4palce 390 #476 Napisano 6 Września 2018 Oj tam, ludzie z ADHD kupią wszystko i za bądź ile. Taka nasza przypadłość. 0 Langel 17 jewels - Bulova Accutron Automatic 63B98 - Swatch YIS403 - Citizen BN0159 - Citizen Proximity BZ1000-54E - Citizen BT0070-01A Twin Date Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karloss 18773 #477 Napisano 7 Września 2018 Ale mimo wszytstko rozeszły się jak swieże bułeczki. Trochę dziwne, mogli przecież sprzedać po te 310$ te parę sztuk.Na szczęście nie ma u nich polityki jak w Seiko 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23004 #478 Napisano 8 Września 2018 Ma Ktoś już te nowe majty?Powąchałbym co to jest 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11486 #479 Napisano 8 Września 2018 (edytowane) Ma Ktoś już te nowe majty?Powąchałbym co to jest A co Ty jakiś perwers z Japonii, że majty chcesz wąchać A mi to się ten podoba, pytanie brać? http://www.dutyfreeislandshop.com/citizen-cc0005-06e-eco-drive-satellite-wave-limited-edition-2011-concept-model-watch Edytowane 8 Września 2018 przez tommly 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23004 #480 Napisano 8 Września 2018 A mi to się ten podoba, pytanie brać? http://www.dutyfreeislandshop.com/citizen-cc0005-06e-eco-drive-satellite-wave-limited-edition-2011-concept-model-watchBierz, będzie pasował do reszty Twoich kartofli 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krygo 18568 #481 Napisano 8 Września 2018 (edytowane) Ma Ktoś już te nowe majty?Powąchałbym co to jest Raczej nikt jeszcze mieć nie może bo poza jednym sklepem z Malezji (drogim strasznie) chyba nikt ich przed DFI w sieci nie miał bo szukałem. Chyba, ze słabo Powinienem mieć w pierwszej połowie przyszłego tygodnia to dam powąchać... Na zdjęciach Edytowane 8 Września 2018 przez Krygo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23004 #482 Napisano 8 Września 2018 Czyli na bazarku pod koniec przyszłego tygodnia. można już szukać 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krygo 18568 #483 Napisano 8 Września 2018 Hehehe, specjalnie Tobie na przekór ten będzie miał "dożywocie" 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11486 #484 Napisano 8 Września 2018 Bierz, będzie pasował do reszty Twoich kartofli Coś Ty takie czepliwy, okres masz? 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krygo 18568 #485 Napisano 12 Września 2018 (edytowane) No i dotarły nowe gacie: Zacznę od rozwiania pierwszej wątpliwości: Pytanie czy tylko ta brązowa limitka ma mieć werk ze stop sekundą, czy wszystkie 0088? Okazuje się, że pepsi jednak nie ma stop sekundy. Pierwsze rozczarowanie i minus dla Citizena bo tego jednak nie zakładałem. 2018 rok, nowy wypust i takie rzeczy... Bezel- nic się nie zmieniło od czasu protoplasty, czyli giba się lekko góra/ dół. Ok, to brałem pod uwagę, ale to nadal minus. W każdym razie mam nadzieję, że czar nie pryśnie jak już dotrze do mnie. No jednak prysł już kompletnie dzięki dutyfreeisland. To zobaczyłem po obróceniu dupką do góry: Jak na moje to gacie obsrane... Jednakkkkk, jeżeli komuś nie przeszkadza najzwyklejszy mechanizm, "typowy" bezel jak w starych majtach to jest to całkiem fajny kawałek zegarka Edytowane 12 Września 2018 przez Krygo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
clusca 4903 #486 Napisano 12 Września 2018 Znaczy, że używkę Ci przysłali zapewne. Odsyłasz czy zostawiasz?U mnie w Majtku I bezel nie jest luźny (był luźny w pierwszym egzemplarzu, jaki do mnie dotarł, ale odesłałem i mi wymienili). Jest wręcz odwrotnie, jak trochę poleży bez ruchu, to się lekko blokuje Jeśli chodzi o nowego Majtka, to poluję na full lume albo na tego z zielonym bezelem. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brz 1897 #487 Napisano 12 Września 2018 Jak na moje to gacie obsrane... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23004 #488 Napisano 12 Września 2018 Hehehe, specjalnie Tobie na przekór ten będzie miał "dożywocie" A teraz? ...Odsyłasz czy zostawiasz?... ale odesłałem i mi wymienili...Zapewne jak odeśle to nie będą mieli na co wymienić, chyba że dostaną jakiś inny zwrot 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krygo 18568 #489 Napisano 12 Września 2018 A teraz mogę dać Ci faktycznie powąchać... Za tyle, ile dałem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23004 #490 Napisano 12 Września 2018 (edytowane) A teraz mogę dać Ci faktycznie powąchać... Za tyle, ile dałem Nie dziękuję, już mi przeszło ... pomogłeś Edytowane 12 Września 2018 przez tomaliusz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krygo 18568 #491 Napisano 12 Września 2018 (edytowane) clusca, umknęło mi Twoje pytanie. Najpierw chcę go sprzedać po kosztach. Jak nie będzie chętnego to odeślę ze zwrotem kasy... Edytowane 12 Września 2018 przez Krygo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #492 Napisano 12 Września 2018 Koperta się zmieniła, czy jest dokładnie to samo?Jaka jest jakość tej gumy? Taka jak w SKX, czy lepsza? 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krygo 18568 #493 Napisano 12 Września 2018 Duużo wody upłynęło od kiedy miałem go ostatnio w swoich rękach, ale wydaje mi się, że to dokładnie to samo. Koronka jest tylko inna, fajniejsza. Do paska nie mam zastrzeżeń, nosi się wygodnie, ale porównania z skx nie zrobię bo je miałem zawsze na bransolecie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23004 #494 Napisano 12 Września 2018 No ale co do licha robili z tym deklem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Polas 5 #495 Napisano 12 Września 2018 Wskazówki w tych majtach żywcem wziete z bn0150 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
4palce 390 #496 Napisano 12 Września 2018 Wskazówki w tych majtach żywcem wziete z bn0150 Zgadza się, jak zobaczyłem pierwsze zdjęcia na hourmarker to odniosłem wrażenie, że ulepił to jakiś początkujący moder. Okazuje się, że pepsi jednak nie ma stop sekundy. Pierwsze rozczarowanie i minus dla Citizena bo tego jednak nie zakładałem. 2018 rok, nowy wypust i takie rzeczy... Bezel- nic się nie zmieniło od czasu protoplasty, czyli giba się lekko góra/ dół. Ok, to brałem pod uwagę, ale to nadal minus. Szkoda. I głupia sprawa z tym deklem. Nie popisali się. 0 Langel 17 jewels - Bulova Accutron Automatic 63B98 - Swatch YIS403 - Citizen BN0159 - Citizen Proximity BZ1000-54E - Citizen BT0070-01A Twin Date Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M.Mike 1907 #497 Napisano 12 Września 2018 Wskazówki to jedno. Koronka też wzięta z innych modeli. W NY0040 koronka z bezelem były spójne, a tu jest bezel jak z oryginalnych majtów, a koronka z innej parafii (mimo że fajna i wygodna). Choć full lume i tak bym przygarnął 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
clusca 4903 #498 Napisano 12 Września 2018 Kiedyś wspominałem, jakie mam skojarzenia - koronka z Seiko Samurai pożyczona 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M.Mike 1907 #499 Napisano 12 Września 2018 Nawet nie trzeba szukać u Seiko. Pamietam takie moletowanie z Nighthawka czy BN0110 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marak 8085 #500 Napisano 12 Września 2018 (edytowane) Znaczy, że używkę Ci przysłali zapewne. Odsyłasz czy zostawiasz?U mnie w Majtku I bezel nie jest luźny (był luźny w pierwszym egzemplarzu, jaki do mnie dotarł, ale odesłałem i mi wymienili). Jest wręcz odwrotnie, jak trochę poleży bez ruchu, to się lekko blokuje Jeśli chodzi o nowego Majtka, to poluję na full lume albo na tego z zielonym bezelem.Powinni to zrobić jako refursbished i obniżyć cenę. Np. sklep CW tak działał, skorzystałem, zegar SEIKO miał jeszcze nalepkę z tyłu a bransa miała trochę rys, wszystko było opisane. Ogólnie ca 40 $ do przodu. Edytowane 12 Września 2018 przez Marak 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach