rafi 14733 #5026 Posted December 1, 2025 2 minuty temu, facecik napisał(-a): Dzięki! Doszedłem już prawie do siebie po przeszczepie szpiku. A choroba? Jest nieuleczalna. Liczę na zatrzymanie się postępów i to już będzie wielki sukces. Za wcześnie jeszcze na diagnozę. Trzymaj się, dużo sił, wytrwałości i pozytywnego myślenia. Patek pomoże 😉 3 Share this post Link to post Share on other sites
Autor1984 12736 #5027 Posted December 1, 2025 2 godziny temu, facecik napisał(-a): Cześć! Melduję się w klubie PP. Muszę tylko zmienić tego fatalnego brązowego szczura na porządny pasek i będzie OK. Hubert piękny PP. Dużo zdrowia! Najważniejsze, że dochodzisz do siebie - wówczas te materialne "drobiazgi" bardziej cieszą. Pozdrawiam! P.S. Jest świetny!!! 2 "Człowiek tyle jest wart, ile warte są sprawy, którymi się zajmuje." Marek Aureliusz Share this post Link to post Share on other sites
Piotr Piątkowski 8719 #5028 Posted December 1, 2025 Cześć! Melduję się w klubie PP. Muszę tylko zmienić tego fatalnego brązowego szczura na porządny pasek i będzie OK. Gratulacje, fajny sikor. Pokaż od d*py strony Dużo zdrowia 2 Share this post Link to post Share on other sites
Genovese_ 11275 #5029 Posted December 1, 2025 1 godzinę temu, facecik napisał(-a): Dzięki! Doszedłem już prawie do siebie po przeszczepie szpiku. A choroba? Jest nieuleczalna. Liczę na zatrzymanie się postępów i to już będzie wielki sukces. Za wcześnie jeszcze na diagnozę. PP fajny – gratuluję. Dużo zdrowia życzę, trzymaj się! 1 Share this post Link to post Share on other sites
Bugs 4676 #5030 Posted December 1, 2025 1 godzinę temu, facecik napisał(-a): Dzięki! Doszedłem już prawie do siebie po przeszczepie szpiku. A choroba? Jest nieuleczalna. Liczę na zatrzymanie się postępów i to już będzie wielki sukces. Za wcześnie jeszcze na diagnozę. Ode mnie też dużo zdrowia, Patek to dodatek ( że tak poetycko napiszę ) ale całkiem fajny i ważne że cieszy. 2 Share this post Link to post Share on other sites
Dorian06 43161 #5031 Posted December 1, 2025 Hubert cieszę się, że jest w miarę ok. A PP inny niż większość tu pokazana. Niech się nosi. 2 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Share this post Link to post Share on other sites
piteks 3803 #5032 Posted December 1, 2025 2 godziny temu, facecik napisał(-a): Dzięki! Doszedłem już prawie do siebie po przeszczepie szpiku. A choroba? Jest nieuleczalna. Liczę na zatrzymanie się postępów i to już będzie wielki sukces. Za wcześnie jeszcze na diagnozę. Piękny zegar. Gratuluję. I trzymam kciuki za Twoje zdrowie. 2 IWC Share this post Link to post Share on other sites
mario1971 69744 #5033 Posted December 1, 2025 5 godzin temu, facecik napisał(-a): Cześć! Melduję się w klubie PP. Muszę tylko zmienić tego fatalnego brązowego szczura na porządny pasek i będzie OK. W końcu jakiś powiew świeżości w tym smutnym jak piz*a wątku. Hubert, gratuluję finezji - niech cieszy, a od czasu do czasu raduje także nasze oczy ciekawymi fotkami! 3 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Share this post Link to post Share on other sites
lukebor 8315 #5034 Posted December 1, 2025 Cześć! Melduję się w klubie PP. Muszę tylko zmienić tego fatalnego brązowego szczura na porządny pasek i będzie OK. Gratulacje, Hubert Niech się dobrze nosi! 2 I'm not myself, but not dead and not for sale... Share this post Link to post Share on other sites
Bartek79 1697 #5035 Posted December 2, 2025 Ja również gratuluję Hubert i życzę dużo zdrowia! PP to w większości fajne zegary są🙃 18 Share this post Link to post Share on other sites
Burns 4606 #5036 Posted December 2, 2025 Fajne komplikacje kalendarza macie w tych zegarach! 0 Share this post Link to post Share on other sites
Piotr Piątkowski 8719 #5037 Posted December 2, 2025 Ja również gratuluję Hubert i życzę dużo zdrowia! PP to w większości fajne zegary są Fajne fajne i mało ich jeszcze w Klubie 0 Share this post Link to post Share on other sites
facecik 4773 #5038 Posted December 2, 2025 Dziękuję wszystkim za słowa otuchy. Zegarek jest super, ale nie na tym pasku, który do niczego mi nie pasuje i jest fatalnej jakości. Zamówiłem już sobie coś na początek, na szybko, bo chcę już go nosić. Jak przyjdzie, to się pochwalę. 1 Share this post Link to post Share on other sites
artme 10815 #5039 Posted December 2, 2025 5 godzin temu, facecik napisał(-a): Dziękuję wszystkim za słowa otuchy. Zegarek jest super, ale nie na tym pasku, który do niczego mi nie pasuje i jest fatalnej jakości. Zamówiłem już sobie coś na początek, na szybko, bo chcę już go nosić. Jak przyjdzie, to się pochwalę. Gratuluje fajnego/innego PP - jestem bardzo ciekaw jaki pasek finalnie wybierzesz 😊 ps duzo zdrowia i pozytywnego myslenia 😎 1 Share this post Link to post Share on other sites
zbyniu70 1403 #5040 Posted December 2, 2025 W dniu 1.12.2025 o 16:28, facecik napisał(-a): Cześć! Melduję się w klubie PP. Muszę tylko zmienić tego fatalnego brązowego szczura na porządny pasek i będzie OK. Ale petarda ! Gratulacje 1 Share this post Link to post Share on other sites
facecik 4773 #5041 Posted December 3, 2025 (edited) 13 godzin temu, artme napisał(-a): jestem bardzo ciekaw jaki pasek finalnie wybierzesz 😊 Na szybko założony pasek od Farera. Nie będę celował w eleganckie klimaty, bo sam nie jestem elegantem i noszę się raczej na sportowo. Jak Ty.😉 Edited December 3, 2025 by facecik 20 Share this post Link to post Share on other sites
Jan 17578 #5042 Posted December 3, 2025 Dobrze pasuje, zegarek zdecydowanie ma potencjał "dress up, dress down" 0 @horo_logic_life Share this post Link to post Share on other sites
artme 10815 #5043 Posted December 3, 2025 2 godziny temu, facecik napisał(-a): Na szybko założony pasek od Farera. Nie będę celował w eleganckie klimaty, bo sam nie jestem elegantem i noszę się raczej na sportowo. Jak Ty.😉 No już lepiej, ale nie wiem czemu mi do niego jakiś fajny nato khaki by mógł siąść a do tego jak sam piszesz lubisz na sportowo, więc może?? 🤔 0 Share this post Link to post Share on other sites
KrysH 7365 #5044 Posted December 3, 2025 2 hours ago, facecik said: Na szybko założony pasek od Farera. Nie będę celował w eleganckie klimaty, bo sam nie jestem elegantem i noszę się raczej na sportowo. Jak Ty.😉 Bardzo fajnie moim zdaniem, nietypowy wybór. Gratulacje ! 1 Share this post Link to post Share on other sites
facecik 4773 #5045 Posted December 3, 2025 2 godziny temu, artme napisał(-a): No już lepiej, ale nie wiem czemu mi do niego jakiś fajny nato khaki by mógł siąść a do tego jak sam piszesz lubisz na sportowo, więc może?? 🤔 Nato odpada, bo nie lubię tych przeplatanek pod kopertą, za to jakiś canvas w pasującym kolorze nie jest wykluczony. 2 Share this post Link to post Share on other sites
beniowski 8941 #5046 Posted December 3, 2025 12 minut temu, facecik napisał(-a): Nato odpada, bo nie lubię tych przeplatanek pod kopertą, za to jakiś canvas w pasującym kolorze nie jest wykluczony. Nie profanuj proszę Patka paskiem NATO. 0 Share this post Link to post Share on other sites
eye_lip 25778 #5047 Posted December 3, 2025 Dobrze by pasował, ale z tego co wiem Hubert nie nosi pasków NATO. 0 Instagram.com/horlobby.watches Share this post Link to post Share on other sites
facecik 4773 #5048 Posted December 3, 2025 31 minut temu, beniowski napisał(-a): Nie profanuj proszę Patka paskiem NATO. Dobrze, niech Ci będzie🙂 2 minuty temu, eye_lip napisał(-a): Dobrze by pasował, ale z tego co wiem Hubert nie nosi pasków NATO. Wystarczył mi jeden dzień z takim paskiem przy okazji poprzedniego zakupu zegarkowego. Szybko go zdjąłem. 1 Share this post Link to post Share on other sites
mario1971 69744 #5049 Posted December 3, 2025 Patek faktycznie nie potrafi w paski. Pozdrawiam! 15 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Share this post Link to post Share on other sites
Piotr Piątkowski 8719 #5050 Posted December 3, 2025 Patek faktycznie nie potrafi w paski. Pozdrawiam! Fajny model i dobrze leży. Mariusz daj znać kiedy gratulować 1 Share this post Link to post Share on other sites