Lestaf 452 #7926 Napisano 22 Października 2019 To zaproponuj inne 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 71301 #7927 Napisano 22 Października 2019 Ja używam teraz Stronger With You od Armaniego. Mi przypasował. Jest bardzo trwały. Oprócz tego 212 VIP od Caroliny Herrera. 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hogg 886 #7928 Napisano 22 Października 2019 Na lato Davidoff Cool Water, jesień /zima Bentley Absolut, Zirkh Ikon, Encroi Noire Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bober5264 4131 #7929 Napisano 22 Października 2019 Moja czolowka to: chanell ahs extreme, jpg ultra male, versace eros, klasyczny aqua di gio i encre noire klasyk Wysłane z mojego SM-G970F przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MHAEM 13 #7930 Napisano 22 Października 2019 Terre d’Hermes, HDP 1828 julius verne, Zegna Javanese Patchouli i Italian Bergamot, Guerlain Ideal EDP, Dior Homme i Homme Parfum, Chanel Antaeus, Lalique EN, Amouage Interlude... I jeszcze z 10 do tej pierwszej 10 bym wymienił 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Time-searcher 0 #7931 Napisano 22 Października 2019 Gdzie kupię Dior Sauvage w najlepszej cenie? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 23298 #7932 Napisano 22 Października 2019 Terre d'Hermes, Gucci Guilty Absolute, LEN, Amouge Memoir, Armafa Club de Nuit, Tom Ford Grey Vetiver 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 23298 #7933 Napisano 22 Października 2019 A do tego jeszcze John Varvatos Dark Rebel i Bentley for men absolute 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MHAEM 13 #7934 Napisano 22 Października 2019 co do suavage to jak chcesz edt to teraz 100ml i 10ml w tubce są za 325 pln na e-glamour (bez reklamy, wiem, bo szukałem na prezent i dzielę się newsem) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mnkn 226 #7935 Napisano 22 Października 2019 A ja, po kilku latach przeprosiłem się z Frankiem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brz 1955 #7936 Napisano 22 Października 2019 (edytowane) Gdzie kupię Dior Sauvage w najlepszej cenie? co do suavage to jak chcesz edt to teraz 100ml i 10ml w tubce są za 325 pln na e-glamour (bez reklamy, wiem, bo szukałem na prezent i dzielę się newsem) 286 PLN na makeup.pl A ja, po kilku latach przeprosiłem się z FrankiemNie dziwię się. Jest obecnie pierwszy na mojej liście chciejstw. Edytowane 22 Października 2019 przez brz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 23298 #7937 Napisano 22 Października 2019 Ja też do Franka się uśmiechnąłem mimo, że bardzo kojarzył mi się z dawnymi studenckim czasami kiedy tak "pachniali" studenci z krajów arabskich :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brz 1955 #7938 Napisano 22 Października 2019 (edytowane) Ja skojarzeń nie mam, bo - głupio się przyznać - pierwszy raz testowałem go jakieś pół roku temu (wizyta w D.). Od razu mi się spodobał, bo lubię fiołek. Przedwczoraj wpadłem do S., prysnąłem na papierek, powąchałem i już wiedziałem, że muszę go mieć, bo gęba mi się sama uśmiechnęła. Trochę boję tylko efektu "perfuma z Kauflandu", ale w sumie co mnie to? Jak się tak zastanowić, poza okolicami stoisk drogeryjnych w marketach chyba tylko raz go wyczułem jak dotąd. To nie Aventus, że nawet na klatce schodowej węszę klona od sąsiada. My o Fahrenheicie, a tu trzeba Homme Cologne raczej odkurzyć - na czwartek zapowiadają 26°C. Edytowane 22 Października 2019 przez brz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Time-searcher 0 #7939 Napisano 22 Października 2019 286 PLN na makeup.pl Nie dziwię się. Jest obecnie pierwszy na mojej liście chciejstw. Dziękuję za informację. Z tego makeup.pl można bez obaw zamawiać? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MHAEM 13 #7940 Napisano 22 Października 2019 Bez najmniejszych ! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Time-searcher 0 #7941 Napisano 22 Października 2019 Bez najmniejszych ! Super. Dzięki bardzo. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 81602 #7942 Napisano 22 Października 2019 W ramach robienia zapasów jesienno-zimowych, "poszedłem w Bułgary" i kupiłem: "Bulgari Wood Essence", "Man In Black Essence", "Man In Black" i "Black Orient". I na razie szlus. 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 23298 #7943 Napisano 22 Października 2019 I jak ten wood?Też o nim myślałem, ale zniechęciły mnie recenzje- że Grande Lipa :D 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 81602 #7944 Napisano 22 Października 2019 To zaskakujące, ale pachnie...drzewem. :D 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Walter_87 7594 #7945 Napisano 23 Października 2019 Ja skojarzeń nie mam, bo - głupio się przyznać - pierwszy raz testowałem go jakieś pół roku temu (wizyta w D.). Od razu mi się spodobał, bo lubię fiołek. Przedwczoraj wpadłem do S., prysnąłem na papierek, powąchałem i już wiedziałem, że muszę go mieć, bo gęba mi się sama uśmiechnęła. Trochę boję tylko efektu "perfuma z Kauflandu", ale w sumie co mnie to? Jak się tak zastanowić, poza okolicami stoisk drogeryjnych w marketach chyba tylko raz go wyczułem jak dotąd. To nie Aventus, że nawet na klatce schodowej węszę klona od sąsiada. My o Fahrenheicie, a tu trzeba Homme Cologne raczej odkurzyć - na czwartek zapowiadają 26°C. Żałuj. Kiedyś był to wspaniały zapach. Jak już parę razy pisałem znam go od dzieciństwa - mój tata miał go na początku lat 90. Mimo że miałem ze 4 lata to doskonale go pamiętam Obecny nie jest taki dobry, a i pewnie nos mi się nieco zmienił, ale ja również mam go na liście 0 KMZiZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gacor 10 #7946 Napisano 24 Października 2019 (edytowane) z ulubionych na chłodniejsze dni to Terre d'Hermes, Gucci Guilty Absolute,Rasasi la Yuqawam, a wczoraj niuchnąłem Acqua di Parma Colonia Oud i się zauroczyłem, świetna kompozycja i tak właśnie będzie pachnieć moja jesień... Edytowane 24 Października 2019 przez gacor 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lestaf 452 #7947 Napisano 24 Października 2019 A to na każdą porę roku używacie innych perfum? Słabe te Wasze perfumy, Czarny Adidas nadaje się na każdą porę roku! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4871 #7948 Napisano 24 Października 2019 Jak w taksówkach. O każdej porze waniliowy Wunderbaum 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hogg 886 #7949 Napisano 24 Października 2019 Ktoś pamięta /używał Adidasa Adventure? Pacholeciem będąc zapamiętałem u starszego kuzyna... Powiew Zachodu... Co ja piszę... Wielkiego Świata Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4871 #7950 Napisano 24 Października 2019 Akurat Adventure to był zapach bardzo dobry. Tak samo jak Classic. Obu nie ma a Active Bodies , który też nie jest zły - ale z tych 3 najsłabszy - jest nadal. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach