oki.tychy 3 #3401 Napisano 7 Grudnia 2016 a jak odczytać kod? sprawdziłem Lalique które mam - kupione w grudniu 2014 w iperfumy a produkcja 11.2013. Więc chyba nie ma tragedii, wątpię żeby w sephorze można było kupić towar wyprodukowany miesiąc wcześniejHB również kupione w iperfumy taka sama sytuacja - od produkcji do zakupu rok końcówka MarcJacobs Bang kupiona dawno temu - prod 2010 ale dalej są ok Na stronie checkcosmetics.netMożesz sprawdzić datę produkcji. Pozdrawiam Wysłane z mojego D5803 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
oki.tychy 3 #3402 Napisano 8 Grudnia 2016 Perfumomaniacy napisaliby Ci: "cieszyć się" jeżeli jest to oryginał, przechowany w dobrych "warunkach atmosferycznych". Chodzi o to, że perfumy przechodzą co jakiś czas tzw "reformulację" czyli modyfikacje składu, która jest zazwyczaj "in minus" jeżeli chodzi o parametry typu projekcja i trwałość. Czyli czasami jest tak: im starsza flacha tym lepiej (jak ze szlachetnym winem ).Kupiłem go normalnie w sklepie, dlatego myślę że oryginalny. Pierwsze skojarzenia po rozpyleniu na ciało lub papier (w sklepie) to z moim ulubionym zapachem Farhainte'm. Poniekąd dlatego go wziąłem. Czy ktoś z was może potwierdzić mój odbiór/skojarzenie? Wysłane z mojego D5803 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartosz 86 45 #3403 Napisano 8 Grudnia 2016 Czy ktoś kupował w tym sklepie? https://www.brasty.pl/ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość 12xu #3404 Napisano 8 Grudnia 2016 Czy ktoś kupował w tym sklepie? https://www.brasty.pl/ Jest ok to dawna perfumeria Orpe - kupowałem, czasami można dorwać dobrą okazję. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
floyd 2848 #3405 Napisano 8 Grudnia 2016 Od bardzo dawna, nawet juz nie pamiętam od kiedy - na wieczór dior fahrenheit - na dzień hugo boss zielony 0 Wiele się musi zmienić, aby wszystko zostało po staremu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cafedelmar 40 #3406 Napisano 10 Grudnia 2016 A ja w sobotę zostałem obdarowany takim flakonem, na wiosnę będzie jak znalazł zdecydowanie na lato, pachnie rozgrzanym kwarcem (czyli piaskiem) A ja w sobotę zostałem obdarowany takim flakonem, na wiosnę będzie jak znalazł zdecydowanie na lato, pachnie rozgrzanym kwarcem (czyli piaskiem) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RoKoKo 552 #3407 Napisano 16 Grudnia 2016 W których sprawdzonych internetowych warto kupić? Potrzebuję Dior Addict Eau De Parfum 100 ml. Na iperfumy już nie ma. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maclaren 1 #3408 Napisano 16 Grudnia 2016 http://www.e-glamour.pl/search.php?text=+Dior+Addict+Eau+De+Parfum+100+m 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #3409 Napisano 19 Grudnia 2016 Panowie, czy używał ktoś Lalique EN w wersji Extrerme, czyli woda perfumowana? Na co dzień mam zwykłą wersję i trzyma u mnie spokojnie 10-12 godzin. Przedwczoraj poszedłem do Douglasa spróbować wersji Extreme. Zapach inny, ale podoba mi się. Jedno mnie zaskoczyło. Pani psiknęła mi na rękę bardzo sporą dawkę perfum, butla pełna, czy tester nie leżał długo. 4 godziny i zero zapachu na skórze 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartosz 86 45 #3410 Napisano 20 Grudnia 2016 (edytowane) Panowie, czy używał ktoś Lalique EN w wersji Extrerme, czyli woda perfumowana? Na co dzień mam zwykłą wersję i trzyma u mnie spokojnie 10-12 godzin. Przedwczoraj poszedłem do Douglasa spróbować wersji Extreme. Zapach inny, ale podoba mi się. Jedno mnie zaskoczyło. Pani psiknęła mi na rękę bardzo sporą dawkę perfum, butla pełna, czy tester nie leżał długo. 4 godziny i zero zapachu na skórze Robiłem narazie testy na skórze ale nie kupiłem, testy wypadły wyśmienicie - z czasem przekonał mnie jeszcze bardziej niż podstawowa wersja a trwałość i projekcja moim zdaniem o klasę wyżej (u mnie trzymało bardzo ładnie).Po wielu podejściach ostatecznie przekonał mnie do siebie Dunhill Icon - to będzie następny zakup. Edytowane 20 Grudnia 2016 przez Bartosz 86 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #3411 Napisano 20 Grudnia 2016 U mnie nie trzymał w ogóle z testera. Dla porównania wczoraj wypróbowałam Diora Sauvage. Od 13 wczoraj czuję go do dziś a wczoraj po dwóch psikach na szyję zapach był tak intensywny że aż przeszkadzał Wysłane z mojego LG-H960 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Walter_87 7098 #3412 Napisano 20 Grudnia 2016 Jak tylko do sprzedaży wszedł Dior Sauvage postanowiłem go wypróbować i... po około godzinie, no może dwóch nie było po nim śladu... Poza tym uznałem, że taki zapaszek to profanacja i całkowicie go odrzuciłem.Dziś dla odmiany użyłem Eau Sauvage (1966) i jestem wniebowzięty 0 KMZiZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mistrz17 7138 #3413 Napisano 20 Grudnia 2016 ja od jakiegoś czasu Lalique EN i Lalique Equus, a teraz kliknąłem Azzaro Visit z TagoMago. 0 "Jeśli bałagan na biurku świadczy o bałaganie w głowie, o czym świadczy puste biurko?" Albert Einstein Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 342 #3414 Napisano 20 Grudnia 2016 ja od jakiegoś czasu Lalique EN i Lalique Equus, a teraz kliknąłem Azzaro Visit z TagoMago. Te starsze zapachy są lepsze niż nowe. No chyba że reformulacja je zabiła, stąd nie wiem wiem jak z nowymi wypustami Visit-a. Lalique to taki prawie niszowiec wśród mainstreamu. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
1947 26 #3415 Napisano 21 Grudnia 2016 Jak tylko do sprzedaży wszedł Dior Sauvage postanowiłem go wypróbować i... po około godzinie, no może dwóch nie było po nim śladu... Poza tym uznałem, że taki zapaszek to profanacja i całkowicie go odrzuciłem.Dziś dla odmiany użyłem Eau Sauvage (1966) i jestem wniebowzięty To bardzo dziwne, bo Sauvage (nie Eau Sauvage) niszczy parametrami 99% konkurencji. Łatwo przesadzić z aplikacją, bo projekcja powala, tak samo jak trwałość. Wątpię żeby przy tak nowym zapachu coś kombinowali z formułą, więc może jakiś zepsuty tester? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Walter_87 7098 #3416 Napisano 21 Grudnia 2016 Zepsuty raczej nie, bo sprawdzałem go w S... ze 2 tygodnie po premierze. I to nie tylko ja go nie czułem. W związku z tym po około 2 godzinach zaaplikowałem YSL Opium i dopiero wtedy byłem usatysfakcjonowany Postanowiłem zapomnieć o Sauvage. 0 KMZiZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grembi 4 #3417 Napisano 21 Grudnia 2016 Warto zajść do rosmana mają drugi flakon za free Napisane z Tapatalka za pomocą Xiaomi RN2 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #3418 Napisano 22 Grudnia 2016 Tylko został sam ZIRH 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 78612 #3419 Napisano 24 Grudnia 2016 No i wreszcie nabyłem "Grom", w ramach samoprezentu świątecznego. Rewelacja, jak dla mnie! Merry Christmas, Próchnik! 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
oki.tychy 3 #3420 Napisano 24 Grudnia 2016 No i wreszcie nabyłem "Grom", w ramach samoprezentu świątecznego. Rewelacja, jak dla mnie! Merry Christmas, Próchnik! Ja również posiadam go od kilku tygodni i mogę powiedzieć że jest rewelacyjny zapach w szczególności na zimowe wieczory. Także polecam. Pozdrawiam Wysłane z mojego D5803 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafi 15075 #3421 Napisano 24 Grudnia 2016 Św. Mikołaj przyniósł YSL M7. Przy którychś zakupach kupiłem próbkę i za mną chodził. W końcu doszedł Zaje... jest 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ptaku 102 #3422 Napisano 24 Grudnia 2016 (edytowane) Grom jest całkiem OK choć u mnie przegrywa z Burberry London, ale nie żałuje zakupu Groma rafi Mi też brodaty przyniósł YSL Edytowane 24 Grudnia 2016 przez ptaku 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4789 #3423 Napisano 25 Grudnia 2016 Zara Seul. Świeży świetny zapach i trwałość, która zawstydza 99% tego co można kupić w syforach itp....Ciekawe czego kopią jest? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
oki.tychy 3 #3424 Napisano 25 Grudnia 2016 Zara Seul. Świeży świetny zapach i trwałość, która zawstydza 99% tego co można kupić w syforach itp....Ciekawe czego kopią jest?Dawaj fotę Wysłane z mojego D5803 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
70soul 1324 #3425 Napisano 25 Grudnia 2016 Jak tylko do sprzedaży wszedł Dior Sauvage postanowiłem go wypróbować i... po około godzinie, no może dwóch nie było po nim śladu... Poza tym uznałem, że taki zapaszek to profanacja i całkowicie go odrzuciłem.Dziś dla odmiany użyłem Eau Sauvage (1966) i jestem wniebowzięty Mam Dior eau de toilete Fahrenheit i sobie wyobraziłem ,że jak dokupie parfume, to będę miał intensywniejszy zapach, nic podobnego się nie dzieje i trwa o wiele wiele krócej. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach