Mirosuaw 41843 #15426 Napisano 9 Sierpnia 9 godzin temu, Funky_Koval napisał(-a): Widzę przypasował ta kostka jest debeściak. Miałem różne ale imperator ma to coś. Te na bransach w stali klocowate. Nowe wyświetlacze jak smartfonie. A ten jest: Ja już kiedyś miałem GW5000 (bez U) i teraz powróciłem do nowszej wersji. Bezobsługowy, dokładny, wygodny, klasyka G. Czego chcieć więcej? 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Funky_Koval 26371 #15427 Napisano 9 Sierpnia (edytowane) 48 minut temu, Mirosuaw napisał(-a): Ja już kiedyś miałem GW5000 (bez U) i teraz powróciłem do nowszej wersji. Bezobsługowy, dokładny, wygodny, klasyka G. Czego chcieć więcej? Jednej rzeczy: fabrycznie dołączonej bransolety combi, której kolor zgrywałby się z kopertą. Kiedyś zrobiłem taką przekładankę ale właśnie odcień był inny. Mielibyśmy kostkę idealną. Edytowane 9 Sierpnia przez Funky_Koval 6 quartz bandit Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirosuaw 41843 #15428 Napisano 9 Sierpnia 3 godziny temu, Funky_Koval napisał(-a): Jednej rzeczy: fabrycznie dołączonej bransolety combi, której kolor zgrywałby się z kopertą. Kiedyś zrobiłem taką przekładankę ale właśnie odcień był inny. Mielibyśmy kostkę idealną. Różne są opinie. Sporo osób (nie mówię, że wszyscy) twierdzi, że GW5000, z racji większej masy niż inne kostki, nie najlepiej dogaduje się z bransoletą combi. Całość jest źle wyważona, zegarek "lata" po nadgarstku. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
plszcto 1083 #15429 Napisano 9 Sierpnia no trzeba przyznać, że nie potrzebuje zbyt wiele światła, by odczytać godzinę 10 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 80527 #15430 Napisano 10 Sierpnia 😁😁😁 8 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 160775 #15431 Napisano 11 Sierpnia 10 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barry Bede 35 #15432 Napisano 11 Sierpnia Dzień dobry panowie, dawno tu nie zaglądałem, co tam słychać w mainstreamie, którym dla mnie jest GW-5000. Wyszła jakaś nowa wersja? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirosuaw 41843 #15433 Napisano 11 Sierpnia 38 minut temu, Barry Bede napisał(-a): Dzień dobry panowie, dawno tu nie zaglądałem, co tam słychać w mainstreamie, którym dla mnie jest GW-5000. Wyszła jakaś nowa wersja? Od paru lat jest GW5000U, prawie taki sam jak poprzednik. Niedawno zanabyłem i sobie chwalę. 8 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barry Bede 35 #15434 Napisano 11 Sierpnia Poprawili może przyciski, które były za małe i za głęboko osadzone (zwłaszcza A, niedorzecznie niedostępny)? To był chyba jedyny mankament na mojej wish-list 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirosuaw 41843 #15435 Napisano 11 Sierpnia (edytowane) Wydaje mi się, że przyciski w GW5000U są identyczne jak w GW5000, w dalszym ciągu małe i twardo się wciskają. Mnie to nie przeszkadza, praktycznie nie korzystam z dodatkowych funkcji poza wskazaniem czasu. Edytowane 11 Sierpnia przez Mirosuaw 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beriam 22207 #15436 Napisano Środa o 08:42 8 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tofiks_th 16238 #15437 Napisano Środa o 14:02 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Radomadre 4616 #15438 Napisano Czwartek o 08:15 Najlepsza pora na zdjęcie wskazówkowca😀 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szabas 3978 #15439 Napisano Czwartek o 11:55 Taka sytuacja...😉👊 9 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daito 8253 #15440 Napisano Czwartek o 13:04 (edytowane) Tak się czasem zastanawiam po co Casio robiło inne g-shock'i... Oczywiście świetne są i cyklicznie każdy nowy model zadziwia mnie różnymi szczegółami dopracowanymi do perfekcji - bardziej precyzyjnymi i lepiej wyregulowanymi mechanizmami - w sumie jest tak od pojawienia się MT-G1000S który był dopracowany genialnie a dalej było tylko lepiej (szczególnie jeśli chodzi o metal) - niemniej jako zegarek użytkowy, GW-5000 o jest szczyt którego nie da się chyba przeskoczyć - obstawiam że Ci z nas którzy go mają i tak nie wykorzystują w pełni jego możliwości. Jasne że są teraz urządzenia zwane "zegarkami", które mówią mi kiedy jestem zestresowany, kiedy mam przestać biec, kiedy mam za wysokie tętno, baaa... nawet kiedy mam się napić płynu (o takich które sygnalizuję kiedy mam się pozbyć płynu jeszcze nie słyszałem ale myślę że to kwestia czasu...) - tyle że w Świecie gdzie mamy samochody które same parkują, motocykle wyposażone w 7 map - w tym dwie do jazdy na jednym kole (t<-to sarkazm) zastanawiam się czy to potrzebne aby... bo przecież każdy z nas chyba wie i powinien potrafić bez wspomagaczy... tak sobie pozwoliłem... oczywiście nie chciałem nikogo urazić, czy coś w tym stylu... Edytowane Czwartek o 13:06 przez Daito literówka 12 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barry Bede 35 #15441 Napisano Czwartek o 13:27 Zgadzam się z przedmówcą ... tylko te przyciski, na lirość boską 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MShR 2568 #15442 Napisano Piątek o 08:13 (edytowane) Edytowane Piątek o 08:14 przez MShR 10 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szabas 3978 #15443 Napisano Piątek o 10:39 Taka sytuacja erupcyjna... Pozdrawiam Zalogę G!😉🇯🇵👊 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daito 8253 #15444 Napisano Piątek o 10:43 20 godzin temu, Barry Bede napisał(-a): tylko te przyciski, na lirość boską Wiesz... dawniej ludzie byli drobniejsi - są drobne to prawda - ale można się do tego przyzwyczaić, mam dość spore łapy, często zdarza mi się kliknąć nie tą literę co chcę pisząc wiadomość na telefonie ale przyzwyczaiłem się do tych przycisków i z jednej strony faktycznie może by kłopot z wciśnięciem celowym ale przynajmniej "samo" się nie wciśnie... czyli taki "minus dodatni". 8 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barry Bede 35 #15445 Napisano Piątek o 10:57 ale przynajmniej "samo" się nie wciśnie...... jakby np. w marlinach samo się ciągle wciskało To dobre rozwiązanie wyimaginowanego problemu 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 80527 #15446 Napisano Piątek o 15:19 4 godziny temu, Daito napisał(-a): Wiesz... dawniej ludzie byli drobniejsi - są drobne to prawda - ale można się do tego przyzwyczaić, mam dość spore łapy, często zdarza mi się kliknąć nie tą literę co chcę pisząc wiadomość na telefonie ale przyzwyczaiłem się do tych przycisków i z jednej strony faktycznie może by kłopot z wciśnięciem celowym ale przynajmniej "samo" się nie wciśnie... czyli taki "minus dodatni". A ile razy się wciska te przyciski 🤔🤔🤔 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Artur74 70808 #15447 Napisano Piątek o 18:44 8 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pbozek75 14720 #15448 Napisano Sobota o 15:56 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 7 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szabas 3978 #15449 Napisano Niedziela o 05:30 😉👊☕️ 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirosuaw 41843 #15450 Napisano Niedziela o 07:45 8 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach