Gość romseyman #10276 Napisano 3 Września 2014 Wyglada na to, ze ten Turek to najlepszy samochod na swiecie..... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4603 #10277 Napisano 3 Września 2014 też mam takie wrażenie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akism 1168 #10278 Napisano 3 Września 2014 Ja jak dotąd fajniejszego nie miałem..opisuję jakie są moje wrażenia .Zresztą kolega od 5,0 też pozytywnie wyraża się nt tego auta.Nie spotkałem zbyt wiele negatywnych opinii nt turka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karol1302 187 #10279 Napisano 3 Września 2014 czy jak napiszę, że nie lubię Turków, to wyjdę na rasistę... ? 0 kupię doxę sub...zawsze i każdą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akism 1168 #10280 Napisano 3 Września 2014 Nie wyjdziesz..wiadomo każda nacja ma swoich zwolenników i przeciwników 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2282 #10281 Napisano 3 Września 2014 Dziś odebrałem moją Hondę z warsztatu... o matko jak fajnieeee 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szymsocho 3 #10282 Napisano 3 Września 2014 Każdy ma swoje upodobania jeśli chodzi o samochód, jedni wolą aby był wygodny, inni szybki itd. Także niech każdy wybiera auta odpowiednie do swoje osoby. Dla mnie najważniejsze jest to aby auto mi się podobało jako całość, cieszyło oko a za razem było jakimś fajnym smaczkiem konstrukcyjnym. Z samochodami jak z zegarkami, pytamy, radzimy się a i tak wybieramy sami dla siebie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krisowy 0 #10283 Napisano 3 Września 2014 Ja mam Audi 90. Stare autko z 1991 ale cenię sobie. Dobrze trzyma się drogi, ani śladu rdzy no i wieku też nie zdradza 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lotek 25 #10284 Napisano 4 Września 2014 Rdzy brak bo pelen i prawdziwy ocynk. Mialem takie . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dawidowo 4 #10285 Napisano 4 Września 2014 Ja jak dotąd fajniejszego nie miałem..opisuję jakie są moje wrażenia .Zresztą kolega od 5,0 też pozytywnie wyraża się nt tego auta.Nie spotkałem zbyt wiele negatywnych opinii nt turka Ktory to ten model/opcja co jest najlepszy na swiecie ? Pytam z czystej niewiedzy bo auto zaczelo mi sie bardzo podobac ... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akism 1168 #10286 Napisano 4 Września 2014 Mój jest prod 2009r po lifcie 3,0 tdi w pneumacie,automacie,z blokadami dyfra itd.Są też modele bez pneumatyki.. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wristwatch 2 #10287 Napisano 4 Września 2014 @Krisowy.Potwierdzam,miałem okazję trochę polatać zarówno 80 jak i 90.Kapitalne auta,do dzisiaj żałuję że nigdy sobie takiego nie kupiłem. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ricardo216 104 #10288 Napisano 4 Września 2014 Chyba nic straconego? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akism 1168 #10289 Napisano 4 Września 2014 Miałem kilkanaście lat temu B4 2,3 benzynkę 94r,faktycznie blacha jak dzwon.. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Osiem 293 #10290 Napisano 4 Września 2014 (edytowane) Mój jest prod 2009r po lifcie 3,0 tdi w pneumacie,automacie,z blokadami dyfra itd.Są też modele bez pneumatyki..Kurde nakręciłeś mnie. Zaczynam szukać takiego Tzn, robię drugie podejście. Edytowane 4 Września 2014 przez Osiem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akism 1168 #10291 Napisano 4 Września 2014 (edytowane) Tu dowiesz się więcej,jakie koszty itp.http://www.touaregclub.pl/ Edytowane 4 Września 2014 przez akism 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Osiem 293 #10292 Napisano 5 Września 2014 (edytowane) Tu dowiesz się więcej,jakie koszty itp.http://www.touaregclub.pl/DziękiA Twój Turek bardzo ładny - http://www.touaregclub.pl/viewtopic.php?t=4772 Może któregoś dnia pozwolisz mi osobiście go "oblukać" , w końcu jakby nie patrzeć to ziomki jesteśmy Edytowane 5 Września 2014 przez Osiem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akism 1168 #10293 Napisano 6 Września 2014 Nie ma sprawy zapraszam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grynio 0 #10294 Napisano 6 Września 2014 Nie najlepszy na świecie, tylko kolega opisuje że *jemu* ten samochód najbardziej odpowiada i uzasadnia to dlaczego. Nigdzie nie widziałem żeby pisał "Turek jest król samochodów jak lew jest król dżungli i już". Dla mnie BMW E46 jest najlepszym samochodem na świecie i potrafię to uzasadnić , ale nie zaryzykowałbym stwierdzenia że dla każdego .Najlepszy samochód na świecie obecnie to Skoda, przebiła swoją najlepszością Toyotę.Dodam, że jestem bardzo obiektywny 0 Christopher Ward C6 LE Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nash13 16 #10295 Napisano 6 Września 2014 Tu dowiesz się więcej,jakie koszty itp.http://www.touaregclub.pl/Jaki tam naped jest? Stale 4x4? Blokada centralnego dyfra? Tylnego mostu tez? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mechanik 992 #10296 Napisano 6 Września 2014 Dziś odebrałem moją Hondę z warsztatu... o matko jak fajnieeeeCo ty ciągle w niej dłubiesz? zepsujesz jak nic 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość romseyman #10297 Napisano 6 Września 2014 Zjadacz Turkow bez popijania 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2282 #10298 Napisano 6 Września 2014 (edytowane) No, Turki lubią w środku siedzieć i popierdzielać. Wkładają sobie pod nogi takie kolorowe wzorzyste dywaniki. Niestety "kotek" stał się pretensjonalny... Co ty ciągle w niej dłubiesz? zepsujesz jak nic Doprowadzenie do stanu perfekcyjnego zabiera trochę czasu. Typowe usterki Legendy, urwane dwie szpilki przy kolektorze wydechowym, wymiana lewego tylnego czujnika VSA i ABS oraz łączników stabilizatorów i wszystko gra. Edytowane 6 Września 2014 przez kiniol 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dawidowo 4 #10299 Napisano 6 Września 2014 Tu dowiesz się więcej,jakie koszty itp.http://www.touaregclub.pl/dzieki dzieki ! trzeba poczytac ! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość romseyman #10300 Napisano 6 Września 2014 Niestety "kotek" stał się pretensjonalny... Po czym wnosisz? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach