Pankracy111 24 #8501 Napisano 2 Lutego 2020 Uległem pokusie i kupiłem Lalique White, tylko na podstawie opisu. Załapałem się na fajną promocję: próbka gratis, więc jak nie podejdzie to mogę zwrócić duży flakon bez otwierania. We wtorek odbiór. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brz 1897 #8502 Napisano 2 Lutego 2020 To Notino taki patent z próbką oferuje, nie? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pankracy111 24 #8503 Napisano 2 Lutego 2020 Tak, ale jest ograniczona ilość tych próbek. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diego04 318 #8504 Napisano 2 Lutego 2020 I chyba nie wszystkie zapachy mają w takiej ofercie. 0 "Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diego04 318 #8505 Napisano 2 Lutego 2020 Mam na zbyciu, szczególy na bazarku w ofertach niezegarkowych. 0 "Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 20608 #8506 Napisano 2 Lutego 2020 Dziś tak 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MHAEM 13 #8507 Napisano 3 Lutego 2020 ja chętnie bym się pozbył albo wymienił za coś innego - Armorial Leather Oud (ok 80ml ze 100ml) i Mercedes Pure Woody ok 30-35ml ze 100ml). 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 20608 #8508 Napisano 4 Lutego 2020 U mnie dziś takie klimaty 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #8509 Napisano 4 Lutego 2020 Dziś u mnie :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brz 1897 #8510 Napisano 4 Lutego 2020 Do mnie dziś przyjechał Tomasz. Tym razem zakup nieco bardziej adekwatny do aury. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arturlep 1540 #8511 Napisano 4 Lutego 2020 (edytowane) Super zapach, kupowałeś w jakiejś dobrej cenie ?? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 4 Lutego 2020 przez arturlep 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pmborek 154 #8512 Napisano 4 Lutego 2020 U mnie trochę zapachów by się znalazło:- Terre d'Hermes- chyba mój ulubiony na tę porę roku- Tom Ford Noir- CH 212- Aqua do Gio- Armani Code- Davidoff- Calvin Klein Man- Clinique happy. Każdy używany w zależności od humoru, choć ostatnio tylko Hermes. Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka 0 Piotr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #8513 Napisano 4 Lutego 2020 Terre d'Hermes - jeden z moich ulubieńców. Ever :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MHAEM 13 #8514 Napisano 4 Lutego 2020 Terre każda wersja, sztos! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Keniutek 311 #8515 Napisano 4 Lutego 2020 ^ Plus (przynajmniej dla mnie) nie tylko "na teraz". Kiedyś panna go nie znosiła i rzadko używałem ale teraz mogę zapodawać cały rok 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pankracy111 24 #8516 Napisano 4 Lutego 2020 Dzisiejszy zakup. Spodobał mi się. Ma fajny klimat, ciekawie ewoluuje z czasem. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 20608 #8517 Napisano 4 Lutego 2020 Wiemy, wiemy :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
herbee 149 #8518 Napisano 4 Lutego 2020 Kolejny user, który wpadł w sidła LEN Jestem w trasie do Szczecina, jako pasażer, więc piszę bezpiecznie, jak coś , i kurka teraz żałuję, że zapodałem Mutamajoneza. Samochód to zbyt mała przestrzeń, jak na ten zapach Usprawiedliwia mnie tylko to, że jeszcze rano nie wiedziałem, że czeka mnie podróż, a chcę już go zużyć do końca, i korzystam teraz z chłodniejszych dni Tapatalk@OnePlus A6000 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brz 1897 #8519 Napisano 4 Lutego 2020 arturlep, kupiłem na allegro z ubytkiem ok. 50%. Cena uczciwa, bo 130 PLN, czyli adekwatna do internetowych cen najtańszych pięćdziesiątek (260). herbee, Ty żałujesz to co reszta ma powiedzieć? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
herbee 149 #8520 Napisano 4 Lutego 2020 (edytowane) Właśnie, głównie tę resztę miałem na myśli Dobrze, że jedziemy tylko we dwóch Tapatalk@OnePlus A6000 Edytowane 4 Lutego 2020 przez herbee 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pankracy111 24 #8521 Napisano 4 Lutego 2020 Na razie testuję, jeszcze dużego flakonu nie otwieram... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mnkn 226 #8522 Napisano 5 Lutego 2020 Brz, witaj w klubie Jak wrażenia? Zakup w ciemno czy znałeś tego Tomka wcześniej? Dla mnie rewelacja, gęsty i głęboki zapach. Do tej pory chyba ze 3 razy użyłem na jakieś wieczorne, bardziej eleganckie wyjście. Ale muszę któregoś dnia zapodać go właśnie w dzień i sprawdzić jak się nosi. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brz 1897 #8523 Napisano 5 Lutego 2020 (edytowane) Nie, nie w ciemno, choć też bez dogłębnych testów. Byłem kilka dni temu z żoną w Douglasie, żeby sprawdzić, czemu wszyscy tak opluwają DH2020 (opluwanie zasłużone). Pani z obsługi nie dawała za wygraną i koniecznie chciała mi coś wcisnąć, więc w końcu spytałem, czy ma coś ciekawego do zaproponowania. Zachwycona spryskała mi dłoń tym Fordem, a w tym momencie mojej starej prawie majtki spadły. Po kilku godzinach stwierdziłem, że jakiś wybitny może nie jest, ale na pewno przyjemy. Do tego usłyszałem, że przydałoby się go kupić, a jak takie teksty lecą, to już nie ma zmiłuj się - trzeba szukać. Zwłaszcza, że właśnie zwolniło się na półce miejsce dla takiego waniliowca, bo Spicebomb Extreme poszedł w świat. Po 24 godzinach wciąż lekko go czułem przy skórze mimo spania, kilku pryszniców, wielokrotnego mycia rąk w robocie, mycia naczyń, gotowania itp. To mi zaimponowało, więc zerknąłem na forum, ale z odlewkami krucho. Patrzę na allegro, a tu pół pięćdziesiątki. Długo się nie zastanawiałem. Powiem Ci, że nosiłem go wczoraj od rana i na taką pluchę to całkiem fajny przyjemniaczek. Miło otula, tworzy taką lekką, nieinwazyjną chmurkę. Edytowane 5 Lutego 2020 przez brz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 20608 #8524 Napisano 5 Lutego 2020 A ja dziś po męsku 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tofiks_th 13578 #8525 Napisano 5 Lutego 2020 Kolejny user, który wpadł w sidła LEN Tyle się naczytałem o tym Lalique, że też się skusiłem na wersję L'Extreme i jestem pozytywnie zszokowany. W kolejce zakupowej czeka White i pewnie następne 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach