brz 1956 #9376 Napisano 5 Października 2020 Sprytny! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 23988 #9377 Napisano 6 Października 2020 Dziś na siodle 😁 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brz 1956 #9378 Napisano 6 Października 2020 (edytowane) Jak powiedział, tak zrobił. A i żonie się dostało w ostatnich dniach. Kosma, wpadłem dziś do Sephory, żeby skontrolować tego Tomka. Kawałek cytryny wytarzany w popielniczce pełnej petów. Dokładnie tak samo pachniało otwarcie mojego pierwszego flakonu L'Aventure. Z jednej strony nic specjalnie przyjemnego, z drugiej - co kto lubi. Ja akurat chyba niekoniecznie chciałbym tego używać. Edytowane 6 Października 2020 przez brz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RoKoKo 577 #9379 Napisano 6 Października 2020 TF Noir Anthracite miałem i sprzedałem na perfuforum. U mnie wybrzmiewał taką mokrą ziemią. Ciężko go porównać do czegoś. Też kupowałem w ciemno. Nie widząc zbyt wielu okazji gdzie miałbym go nosić - poszedł w świat, długo nie czekałem na chętnego. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 23988 #9380 Napisano 6 Października 2020 No mówiłem, że popielnica. Łukaszu, żonie to pantera?Moja też to lubieje 😁 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brz 1956 #9381 Napisano 6 Października 2020 Pantera i Chinatown żonie oczywiście. Aż tak bardzo na dziewczyńskie kwieciuchy nie jestem łasy. Kupiłem jej tego Cartiera w ciemno, podejrzewając, że się spodoba. Miałem rację, ale nie przewidziałem, że pójdzie do pracy i furorę wywoła. Siedem koleżanek się dosłownie obśliniło i zaczęło wypytywać, co to. Jedna już kupiła dla siebie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 23988 #9382 Napisano 6 Października 2020 Moja też hepi. A mnie jakoś tak średnio. Jakiś taki ostry. Ale ja tam się ch... znam. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brz 1956 #9383 Napisano 6 Października 2020 Ponoś czasem. Może się oswoisz. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 23988 #9384 Napisano 6 Października 2020 Mowy nie ma😁 Łukaszu, ale ten dziuk to taki nikczemnej wielkości?A cena dość okrutna prawda? A jak wrażenia? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brz 1956 #9385 Napisano 6 Października 2020 (edytowane) Dziuk może i nietęgich rozmiarów, ale zważ, że Napoleon (swoją drogą pokonany przez tegoż właśnie dziuka pod Waterloo) też na koszykarza się nie nadawał. Pisiont mililitrów. Na cenę spuszczę zasłonę milczenia. Ogólnie rzecz biorąc, motywem przewodnim w zapachach tej marki zdają się być mrok, zniszczenie i pożoga, więc jest wesoło. Ale dziuk bardzo noszalny. Taki łobuz w ciemnej skórze. Żona mówi nawet, że jej się na mnie bardzo podoba. Edytowane 6 Października 2020 przez brz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 23988 #9386 Napisano 6 Października 2020 Żona Ci kadzi. Pewnie czegoś chce😁😁 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brz 1956 #9387 Napisano 6 Października 2020 A po co miałaby kadzić? Tu chodzi o wspólne dobro. A jeśli ma coś krytycznego do powiedzenia, ale boi się konfrontacji, może nagrać się na magnetofonie, który zamontowałem w szafie. 😁🤪 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 23988 #9388 Napisano 6 Października 2020 Łubudubu😁 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 23988 #9389 Napisano 6 Października 2020 Dziś doszły, ale takie skromne "majnstrimowe" 😀 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lestaf 560 #9390 Napisano 6 Października 2020 Takie coś dzisiaj kupiłem. Może w końcu ludzie zaczną stosować wobec mnie dystans społeczny 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 23988 #9391 Napisano 6 Października 2020 Nie zaczną, nie zaczną 😁. Kobiety będą tłumem za Tobą chkdzic😁 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brz 1956 #9392 Napisano 6 Października 2020 No nie wiem. Świeżo wypastowany GGA spotkałem kiedyś w sklepie znajomą. Chwilę pogadaliśmy, ale wyraźnie próbowała się ode mnie odsuwać. 😁 Adamie, widzę, że marka na B. zaskarbiła sobie ostatnio Twoją przychylność. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lestaf 560 #9393 Napisano 6 Października 2020 Niesamowity jest ten zapach. Kiedyś go nie lubiłem, ale teraz już się kochamy i kupiłem całe 150 ml 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomek.wzr 151 #9394 Napisano 6 Października 2020 Przyzwoita cena Encre Noire w Notino. Dobry zapach na jesień, ogólnie polecam, ale nie polecam kupować w ciemno, bo zapach nie dla każdego. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 23988 #9395 Napisano 6 Października 2020 Lestaf, mówiłem Ci kiedyś, że błądzisz😀 Łukaszu, a tak z marszu pyknąłem. Ten jest inny, nieco dziadkowy😁, ale chyba się oswoję. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lestaf 560 #9396 Napisano 6 Października 2020 (edytowane) 11 minut temu, loco50 napisał: Lestaf, mówiłem Ci kiedyś, że błądzisz😀 On jest dobry, ale tylko na jesień/zima. Na lato kupuję Kenzo Pour homme. A tak na marginesie, to Kenzo strzela sobie w stopę z nazewnictwem. Jako Pour homme sprzedają trzy zupełnie inne zapachy... Edytowane 6 Października 2020 przez Lestaf 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 90960 #9397 Napisano 6 Października 2020 Próbkuję dalej - bardzo przyjemny zapaszek: 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 74307 #9398 Napisano 6 Października 2020 3 godziny temu, loco50 napisał: Dziś doszły, ale takie skromne "majnstrimowe" 😀 Co Ty z tymi pachnidłami robisz, popijasz czy jak? Ja kupuję 4 pojemniki po 100 do 200ml każdy i starcza mi na cały sezon. 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
herbee 243 #9399 Napisano 6 Października 2020 Przyzwoita cena Encre Noire w Notino. Dobry zapach na jesień, ogólnie polecam, ale nie polecam kupować w ciemno, bo zapach nie dla każdego. Z tak niską ceną jeszcze się nie spotkałem, ale w Notino LEN już więcej nie kupię w promocji, ani poza nią, raczej. W zeszłym roku kupiłem u nich flakon w promocji i miał dosłownie chwilową trwałość, jedynie na ubraniu jakoś tam się trzymał. Tak więc, lojalnie ostrzegam, no chyba, że miałem wyjątkowego pecha.Czekam aż LEN znowu pojawi się w D., i nawet przepłacę, żeby ponownie dać się uwieść temu zapachowi i sprawdzić tym razem, jak to będzie z jego trwałością z "oficjalnej" dystrybucji. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 23988 #9400 Napisano 6 Października 2020 Mario, dolewam do kapieli😁 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach