rav3nlord 4 #2051 Napisano 3 Maja 2014 polecam nowy VALENTINO UOMO - niesamowity zapach na wieczór, zapach na papierku niewyraźny, ale na ciele istna magia - wg opinii kilku kobiet 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość PICAD #2052 Napisano 4 Maja 2014 Ja ostatnio metodą na sapera kupiłem guerlan instant edp i zapach jest bardzo dobry. Nie umiem opisać zapachu, ale ja wyczuwam czekoalde, porzeczki (?), ciepły, bogaty. Bardziej do pracy, na wieczór, ale mi sie tak podoba, że cały weekend w górach w nim latałem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ponury_Żniwiarz 6 #2053 Napisano 4 Maja 2014 jeszcze raz potwierdza się moja teoria o grupie krwi zero i składzie potu. Przempox & chronofil jakie macie grupy krwi? Mógł byś rozwinąć ten temat o co chodzi z tą teorią? I czy grupa krwi ma wpływ na zapach perfum na ciele? Ja mam również grupę krwi zero i wąchając perfumy w perfumerii zapach mi sie podoba, ale na ciele już nie koniecznie dobrze pachną niektóre zapachy, które na papierku mają świetny zapach. Wiec muszę kupować takie zapachy które dobrze sie komponują z naturalnym zapachem mojego ciała. Jest może jakaś teoria co do tego jakie składniki występujące w perfumach są odpowiednie dla danych grup krwi? Nie interesuje sie zbytnio perfumami dlatego pytam. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chronofil 133 #2054 Napisano 4 Maja 2014 Mam zero. A czy to wpływa na zapach? Nie wiem 0 Czas, to coś, co mówi, jak długo musimy czekać... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SphinX 77 #2055 Napisano 4 Maja 2014 a propos reakcji kobiet na perfumy... na te wszystkie Panie, jakie znam, reagują entuzjastycznie. Jedną osobą do nich nie przekonaną jestem ja Ale jak mus to mus 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ptaku2 2 #2056 Napisano 4 Maja 2014 Ja ostatnio Victorinox Swiss Unlimited (w końcu to też marka zegarkowa od niedawna ) - baaardzo fajny zapach taki... w zasadzie jakwszystkie moje ulubione lekki i cytrusowy.No i co lato Clinique Happy Man - zapach świeżo skoszonej trawy! 0 Zim, Poljot Signal, Tissot Seastar, Stowa Flieger, G-Shock, Seiko Orange Monster. Budziki Slava, zegary Majak i Mołnia, Poljot De Luxe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 71488 #2057 Napisano 4 Maja 2014 Szkoda, że przestali produkować.... 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 303 #2058 Napisano 4 Maja 2014 Tee for two- fajna waniliowa herbata. Wysłane z Tapatalk przez A1457 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przempox 3 #2059 Napisano 4 Maja 2014 jeszcze raz potwierdza się moja teoria o grupie krwi zero i składzie potu. Przempox & chronofil jakie macie grupy krwi? AB Rh+ :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartosz 86 45 #2060 Napisano 5 Maja 2014 a propos reakcji kobiet na perfumy... na te wszystkie Panie, jakie znam, reagują entuzjastycznie. Jedną osobą do nich nie przekonaną jestem ja Ale jak mus to mus Często mam to samo - kobiety zachwycone zapachem który mnie jakoś średnie pasuje 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 71488 #2061 Napisano 6 Maja 2014 Ja bym to nawet bardziej uogólnił, całkiem 'pozazapachowo' - kobiety często są zachwycone wieloma rzeczami, które mi średnio pasują. 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BRABUS 289 #2062 Napisano 6 Maja 2014 Na razie z paru przetestowanych próbek amouage jedynie przypadł mi do gustu Amouage Memoir Man. Charakterystyczny ale nie przytłacza, bardzo fajnie pachną pierwsze nuty a następnie delikatnie towarzyszy przez cały dzień. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość PICAD #2063 Napisano 6 Maja 2014 Też testowałem, ale dla mnie nic specjalnego szczerze mówiąc. Zwłaszcza, za taką cenę spodziewałem się czegoś naprawdę lepszego, a nawet mi brew nie tykła . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 71488 #2064 Napisano 6 Maja 2014 Niektóre Amouage są świetne, ale niektóre kojarzą mi się z zapachem 50-letnich futer w starych szafach. 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BRABUS 289 #2065 Napisano 6 Maja 2014 Też testowałem, ale dla mnie nic specjalnego szczerze mówiąc. Zwłaszcza, za taką cenę spodziewałem się czegoś naprawdę lepszego, a nawet mi brew nie tykła .Podzielam, też raczej nie kupię Memoir a tym bardziej innych. Pewnie te zapachy są bardzo dobre i klasowe ale nie dla mnie. Gdyby jednak ktoś chciał mnie obdarować Amouage to Memoir może być 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chronofil 133 #2066 Napisano 6 Maja 2014 Hehe, Panowie, nosy macie zbyt europejskie, jak na Amouage 0 Czas, to coś, co mówi, jak długo musimy czekać... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patom 9 #2067 Napisano 6 Maja 2014 Interlude Wam się nie podoba?... NIE WIERZĘ AŻ! Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk 0 Bartek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bury22 0 #2068 Napisano 6 Maja 2014 (edytowane) U mnie ostatnio na Topie Trusardi My Land mega fajny męski zapach, YSL Perfume Intense mocniejszy , troszkę cięższy , ale bardzo wciągający , a na koniec letnie psikadło Gucci Sport Edytowane 6 Maja 2014 przez bury22 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #2069 Napisano 6 Maja 2014 To i ja pokaże co dziś kupiłem....pewnie badziew,ale mnie się podobają..[zdjęcia z sieci] 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chronofil 133 #2070 Napisano 6 Maja 2014 To i ja pokaże co dziś kupiłem....pewnie badziew,ale mnie się podobają..[zdjęcia z sieci]bos.jpgBoss.jpg Marek, Ty perfumy kupiłeś?Przecież Ty nie jadasz miodu, tylko żujesz pszczoły 0 Czas, to coś, co mówi, jak długo musimy czekać... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #2071 Napisano 6 Maja 2014 Marek, Ty perfumy kupiłeś?Przecież Ty nie jadasz miodu, tylko żujesz pszczoły I jak mawia Piotr -palę włosy na klacie by oświetlić pole bitwy... Kolezanka mnie "skusila" 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pitzmaker 2 #2072 Napisano 7 Maja 2014 podobno co drugi facet pachnie tymi zapachami 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M_Michal 9 #2073 Napisano 7 Maja 2014 (edytowane) Po testowałem trochę kolejny "mainstreamowych" zapachów:JPG Le Male- świetny zapach. Żałuję, że dopiero teraz go spróbowałem (a przez wiele lat miałem opory). Słodki, dużo wanilii, fajna kompozycja ale raczej nie na ciepłe dni. Guerlain Vetiver- naprawdę dobry zapach. Nie każdemu się spodoba, bo to trochę "starodawne" perfumy, ale dla kogoś kto chce się wyróżnić w dzisiejszych czasach będą ok.Sporo tutaj ziół i kwaśność. Polecam sprawdzić. Guerlain L'instant- bardzo dobre perfumy. Lekko wieczorowe. Trochę cytrusowy na początku. Później kakao. Polecam. Chanel Egoiste- nie trafiły do mnie. Mają coś w sobie, ale nie dla mnie. Chanel Platinum Egoiste- nie rozumiem fenomenu tego zapachu. Strasznie chemiczne mi się wydają. Dwa razy miałem je na nadgarstku i dwa razy z nimi się dziwnie czułem. Podobno to nie są perfumy na nadgarstek, tylko trzeba je założyć. Może kiedyś się odważę, ale w tym momencie straszny zawód. Paco Rabanne pour homme- stara szkoła perfum. Drzewo, zioła. Ciekawy. Dla kogoś kto lubi starą szkołę perfumiarską. YSL l'homme parfum intense- słodkie, wydają się wręcz damskie. Dopiero pod koniec żywota zamieniają się w przyjemny zapach. Victor & Rolf Spicebomb- wydają się klonem Paco Rabanne 1 milion. Komu się Paco podoba, temu i ten przypadnie do gustu. Mi się nie podobał. Dior Homme Cologne- grejpfrut. I tyle. Na ciepłe dni jak znalazł. Bottega Veneta Pour Homme- dobry zapach. Skóra, trochę świeżości i słodkości. Polecam przetestować. Trwałość niestety je przekreśla. Dziękuję jeszcze raz za podpowiedzi. Mocno poeksperymentowałem. Przyda się na przyszłość. A teraz wracam do mojego ulubionego zapachu DKNY Men. Mam do niego słabość. Edytowane 9 Lipca 2014 przez M_Michal 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #2074 Napisano 7 Maja 2014 podobno co drugi facet pachnie tymi zapachami Skutecznie mnie zniechęciłeś,wrzucę do kontenera PCK 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chronofil 133 #2075 Napisano 7 Maja 2014 Skutecznie mnie zniechęciłeś,wrzucę do kontenera PCK Bossa wrzuć, Egoistę podaruj fanom Facet podpalający włosy na klacie ma pachnieć spalenizną. Black Tourmaline będzie ok 0 Czas, to coś, co mówi, jak długo musimy czekać... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach