Gość fidelio #3901 Napisano 15 Października 2017 Zdecydowanie Koledzy robią mi ochotę na T 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Spatz #3902 Napisano 15 Października 2017 A ja kupilem Grey Flannel 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #3903 Napisano 15 Października 2017 A ja kupilem Grey Flannel A cóż to jest? Jaki to typ perfum i jak wygląda kwestia parametrów? Pytam, bo z niczym mi się nie kojarzy, póki co 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Spatz #3904 Napisano 15 Października 2017 https://www.fragrantica.pl/perfumy/Geoffrey-Beene/Grey-Flannel-4608.html 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #3905 Napisano 15 Października 2017 https://www.fragrantica.pl/perfumy/Geoffrey-Beene/Grey-Flannel-4608.htmlDzięki Wygląda na to, że zostaną dopisane do listy zakupowej 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 74920 #3906 Napisano 15 Października 2017 A ja kupilem Grey Flannel Moja kobieta go szczerze nienawidzi. Ja, naturalnie, uwielbiam. 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #3907 Napisano 15 Października 2017 Ja już dawno przestałem na to zwracać uwagę kupując perfumy ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ptaku 102 #3908 Napisano 15 Października 2017 MI ta flanela nie podeszła, ale muszę tą jasno niebieską sprawdzić 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #3909 Napisano 15 Października 2017 Ja z flanelami ostatni raz miałem do czynienia jak byłem piękny i młody, w latach 90tych, ale wówczas były to kuszule ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 42790 #3910 Napisano 15 Października 2017 (edytowane) ... Edytowane 20 Października 2017 przez Dorian06 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Walter_87 6585 #3911 Napisano 15 Października 2017 Prawdziwy killer A co do Szarej Flaneli - bardzo dziwny zapach, do którego musiałem się przyzwyczaić. Na początku pachnie podobnie do Fahreiheita, a później idzie w inną stronę - bardziej fiołkową. 0 KMZiZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 330 #3912 Napisano 15 Października 2017 Nie pamiętam na jaką flanelę trafiłem ale miała w sobie coś z Egoista. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Leppard 154 #3913 Napisano 16 Października 2017 Nie pamiętam na jaką flanelę trafiłem ale miała w sobie coś z Egoista.To raczej miałeś Eau Grey Flannel czyli "niebieski płyn" - a co do szarej - bardzo lubię i często używam w zimowe dni, a żona nazywa ją "starym dziadem" 0 CZAS to najcenniejsza rzecz, którą człowiek może stracić. /Teofrast/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ptaku 102 #3914 Napisano 16 Października 2017 Moja szarą też nazywała starym dziadem tramwajowym 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #3915 Napisano 16 Października 2017 Dla mnie to kolejny powód, żeby się tą flanelą zainteresować ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 330 #3916 Napisano 16 Października 2017 Dla mnie to kolejny powód, żeby się tą flanelą zainteresować ;-)Jak ma być coś z "siwym włosem" jak Zino to proponuję: Bois du Portugal 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4744 #3917 Napisano 16 Października 2017 Eau jest świetny choć niezbyt odkrywczy. Zwykły zapodaje starymi kapciami 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Spatz #3918 Napisano 16 Października 2017 Hej, gdyby ktos chcial kupić dwa ciekawe zapachy w przyzwoitej cenie to zapraszam... http://zegarkiclub.pl/forum/topic/90850-oferty-niezegarkowe/page-4 Polecam zapoznac sie z ocenami Pzdr.,KW.Moja szarą też nazywała starym dziadem tramwajowym Nie no, bez jaj 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Walter_87 6585 #3919 Napisano 16 Października 2017 (edytowane) Oud Touch to chyba najpotężniejsze znane mi męskie perfumy. Miażdżą, ale i intrygują. Dobre na chłodną jesień i zimę. Edytowane 16 Października 2017 przez Walter_87 0 KMZiZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Spatz #3920 Napisano 16 Października 2017 OUD jest naprawde konkretny, to prawda. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vandit 1088 #3921 Napisano 17 Października 2017 Byłem niedawno w hebe, kupiłem T4 i T5T4 zapach fajny ale rozwija się jakies 15 min po aplikacji....3h po nic juz nie czuję na rekuT5 fajny nawet, świeży, bardzo pospolity i nadal go na drugim reku czuje ale jak popatrzyć na cenę to rewelacja 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #3922 Napisano 18 Października 2017 Byłem niedawno w hebe, kupiłem T4 i T5T4 zapach fajny ale rozwija się jakies 15 min po aplikacji....3h po nic juz nie czuję na rekuT5 fajny nawet, świeży, bardzo pospolity i nadal go na drugim reku czuje ale jak popatrzyć na cenę to rewelacja Rozumiem, że przez pryzmat ceny to zakup jest spoko, jednak te parametry T4 powodują, że raczej nie zdecyduję się na zapach, pozostając przy Terre 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pair_a_dice 5 #3923 Napisano 18 Października 2017 Natchniony falą pochlebnych opinii n/t T4 sprawdziłem je wczoraj i powiem szczerze, że nie rozumiem tego szału, po aplikacji przebija tam silnie woń alkoholu, otwarcie, wg mnie, zupełnie inne niż w terre; później faktycznie zapachy są podobne, z tym, że t4 jest znacznie "chłodniejszy" w odbiorze i czuć wyraźnie, że nie jest to zapach tak szlachetny jak oryginał (mówiąc b. delikatnie). Trwałość to pozytywne zaskoczenie, chociaż t4 jest znacznie bardziej przyskórny. Wg mnie porównywanie tych dwóch zapachów to nieporozumienie, jedynie jako ciekawostkę można zaznaczyć fakt istnienia T4 jako próbujących naśladować terre za niewielkie pieniądze. Chociaż mnie osobiście ten argument do nich nie przekonał. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #3924 Napisano 18 Października 2017 Terre jest tylko jeden 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radekglaz 55 #3925 Napisano 18 Października 2017 Oczywiście, że T4 to nie to samo co Terre... nigdy tak nie twierdziłem. Są to jednak zbliżone zapachy, szczególnie po upływie pewnego czasu. U mnie T4 po 2-3h nadal wyczuwalny... bardziej niż Terre... Biorąc jeszcze pod uwagę cenę, to T4 jest baaaardzo godne polecenia. RG 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach