MHAEM 13 #5951 Napisano 1 Sierpnia 2018 Dzieki wielkie - wyslalem zonie - jesli uda sie zakupic, to nawet nie wiesz jaka jej przyjemnosc sprawiles psa z ciekawosci - jak sie oni maja w porownaniu do iperfum?Mnie się wszystko zawsze udawało:) wiec Żonie też się uda. Towar idzie z Czech wiec trochę im schodzi, nie mniej dłużej niż 5-7 dni nie czekałem - a sporo od nich biorę. Jak się maja do iperfumy- na pewno taniej i nawet wody z lat 2007-2009 jako klasyki sprawują się świetnie, nawet jako testery, w przeciwienstwie do iperfumy, gdzie zdarzało mi się odsyłać. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
artme 10825 #5952 Napisano 1 Sierpnia 2018 ok - dzieki - dam znac 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość TigerBear #5953 Napisano 1 Sierpnia 2018 proszę bardzo- źródło pewne i sprawdzone wielokrotnie, mają bardzo dużo klasyków w normalnych cenach bez januszowania jak na allegro;) https://onlineperfumy.pl/d/michael-kors-sporty-citrus/5288/A ja mam mieszane uczucia. Może nie chodzi o oryginalność, a o samo zamówienie. Kupiłem trzy produkty. Okazało się, że jednego nie ma - choć na stronie widniał - a drugi przyszedł nie ten co trzeba. Trzeci był ok.Faktem jest to o czym piszesz, że mają fajne ceny i wody od dawna nieprodukowane.Jak kogoś nie irytuje brak kontaktu i czas oczekiwania, to może kupować. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4871 #5954 Napisano 1 Sierpnia 2018 Odnośnie allegro. Przypomniałem sobie o jeden fajnej wodzie. Wpisałem w google. Na allegro 249 zł. Na Amazon 17 euro. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MHAEM 13 #5955 Napisano 1 Sierpnia 2018 Co do online nie miałem złych doświadczeń ale słyszałem takie opinie więc powiedzmy, ze może miałem farta:) w każdym razie z ciekawostek maja Kenzo Once Upon a Time Homme z 2010 r za 84pln 100ml tester, u nas startują od 299pln:) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielony.m 2131 #5956 Napisano 2 Sierpnia 2018 Dobrym klonem Diora Sauvage i IMO lepszym zapachem jest Prada Luna Rossa Carbon. Zasugerowawszy się Pańśką opinią polazłem do Sefory coby sprawdzić jak to działa. I o ile Sauvage mi się podoba o tyle PLR Carbon jakoś nie do końca mi pasuje, jakiś zbyt mydlany mi się wydaje. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zetrov 163 #5957 Napisano 2 Sierpnia 2018 To Armaf Ventana 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartosz 86 45 #5958 Napisano 2 Sierpnia 2018 Oprócz popularnych perfumerii internetowych zdarzało się Wam kupować w Empiku? Mam jakiś stary bon do wykorzystania a cenowo w niektórych przypadkach są bardzo konkurencyjni, ale jeszcze tam nie kupowałem.Jest ok? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość TigerBear #5959 Napisano 2 Sierpnia 2018 Zasugerowawszy się Pańśką opinią polazłem do Sefory coby sprawdzić jak to działa. I o ile Sauvage mi się podoba o tyle PLR Carbon jakoś nie do końca mi pasuje, jakiś zbyt mydlany mi się wydaje. Ta mydlaność to przywara większości Prad. Akurat w tym przypadku jest IMO ok.Dior jest za ostry, zbyt syntetyczny, dla mnie. No ale to już kwestia preferencji olfaktorycznych. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość TigerBear #5960 Napisano 2 Sierpnia 2018 Oprócz popularnych perfumerii internetowych zdarzało się Wam kupować w Empiku? Mam jakiś stary bon do wykorzystania a cenowo w niektórych przypadkach są bardzo konkurencyjni, ale jeszcze tam nie kupowałem.Jest ok? Kiedyś, raz kupowałem i było ok. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marwol 178 #5961 Napisano 2 Sierpnia 2018 Empik stacjonarnie nie ma perfum. Ich sklep to tagomago - raczej dobre opinie. Sam kupowałem tam Lalique EN i wszystko gra 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4871 #5962 Napisano 2 Sierpnia 2018 Kiedyś miał. W latach 90tych kupiłem tam Chanel Egoiste P za 1 610 000 zł. To były ceny 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 23349 #5963 Napisano 3 Sierpnia 2018 Nowy zakup.Ciekawy. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielony.m 2131 #5964 Napisano 5 Sierpnia 2018 (edytowane) Ta mydlaność to przywara większości Prad. Akurat w tym przypadku jest IMO ok.Dior jest za ostry, zbyt syntetyczny, dla mnie. No ale to już kwestia preferencji olfaktorycznych. Po weekendzie testów i okupowaniu Sefor i Daglasów zamówiłem Carbona. W Sauvage wyczuwałem coś drażniącego, może ten "plastik" i to nawet po kilku godzinach. Natomiast Carbon od 13.00 bardzo przyjemnie pachnie;p Edytowane 5 Sierpnia 2018 przez zielony.m 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Walter_87 7604 #5965 Napisano 5 Sierpnia 2018 Po weekendzie testów i okupowaniu Sefor i Daglasów zamówiłem Carbona. W Sauvage wyczuwałem coś drażniącego, może ten "plastik" i to nawet po kilku godzinach. Natomiast Carbon od 13.00 bardzo przyjemnie pachnie;p To raczej bylejakość i brak pomysłowości oraz chęć łatwego zarobku. 0 KMZiZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
herbee 184 #5966 Napisano 8 Sierpnia 2018 Taką przesyłkę dziś dostałem, w sam raz na drugą część lata. Te kilka próbek, to całkiem przypadkowy wybór, a są nimi:Versace Oud Noir - dopiero teraz poznałem zapach, który nie raz czułem gdzieś w powietrzu i zawsze mi się podobał. Ponoć podobny jest do TF Oud Wood, Versace albo TF to mój kolejny 'must have'. Nie wiem jak TF, ale ten Versace jest całkiem 'świeży' i nawet w ten upał fajnie i lekko projektuje, Etienne Aigner No. 1 Oud - całkiem przyjemny unisex, jakiś tytoń czy korzenie przykryte słodką mgiełka. O dziwo, nawet mi pasuje, ale raczej zrobię prezent mojej kobiecie,Mauboussin Homme - zapowiadało się całkiem nieźle, ale na końcu zostaje tylko puder i mydło. Eleganckie, to fakt, ale tylko mydło, którego nie znoszę, do zapomnienia, Rumz Al Rasasi Leo Pour Lui - długa nazwa, a ocenię krótko: baaaardzo fajny zapach, ma coś z Armani Code Profumo i Avon Tomorrow, których lubię używać, zdecydowanie na wieczór i chłodniejsze dni, być może stanie na półce, Rasasi Abyan - intrygująca główna nuta, początkowo z dystansem, później skradł mi serce, nietuzinkowy i uniwersalny zapach, ktoś mógłby nawet powiedzieć, że 'swieżak', ten zapach ma zdecydowanie w sobie to coś, co skłania mnie do zakupu. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 23349 #5967 Napisano 9 Sierpnia 2018 (edytowane) Do mnie te oba Rassasi nie trafiają.Rzecz gustu.L'Aventure jest ok.Creedopodobny. Versace ON jest super.Mój następny cel. Edytowane 9 Sierpnia 2018 przez loco50 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
herbee 184 #5968 Napisano 9 Sierpnia 2018 Tak, ten Versace jest świetny i ma całkiem dobre parametry, na skórze czuć go delikatnie jeszcze po kąpieli. To także mój powakacyjny cel, no i może coś jeszcze od Rasasi albo innego araba.Z L'Aventure nie miałem wcześniej przyjemności obcować, ładny zapach, w moim typie, jednak u mnie niezbyt trwały. Wydaje mi się, że te próbki Rasasi dłużej się na mnie trzymały. Cztery godziny względnej projekcji i tyle, ale zapach warty spróbowania, był na mojej liście już od wiosny. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 23349 #5969 Napisano 9 Sierpnia 2018 Z tym awenturem to jest tak, że Ty już nie czujesz i wydaje się słaby a otoczenie czuje doskonale.Moja stara późnym popołudniem pytała czym tak ładnie pachnę a przecież psiukałem się rano przed ósmą. A na koszulce następnego dnia jeszcze zapach był taki, że w pokoju czuć było. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CIESLUT 398 #5970 Napisano 10 Sierpnia 2018 czarny adidas jest w hebe po 86zł/ 100ml 0 OMEGA SEAMASTER 300M Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 12821 #5971 Napisano 11 Sierpnia 2018 Z tym awenturem to jest tak, że Ty już nie czujesz i wydaje się słaby a otoczenie czuje doskonale.Moja stara późnym popołudniem pytała czym tak ładnie pachnę a przecież psiukałem się rano przed ósmą. A na koszulce następnego dnia jeszcze zapach był taki, że w pokoju czuć było.I tak ma być, idealnie dobrane perfumy nie pachną po jakimś czasie prawie wcale dla właściciela, a otoczenie je czuje. 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość TigerBear #5972 Napisano 12 Sierpnia 2018 I tak ma być, idealnie dobrane perfumy nie pachną po jakimś czasie prawie wcale dla właściciela, a otoczenie je czuje.Poważnie piszesz ? Ja perfumuje się dla siebie. I to ja mam czuć zapach jak najdłużej.To mnie ma sprawić przyjemność jego obecność. Otoczenie jakoś średnio mnie interesuje. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
colector 736 #5973 Napisano 12 Sierpnia 2018 Ja od wczoraj testuje Valentino uomo intense. Taki Dior homme intense tylko z lepszymi parametrami. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 12821 #5974 Napisano 12 Sierpnia 2018 Poważnie piszesz ? Ja perfumuje się dla siebie. I to ja mam czuć zapach jak najdłużej.To mnie ma sprawić przyjemność jego obecność.Otoczenie jakoś średnio mnie interesuje.Jak najbardziej poważnie. 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość TigerBear #5975 Napisano 12 Sierpnia 2018 Jak najbardziej poważnie.Rozumiem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach