brz 1955 #6201 Napisano 19 Października 2018 johndeacon, dobry cynk z tą wyprzedażą. Pojechałem i zanabyłem. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
johndeacon 89 #6202 Napisano 19 Października 2018 Też jeszcze dziś sobie dokupię i potrzymam parę lat. A nóż ceny wzrosną po wycofaniu (od listopada wchodzi już nowa znacznie droższa wersja w miejsce obecnej) i się coś na tym zarobi. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4950 #6203 Napisano 19 Października 2018 Wziąłem tego mutomajoneza. Zobaczymy. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomek.wzr 151 #6204 Napisano 19 Października 2018 Jeśli chodzi o zapach Chopin firmy Miraculum, aktualnie jest wyprzedaż w perfumerii Hebe w związku właśnie z wycofywaniem tej wersji z rynku. Cena !!! 25 zł!!! Jak za tą cenę nie ma równych w kwestii zapachu- złożony a nie płaski jak inne taniochy oraz trwałości. Dzisiaj zakupiłem rano, do wieczora czuć go na skórze. Chyba jutro jeszcze się skuszę na jedną buteleczkę na zapas.Nowa wersja z półki super premium Chopina ma kosztować podobno 130 dolców !! szok Dzięki za info. Jakby ktoś szukał to w Galerii Wołomin została 1 szt. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
herbee 196 #6205 Napisano 19 Października 2018 Wziąłem tego mutomajoneza. Zobaczymy. Koniecznie podziel się wrażeniami. Minęły już ciepłe dni, w czasie których odpocząłem troszkę od niego używając lżejszych perfum, ale teraz znów chętnie do niego wrócę na jakiś czas 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
johndeacon 89 #6206 Napisano 19 Października 2018 (edytowane) Chciałem dziś dokupić 2 sztuki i lipa. Gdyby ktoś widział u siebie to proszę o przysługę i zakup jeśli nie dwóch to przynajmniej jednej butelki. U mnie już w sklepie nie ma (Chopin Miraculum). Oczywiscie w cenie po 25 zl.Jak coś to proszę pisać na priv. Edytowane 19 Października 2018 przez johndeacon 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brz 1955 #6207 Napisano 19 Października 2018 (edytowane) Hmm, zapach nawet ciekawy, z tym że z parametrami chyba coś słabiutko w moim przypadku. Już rozumiem, o co chodzi z porównaniami do Zino, ale tamten po jednym strzale z superpharmowego testera dosłownie zszokował mnie intensywnością i trwałością. Za to Chopin – pół godziny jako takiej wyczuwalności i już siedzi przy skórze. Może to nie jego dzień? Edytowane 19 Października 2018 przez brz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcin s 141 #6208 Napisano 19 Października 2018 (edytowane) dziś wracając z pracy z ciekawości wszedłem do hebe stały 2 sztuki Chopina co ciekawe na cenie cena 35zł ale na czytniku 25 zł jednak nei mój zapach Edytowane 19 Października 2018 przez marcin s 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
artme 10827 #6209 Napisano 19 Października 2018 (edytowane) U mnie podobnie... będzie ponad 60 flakonów... Jaja se chyba robisz... Ja rowniez jestem "zboczony" pod katem ilosci perfum i na polce bije w tym zone, jednak 7 flakonikow, to jest u mnie max psA ktos probowal z Was perfum Omegi (dostepne tylko w ich salonach)? Edytowane 19 Października 2018 przez artme 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brz 1955 #6210 Napisano 19 Października 2018 (edytowane) Spokojnie, Walter ma 67 i chce jeszcze 32. Walter, nie zamierzasz przekroczyć magicznej setki? Edytowane 19 Października 2018 przez brz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Walter_87 7978 #6211 Napisano 19 Października 2018 Jaja se chyba robisz... Ja rowniez jestem "zboczony" pod katem ilosci perfum i na polce bije w tym zone, jednak 7 flakonikow, to jest u mnie max (...) Nie, nie robię se jaj. Piszę jak jest. Spokojnie, Walter ma 67 i chce jeszcze 32. Walter, nie zamierzasz przekroczyć magicznej setki? Ostatnio mocno się powstrzymuję. Setkę w zegarkach chyba już przekroczyłem. Czemu miałoby się to nie stać w przypadku perfum? 0 KMZiZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brz 1955 #6212 Napisano 19 Października 2018 Nie pozostaje mi nic innego jak tylko napisac, że chylę czoła. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Walter_87 7978 #6213 Napisano 19 Października 2018 0 KMZiZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sierżant Julian 1921 #6214 Napisano 19 Października 2018 Ostatnio mocno się powstrzymuję. Setkę w zegarkach chyba już przekroczyłem. Czemu miałoby się to nie stać w przypadku perfum? Wstrząśniętym. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomek.wzr 151 #6215 Napisano 20 Października 2018 Nowy e-sklep bytom.com.pl i z tej okazji -50% na wszystko do 25.10. Kilka osób zachwalało ich perfumy, teraz za 99,90 zł, odbiór w salonie gratis. https://www.bytom.com.pl/p-be2-99-11a-perfumy-be2-99-11a 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Walter_87 7978 #6216 Napisano 20 Października 2018 Wstrząśniętym. Dobrze, że nie zmieszany 0 KMZiZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
surovy77 5253 #6217 Napisano 20 Października 2018 Będąc dziś w hebe nawąchałem i zaaplikowałem edt Chopin o którym wspomniano.Osobiście po paru godzinach dla mnie bez szału z tą trwałością.Wybija mi się na pierwszy plan Bytom zaaplikowany wczoraj wieczorem. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Walter_87 7978 #6218 Napisano 20 Października 2018 Mnie od Chopina odrzuciła nuta pietruszki lub włoszczyzny. Testowałem go parę lat temu i uznałem, że to nie to. Wolę Zino... 0 KMZiZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirek 1969 1469 #6219 Napisano 20 Października 2018 Hej.Ja kupiłem Montale Full Incense. Kadzidło jakby kto pytał.Zapach super i długo trzyma.Jakbym się nie mył to może i trzy dni Dostałem jeszcze trzy próbki.Pierwsza to Montale Red Vetyver fajny ale to taki mocniejszy Hermes lub Wittchen Nord.Bardzo podobny. Druga to też Montale ale nie pamiętam nazwy na próbce nie pisze a papierek wyrzuciłem ale też super.Trzy to Creed Aventus. Niby drogi fajny ale w szoku nie jestem i po trzech godzinach znikł.Specjalnie na jedną rękę sikłem Montale Full Incense a na drugą Creeda. I Montale trzyma bardzo długo dłużej 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jebudu 2299 #6220 Napisano 20 Października 2018 Ja mam na ten okres roku Montale Honey Aoud - istna petarda dla mnie zapachowo i parametrowo Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirek 1969 1469 #6221 Napisano 20 Października 2018 Te montale niedawno poznałem ale chyba zatrzymam się przy nich dłużej.Najważniejsze że długo trzymią.Niektóre są podobne do innych perfum jak czytałem ale dużo mocniejsze.np.red vetyver 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #6222 Napisano 20 Października 2018 Ja mam na ten okres roku Montale Honey Aoud - istna petarda dla mnie zapachowo i parametrowo Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkTeż bardzo go sobie cenię, w szczególności po tym, jak skończyły się moje problemy z zatokami. Jak na Montale, całkiem złożony zapach, a gdy chodzi o parametry, to faktycznie rewelacja, bo spokojnie cały dzień, od rana do wieczora :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
johndeacon 89 #6223 Napisano 20 Października 2018 A co z taniochy trzyma jeszcze spokojnie cały dzień? Istnieje coś takiego? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
herbee 196 #6224 Napisano 20 Października 2018 A co z taniochy trzyma jeszcze spokojnie cały dzień? Istnieje coś takiego?Używam teraz Swiss Arabian Mutamayez za 54 zł, przy odpowiedniej aplikacji trzyma się mnie spokojnie cały dzień. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
johndeacon 89 #6225 Napisano 20 Października 2018 Używam teraz Swiss Arabian Mutamayez za 54 zł, przy odpowiedniej aplikacji trzyma się mnie spokojnie cały dzień.Tylko ze juz wycofany i nie mozna go dostac 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach