnie jak i klientów. Sporo ryzykuję ale moje zdrowie ważniejsze. Ostatnio jakiś gagatek mnie " krokami prawnymi " straszył mailowo jak mu nie dostarczę zegarka. Oczywiście zapomniał o tym, że projekt jest dobrowolny i w każdej chwili może poprosić o zwrot zaliczki. Ale w sumie to osobnikowi dziękuję, ponieważ miarka się przelała i VC będzie pokazywała wizualizacje dopiero pod koniec procesu produkcyjnego nowych modeli.

Rezygnacja z pre-orderów ryzykowne dla microbrandów ale dobre posunięcie.

Wg. mnie to krok naprzód i stopień wyżej dla firmy .

Świadczy to o rozwoju firmy i mimo wszystko większej stabilizacji.

Trzymam kciuki.

Deus Dona Me Vi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A planujesz kontynuować WZ w innych wersjach kolorystycznych? Czy nieszczególnie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Satelita zamówiony i opłacony  :) 

Mam jednak pytanie: Jak wygląda dekiel w Satelicie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A planujesz kontynuować WZ w innych wersjach kolorystycznych? Czy nieszczególnie?

Tak, mam w głowie już przynajmniej dwa pomysły :-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dołączam się do pytania o dekielek :) Mnie też ten projekt bardzo się podoba, a info o Formmeisterze Chrono pobudza moją bauhausową wyobraźnię. Super pomysł.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

info o Formmeisterze Chrono pobudza moją bauhausową wyobraźnię. Super pomysł.

To tak jak i u mnie:-) Ja zakochany w formmeisterach także już sobie ostrzę zęby na chrono

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak, mam w głowie już przynajmniej dwa pomysły :-)

Jakie? Bo zawahałem przez chwilę czy robić przelew... :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedy można się spodziewać jakiegoś sampelka Royal Europe? :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mimo oczywistych braków w sakiewce nie mogę przegapić tak ciekawego projektu (nawet z czystym dekielkiem ;) - rezerwacja poszła i ode mnie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jezu, jakie cudo. Myślę, że zafunduję sobie nowy zegarek od was, pomimo, że miałem się wstrzymać z kolejnym zakupem do września. ;) Szacuneczek.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

...bo nie potraktował go dość poważnie ;) ... lub zbyt inwestycyjnie... w każdym przypadku z korzyścią dla ciebie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bo jest czarny i z datą :P

Ale zasadniczo rozumiem zachwyt :)

Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów...  www.mojekrajobrazy.pl

Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja się nie dziwię : po roku każdy mi się opatrzy i sprzedaję :P Nawet Alpinista Seiko ;)

Ale tego VIS-a też bym przygarnął :D

Pozdrawiam,
Zbyszek.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I ja żałuje, że jak był czas to nie wpisałem się na tego VISa. Piękny jest :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Miałem czarnego Visa i jak kolega wyżej pisał opatrzył mi się też.Ale jak się pojawi na bazarku to jak zdążę to zaraz go łyknę ponownie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi