grzesiek 6 #1351 Napisano 12 Października 2006 Gratulacje. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trezio 5 #1352 Napisano 13 Października 2006 Gratulacje Subaru to świetny samochód 0 Jestem tym co myślę...Norbert Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trezio 5 #1353 Napisano 13 Października 2006 Mam pytanie czy ktoś miał okazję jeździć nowym Golfem GT z silnikiem 1.4TSI?Jestem ciekaw jak się spisuje taki mały podwójnie doładowany silnik? 0 Jestem tym co myślę...Norbert Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neuro 3 #1354 Napisano 13 Października 2006 Gratulacje Marcin, niech Ci dobrze służy :!: I szanuj go, to za parę latek od Ciebie odkupię 0 Michał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yargoth 1 #1355 Napisano 13 Października 2006 Fajny samochodzik niech się dobrz spisuje! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MasterFan 977 #1356 Napisano 13 Października 2006 Marcin, gratulacje, świetny wybór :!: Marcin 0 "Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka" Samuel Butler Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzesiek 6 #1357 Napisano 13 Października 2006 Krell, masz naprawdę bezpieczny samochod! Przed kilkoma godzianmi mnie i kolegę z takiego wycięli. Wszyscy zdrowi, gorzej z kierowcą, który zajechał nam drogę .Tylko nudno jak sie czeka na strażaków. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michalop 222 #1358 Napisano 13 Października 2006 ... a zegarki ?grunt że Wam nic się nie stąło. piotrek 0 https://www.instagram.com/watchmypen/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzesiek 6 #1359 Napisano 13 Października 2006 Pomijając zegark w desce rozdzielczej - zegarki ok. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #1360 Napisano 13 Października 2006 Krell, masz naprawdę bezpieczny samochod! Przed kilkoma godzianmi mnie i kolegę z takiego wycięli. Wszyscy zdrowi, gorzej z kierowcą, który zajechał nam drogę .Tylko nudno jak sie czeka na strażaków. Jechaliście Renault :?:. Dobrze, że nic Wam się nie stało. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
meXy 452 #1361 Napisano 13 Października 2006 :shock: dziś :?: :!: No tak, przecież dziś piatek 13-go...Dobrze, że jesteś tu z nami. 0 Co-Axial Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rip 870 #1362 Napisano 13 Października 2006 :? cos jest z tym dzisiejszym piatkiem nie tak, widzialem makabryczny wypadek, wlasiciwie juz po. Dobrze Grzesiek, ze z Wami OK!! 0 wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzesiek 6 #1363 Napisano 13 Października 2006 Krell, Lagunę II możesz spoko rozbijać. Tak do połowy przednich drzwi.Kumpel do strażaków: panowie, a da się tak odciąć, żeby się dało wyklepać Chyba był w szoku. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #1364 Napisano 13 Października 2006 Krell, Lagunę II możesz spoko rozbijać. Tak do połowy przednich drzwi. Laguną jeżdżę już od kilku lat i póki co - zero obić i mam nadzieję, że tak pozostanie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #1365 Napisano 13 Października 2006 Dobrze, że nam Grześka nie nauryszyło. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #1366 Napisano 13 Października 2006 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lalus 0 #1367 Napisano 14 Października 2006 Siedzialem w tej corsie tydzien temu - jest naprawde niezla! Bez porownania do poprzedniego modelu. 0 ...Dominic_________________Tempus Fugit jak jasna cholera!_________________ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ray174 1 #1368 Napisano 14 Października 2006 Bardzo ladna. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klod100 47 #1369 Napisano 14 Października 2006 Ładna, bardzo udana stylistyka. 0 _________Klaudiusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
soft 0 #1370 Napisano 14 Października 2006 ... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RadG 4 #1371 Napisano 14 Października 2006 Poradźcie mi coś w wyborze auta dla mojej lepszej połowy 8) Ma być małe, miejskie, silnik 1.0-1.1, ideał, który się jej podoba to VW Lupo. Na topie jest też Citroen C-2. Co brać, bo ofert jest bez liku? 0 Radek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ray174 1 #1372 Napisano 14 Października 2006 http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C498152 :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #1373 Napisano 14 Października 2006 Lupo jest maluśki. Konkurentem może być jeden z "trojaczków" np. Aygo. Jeszcze jedno - do produkcji wejśćma Skoda Joyster:http://motoryzacja.interia.pl/galerie/najn...da-joyster,7616 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzesiek 6 #1374 Napisano 14 Października 2006 Mam objeżdżone te wszystkie małe gówienka i jedynym autem tej klasy, które bym kupił jest .... Pikantny. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #1375 Napisano 14 Października 2006 a Swift? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach