Krystian 2290 #351 Napisano 12 Czerwca 2016 Tu jest dobry: https://www.facebook.com/1417573261879903/videos/1563908463913048/ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #352 Napisano 12 Czerwca 2016 Fajny temat. Ja póki co mam takiego baboka. W tym roku plan na rozbudowę jednego przedramienia (biomechanika) a drugie w przyszłym roku i tam będą japońskie motywy u ryba koi (dużo kwiatów i kolorów ) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trollu 718 #353 Napisano 12 Czerwca 2016 https://www.tattoodo.com/a/2016/02/the-kinky-tattoos-of-sad-amish/?utm_source=myttoos2&utm_medium=facebook&utm_campaign=myttoos2 niektórzy to mają fantazję 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krystian 2290 #354 Napisano 12 Czerwca 2016 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2971 #355 Napisano 12 Czerwca 2016 (edytowane) Ba. Mój znajomy, twórca bardzo złożonych nieraz tatuaży (to ten na zdjęciu które wcześniej zamieściłem) furorę zrobił kiedyś wykonując taki:Otrzymał zań liczne nagrody i wyróżnienia na światowych konwentach... Posiadacz zaś jest nadal dumny. Edytowane 12 Czerwca 2016 przez tarant 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Bury. 5729 #356 Napisano 12 Czerwca 2016 Co powiecie na te ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #357 Napisano 12 Czerwca 2016 (edytowane) Laleczka jest spoko - najlepszy z tych wszystkich które pokazałeś. Widziałem ciekawsze tatuaże w miejscach intymnych kobiet. @Tarant - koleś z tatuażem na d*pie - Kozak! Edytowane 12 Czerwca 2016 przez Kwiatek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 300 #358 Napisano 12 Czerwca 2016 (edytowane) Ciekawe jak skończy się moda i w przypadku kobiet tatuaż będzie obciachowy. Ja miałbym problem aby zrobić sobie jakiś grawer na np. JLC Reverso gdymym go miał. Mi się podoba muskulatura taka jak na okładce.Mean's Health.Wymaga to jednak dobrej diety + suple.Tyle że jedzenie takich stert jedzenia ani zdrowe ani komfortowe.Ostatnio znajoma zacgwycała się jakimś zrobionym gościem.Mówię jej że z jej męża też można zrobić supermena ale musi mu ptzygotować dziennie tyle mięsa co on je tygodniowo do tego jeszcze jajka, ryż itd.O suplach też trzeba pamiętać a dalej to strzykawka i impotencja w niektórych okresach...Nie spodobało jej się to bo myślała że oni tlko ćwiczą. Edytowane 12 Czerwca 2016 przez Remy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Admof 2240 #359 Napisano 12 Czerwca 2016 Też myślałem kiedyś o tatuażu ale mi przeszło - to jaki sobie zrobić i gdzie musi być przemyślane - na starość skóra wiotczeje i dzisiaj piękny delfinek na piersi za 40 lat może wyglądać jak wyrzucona na wybrzeże szkieletów rozkładająca się orka lub szprot w pomidorach Do przemyślenia Nie wiem, bo jeszcze jestem przed trzydziestka, ale myślę, że przy 70-ce to są większe problemy niż rozlażący się tatuaż. Miałbym to centralnie w tylnej części ciała. Wtedy do spotkania z kostuchą coraz bliżej, zdrowie gorsze niż przy dwudziestce, a tatuaż gorzej wyglądający to przy tym pierdoła. Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Iceberg 23 #360 Napisano 12 Czerwca 2016 Rozlazły tatuaż tatuażem, ale gorsze jednak, gdy ktoś dorzeźbi klate, przestaje ćwiczyć i zwiotczała skóra robi cycki. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 70925 #361 Napisano 12 Czerwca 2016 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Szymon. #362 Napisano 12 Czerwca 2016 Ciekawe jak skończy się moda i w przypadku kobiet tatuaż będzie obciachowy. Ja miałbym problem aby zrobić sobie jakiś grawer na np. JLC Reverso gdymym go miał. Mi się podoba muskulatura taka jak na okładce.Mean's Health.Wymaga to jednak dobrej diety + suple.Tyle że jedzenie takich stert jedzenia ani zdrowe ani komfortowe.Ostatnio znajoma zacgwycała się jakimś zrobionym gościem.Mówię jej że z jej męża też można zrobić supermena ale musi mu ptzygotować dziennie tyle mięsa co on je tygodniowo do tego jeszcze jajka, ryż itd.O suplach też trzeba pamiętać a dalej to strzykawka i impotencja w niektórych okresach...Nie spodobało jej się to bo myślała że oni tlko ćwiczą. No blisko, ale nie do końca 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr Smoliński 15 #363 Napisano 12 Czerwca 2016 A tu znalazł się nawet zegar, niestety nie chodzi 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Szymon. #364 Napisano 12 Czerwca 2016 A tu znalazł się nawet zegar, niestety nie chodzi No ten jest kozak. I wykonany świetnie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Muzzy 4012 #365 Napisano 12 Czerwca 2016 Ja tez mam kilka i caly czas ciagnie mnie zeby zrobic nastepny. To jednak uzaleznia 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trollu 718 #366 Napisano 12 Czerwca 2016 pisałem kiedyś do posiadacza tego tatuażu, robił go w Częstochowie u Diabolika z tego co pamiętam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #367 Napisano 12 Czerwca 2016 (edytowane) Dla mnie ten tatuaż jest cudny! Nie jestem teraz pewien bo to było cholernie dawno ale facet chyba zrobił go swojej siostrze. Zebrał sporo nagród za niego I jeszcze kilka fajnych zegarkowych Edytowane 12 Czerwca 2016 przez Kwiatek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Szymon. #368 Napisano 13 Czerwca 2016 Ja cały czas tez się zastanawiam nad tatuażem. Na razie mam pomysł na to żeby sobie konturową mapę świata zrobić i kolorowac z czasem odwiedzone rejony ale marzy mi sie tak samo jakiś bardziej złożony wzór. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krystian 2290 #369 Napisano 13 Czerwca 2016 Fajny pomysł z tą mapą Szymon 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Szymon. #370 Napisano 13 Czerwca 2016 Fajny pomysł z tą mapą Szymon No już trochę mógłbym nawet pokolorować 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
to tamto 256 #371 Napisano 13 Czerwca 2016 Pamiętam że zawsze przemawiały do mnie prace Petera Aurisch, sa specyficzne ale wg mnie mają w sobie to"coś" 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Valygaar 4608 #372 Napisano 13 Czerwca 2016 Rozlazły tatuaż tatuażem, ale gorsze jednak, gdy ktoś dorzeźbi klate, przestaje ćwiczyć i zwiotczała skóra robi cycki. Co ty bredzisz kolego? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Bury. 5729 #373 Napisano 13 Czerwca 2016 (edytowane) Co ty bredzisz kolego? Ma chyba przykre doświadczenia z metanabolem i ginekomastią Bo nawet koks to trza umić brać Edytowane 13 Czerwca 2016 przez Paweł Bury. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ptakug 181 #374 Napisano 7 Grudnia 2016 Może wiecie gdzie na Śląsku najlepiej zrobić tatuaż? W końcu człowiek dorósł ) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zajacagnieszka 16 #375 Napisano 8 Grudnia 2016 Rock 'n'roll Katowice, zobacz sobie na Facebooku, tylko terminy masakryczne 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach