Mirosuaw 41439 #15426 Napisano Niedziela o 07:34 9 godzin temu, Funky_Koval napisał(-a): Widzę przypasował ta kostka jest debeściak. Miałem różne ale imperator ma to coś. Te na bransach w stali klocowate. Nowe wyświetlacze jak smartfonie. A ten jest: Ja już kiedyś miałem GW5000 (bez U) i teraz powróciłem do nowszej wersji. Bezobsługowy, dokładny, wygodny, klasyka G. Czego chcieć więcej? 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Funky_Koval 26121 #15427 Napisano Niedziela o 08:19 (edytowane) 48 minut temu, Mirosuaw napisał(-a): Ja już kiedyś miałem GW5000 (bez U) i teraz powróciłem do nowszej wersji. Bezobsługowy, dokładny, wygodny, klasyka G. Czego chcieć więcej? Jednej rzeczy: fabrycznie dołączonej bransolety combi, której kolor zgrywałby się z kopertą. Kiedyś zrobiłem taką przekładankę ale właśnie odcień był inny. Mielibyśmy kostkę idealną. Edytowane Niedziela o 08:22 przez Funky_Koval 5 quartz bandit Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirosuaw 41439 #15428 Napisano Niedziela o 11:33 3 godziny temu, Funky_Koval napisał(-a): Jednej rzeczy: fabrycznie dołączonej bransolety combi, której kolor zgrywałby się z kopertą. Kiedyś zrobiłem taką przekładankę ale właśnie odcień był inny. Mielibyśmy kostkę idealną. Różne są opinie. Sporo osób (nie mówię, że wszyscy) twierdzi, że GW5000, z racji większej masy niż inne kostki, nie najlepiej dogaduje się z bransoletą combi. Całość jest źle wyważona, zegarek "lata" po nadgarstku. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
plszcto 1065 #15429 Napisano Niedziela o 18:52 no trzeba przyznać, że nie potrzebuje zbyt wiele światła, by odczytać godzinę 9 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 80001 #15430 Napisano Poniedziałek o 13:59 😁😁😁 7 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 160327 #15431 Napisano wczoraj o 10:52 8 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barry Bede 34 #15432 Napisano 23 godziny temu Dzień dobry panowie, dawno tu nie zaglądałem, co tam słychać w mainstreamie, którym dla mnie jest GW-5000. Wyszła jakaś nowa wersja? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirosuaw 41439 #15433 Napisano 22 godziny temu 38 minut temu, Barry Bede napisał(-a): Dzień dobry panowie, dawno tu nie zaglądałem, co tam słychać w mainstreamie, którym dla mnie jest GW-5000. Wyszła jakaś nowa wersja? Od paru lat jest GW5000U, prawie taki sam jak poprzednik. Niedawno zanabyłem i sobie chwalę. 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barry Bede 34 #15434 Napisano 22 godziny temu Poprawili może przyciski, które były za małe i za głęboko osadzone (zwłaszcza A, niedorzecznie niedostępny)? To był chyba jedyny mankament na mojej wish-list 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirosuaw 41439 #15435 Napisano 21 godzin temu (edytowane) Wydaje mi się, że przyciski w GW5000U są identyczne jak w GW5000, w dalszym ciągu małe i twardo się wciskają. Mnie to nie przeszkadza, praktycznie nie korzystam z dodatkowych funkcji poza wskazaniem czasu. Edytowane 21 godzin temu przez Mirosuaw 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beriam 22139 #15436 Napisano 8 godzin temu 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tofiks_th 16169 #15437 Napisano 2 godziny temu 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach