TomcioMiki 62517 #5051 Napisano 10 Września W dniu 10.03.2025 o 18:50, Paulus57 napisał(-a): Pudełko 14. Tzw. solarne, bo stoi na parapecie z solarami. W tej chwili taka szóstka, ale zmienia się, bo mam ich więcej (w pozostałych prezentowanych pudełkach). KONIEC PREZENTACJI. No dobra, a gdzie trzymasz te wszystkie pudełka 🤔🤔🤔😁😁😁. Bo u mnie to tragedia , zegarki i wędki, a powierzchnia ograniczona 😭😭😭 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 127079 #5052 Napisano 10 Września 1 godzinę temu, TomcioMiki napisał(-a): No dobra, a gdzie trzymasz te wszystkie pudełka 🤔🤔🤔😁😁😁. Bo u mnie to tragedia , zegarki i wędki, a powierzchnia ograniczona 😭😭😭 Po prostu nie jestem wędkarzem, więc miejsca nie brakuje. 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ireo 3051 #5053 Napisano 11 Września W dniu 10.09.2025 o 10:23, Paulus57 napisał(-a): Po prostu nie jestem wędkarzem, więc miejsca nie brakuje. Cudowny sposób na życie: nie mieć wędek. Problem solved 2 - ireo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Edmund Exley 6006 #5054 Napisano 19 Września W dniu 10.09.2025 o 10:23, Paulus57 napisał(-a): Po prostu nie jestem wędkarzem, więc miejsca nie brakuje. Świetne, w stylu uwielbianego przeze mnie dowcipu o logicznym myśleniu i posiadaniu akwarium A teraz na temat - uzupełnieniem mojej niewielkiej kolekcji jest subkolekcja vintage. Nie jest jeszcze kompletna - najważniejszy zawodnik na razie jest wykluczony z gry. Dziś jednak po wielu miesiącach oczekiwania pierwszy raz założyłem Spezimatica. A to zegarek dla mojego syna - lubi dawną technikę i motoryzację, może złapie też naszego bakcyla: 8 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 127079 #5055 Napisano 20 Września 12 godzin temu, Edmund Exley napisał(-a): Świetne, w stylu uwielbianego przeze mnie dowcipu o logicznym myśleniu i posiadaniu akwarium A teraz na temat - uzupełnieniem mojej niewielkiej kolekcji jest subkolekcja vintage. Nie jest jeszcze kompletna - najważniejszy zawodnik na razie jest wykluczony z gry. Dziś jednak po wielu miesiącach oczekiwania pierwszy raz założyłem Spezimatica. A to zegarek dla mojego syna - lubi dawną technikę i motoryzację, może złapie też naszego bakcyla: Fajne zegarki-klasyki. Temat który kusi, ale i odstrasza - wiedza w temacie bliska zeru. Dzięki za docenienie dowcipu, ale wrodzona skromność każe powiedzieć - to nie ja, to mój mózg. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mistrz17 6674 #5056 Napisano 20 Września Czyszczenie żelastwa. 8 "Jeśli bałagan na biurku świadczy o bałaganie w głowie, o czym świadczy puste biurko?" Albert Einstein Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aramorco 426 #5057 Napisano 18 godzin temu Stan kolekcji na jesień 2025. Na święta trzeba będzie kupić drugie pudełko definitywnie. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Funky_Koval 18493 #5058 Napisano 18 godzin temu 30 minut temu, Aramorco napisał(-a): Stan kolekcji na jesień 2025. Na święta trzeba będzie kupić drugie pudełko definitywnie. Ja bym jakieś Casio dokupił Ladnie nazbierane 1 quartz bandit Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Topaz 3079 #5059 Napisano 17 godzin temu Godzinę temu, Aramorco napisał(-a): Stan kolekcji na jesień 2025. Na święta trzeba będzie kupić drugie pudełko definitywnie. @Aramorco, pamiętam niewinne początki kolekcji i szczerze gratuluję, jest co założyć na każdą okazję i do każdego stroju. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
petruss 55633 #5060 Napisano 11 godzin temu 6 godzin temu, Funky_Koval napisał(-a): Ja bym jakieś Casio dokupił Nawet wiem jakie, takie karbowane 😉 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach