kiniol 2282 #11826 Napisano 30 Maja 2015 Ej tam, dla mężczyzny są trzy kolory podstawowe: zaje...isty, chu..owy i pedalski 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Angelo #11827 Napisano 30 Maja 2015 hehe... co racja to racja 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klod100 47 #11828 Napisano 30 Maja 2015 Pochwalę się nowym nabytkiem - na lato. 0 _________Klaudiusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 4178 #11829 Napisano 30 Maja 2015 Pochwalę się nowym nabytkiem - na lato. I mieścisz się ? :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klod100 47 #11830 Napisano 30 Maja 2015 I to nawet wygodnie. A w bagażniku wożę fotelik dla tego obywatela: 0 _________Klaudiusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stierlitz 254 #11831 Napisano 30 Maja 2015 Ej tam, dla mężczyzny są trzy kolory podstawowe: zaje...isty, chu..owy i pedalski Uczeni zredukowali ostatnio ten podział, stwierdzając, że pedalski zawsze jest ch..owy.Zostały zatem dwa kolory: zaje..sty i ch..owy. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Angelo #11832 Napisano 30 Maja 2015 natury nie oszukasz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mikołaj N 388 #11833 Napisano 30 Maja 2015 (edytowane) Mój jest pedalski? W każdym razie słyszałem, że czerwone są szybsze... Edytowane 30 Maja 2015 przez Mikołaj N 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PistolPete 1816 #11834 Napisano 30 Maja 2015 natury nie oszukasz Bezczelny niemiecki fotomontaż. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #11835 Napisano 30 Maja 2015 Mój jest pedalski? Tylko felgi 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mikołaj N 388 #11836 Napisano 30 Maja 2015 Eee tam - komponują się z lusterkami i paskami. Nie znasz się Na zimę mam czarne z czerwonymi deklami - zobaczysz że nie jest za ładnie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stierlitz 254 #11837 Napisano 30 Maja 2015 Kurde, właśnie miałem napisać, że fajne felgi.Kojarzą mi się ze starymi hondami type r na rynek japoński. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mikołaj N 388 #11838 Napisano 30 Maja 2015 To są chyba OZ robione dla abartha. Są sygnowane na rancie skorpionem i napisem abarth a jest to element zestawu Essesse. Mi też się podobają 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 4178 #11839 Napisano 30 Maja 2015 Mój jest pedalski? W każdym razie słyszałem, że czerwone są szybsze... Wreszcie kupiłeś fajne auto :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pepepatryk 12612 #11840 Napisano 30 Maja 2015 Mój jest pedalski? W każdym razie słyszałem, że czerwone są szybsze... Takie małe Ferrari. Mega fajne są te Abarth'y Bezczelny niemiecki fotomontaż. Zgadzam się! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Osiem 293 #11841 Napisano 30 Maja 2015 Angelo fota miażdży Abarth świetny. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Angelo #11842 Napisano 30 Maja 2015 Angelo fota miażdży Abarth świetny.fota z intrernetow ale cos w tym jest... wiem bo mialem alfe... nazywalem ja stara k.... bo lubila stac na poboczu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mikołaj N 388 #11843 Napisano 30 Maja 2015 Wreszcie kupiłeś fajne auto :-)To jest żony - wiesz tak "żony" Ja go tylko dopieszczam. Obecnie ma już założone reszte pakietu bo długo się zastanawiałem nad zawieszeniem z essesse i w sumie kupiłem cały zestaw ale nie zakładałem sprężyn i amorków ani hamulcy. No ale pękłem i na chwilę obecną jest -20mm niżej niż na zdjęciu a hamulce są nawiercane i o 30mm większej średnicy z zaciskami brembo. Wiesz, ja zawsze byłem fanem włoskiej motoryzacji, w szczególności tej w małym wydaniu. Nikt nie robi fajniejszych małych autek niż Włosi.W każdym razie obecnie dobijam targu na oryginalnego 600 850tc 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Osiem 293 #11844 Napisano 30 Maja 2015 (edytowane) fota z intrernetow ale cos w tym jest... wiem bo mialem alfe... nazywalem ja stara k.... bo lubila stac na poboczu fota z intrernetow ale cos w tym jest... wiem bo mialem alfe... nazywalem ja stara k.... bo lubila stac na poboczu Hahaha ) Edytowane 30 Maja 2015 przez Osiem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PistolPete 1816 #11845 Napisano 30 Maja 2015 (edytowane) fota z intrernetow ale cos w tym jest... wiem bo mialem alfe... nazywalem ja stara k.... bo lubila stac na poboczu No patrz.Bo o ten samochód trzeba dbać . Z Alfą trochę jak z kobietą, trzeba dopieszczać.Miałem przez parę lat zrobione 140tys i nic sie nie działo. No dobra filtr DPF ale to nic niezwykłego. Dlatego następny raz tylko benzyna i odpowiedni kolor. Czekamy na następcę. Ponoć 24 czerwca br. A może stała na poboczu bo ją tak nazywałeś. . Trzeba było spróbować "Bella". Mnie nigdy nie zawiodła. Edytowane 30 Maja 2015 przez PistolPete 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 4178 #11846 Napisano 30 Maja 2015 (edytowane) To jest żony - wiesz tak "żony" Ja go tylko dopieszczam. Obecnie ma już założone reszte pakietu bo długo się zastanawiałem nad zawieszeniem z essesse i w sumie kupiłem cały zestaw ale nie zakładałem sprężyn i amorków ani hamulcy. No ale pękłem i na chwilę obecną jest -20mm niżej niż na zdjęciu a hamulce są nawiercane i o 30mm większej średnicy z zaciskami brembo. Wiesz, ja zawsze byłem fanem włoskiej motoryzacji, w szczególności tej w małym wydaniu. Nikt nie robi fajniejszych małych autek niż Włosi.W każdym razie obecnie dobijam targu na oryginalnego 600 850tc OK, Ale chyba nie jeździsz nim po naszej wrocławskiej kostce poniemieckiej poprzecinanej szynami , albo jeździsz ale masz dobre implanty :-)Ja byłem o krok od kupna Fiacika 500, bo uwielbiam jego stylistykę, ale niestety pozycja za kierownicą jest dla kogoś o moim wzroście dość mało komfortowa. Regulacja fotela iluzoryczna ( wiem, że w Abarcie są inne fotele ), prawa noga ciągle uderza w ten środkowy tunel.Gdyby nie to, to bym się zdecydował. Oczywiście na najtańszą wersję z 1.2, bo inne są moim zdaniem mocno przewartościowane ( jako nowe, to w końcu tylko inaczej obudowany Fiat Panda II ) Edytowane 30 Maja 2015 przez QuadrifoglioVerde 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Angelo #11847 Napisano 30 Maja 2015 alfe trzeba lubic.mi bardzo podobaja sie te auta.. ale lubia miec kaprysy. fotki swietne!!!zwlaszcza druga 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mikołaj N 388 #11848 Napisano 30 Maja 2015 OK, Ale chyba nie jeździsz nim po naszej wrocławskiej kostce poniemieckiej poprzecinanej szynami , albo jeździsz ale masz dobre implanty :-)Ja byłem o krok od kupna Fiacika 500, bo uwielbiam jego stylistykę, ale niestety pozycja za kierownicą jest dla kogoś o moim wzroście dość mało komfortowa. Regulacja fotela iluzoryczna ( wiem, że w Abarcie są inne fotele ), prawa noga ciągle uderza w ten środkowy tunel.Gdyby nie to, to bym się zdecydował. Oczywiście na najtańszą wersję z 1.2, bo inne są moim zdaniem mocno przewartościowane ( jako nowe, to w końcu tylko inaczej obudowany Fiat Panda II )Wszystko zależy od wzrostu. Ja się mieszczę przy moim 175cm. Żona jeździ nim na codzień, z tyłu dwa foteliki i powie szczerze - miejsca w brud A właściwie tyle co w Pandzie, kapkę mniej nad głową. Pozycja za kierwnicą dość dziwna ale to wina braku regulacji kierownicy na odległość od ciała, jest tylko góra dół. Nie jest to do końca inaczej obudowana Panda. Zawieszenie, rozstawy osi - wszystko inne. Abarth na dziurach nie jest zły. Co prawda to nie jest szczyt komfortu ale da sie tym jeździć i plomby są na swoim miejscu. Miałem twardsze auta - np Type R VII gen. Abarth świetnie się prowadzi. prawdziwy gokart. 160KM i 230NM robi z tego samochodu coś na wzór pocisku. Do tego jest super wykonany i pomimo, że twardy, nic w nim nie trzeszczy. Dla porównania w mojej Octavii III po miesiącu coś niesamowicie chrobocze pod deską rozdzielczą i mnie dobija... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #11849 Napisano 30 Maja 2015 (edytowane) Dla porównania w mojej Octavii III po miesiącu coś niesamowicie chrobocze pod deską rozdzielczą i mnie dobija... Może krecik Dobra, koniec żartów. Teraz ja zapytam, bo sumie znam się na samochodach jak świnia na pisaniu wierszy.Rodzina się powiększyła i chcemy większe auto.Żonie się bardzo podoba Saab 9-3 Vector. Szukam tak 2009-2012.Mam kilka opinii, ale są tak skrajne, że mam mętlik. Jedni że super, nic tylko brać (o wersji 1.9TiD), a drudzy, że się psuje, drogie części, mało miejsca itp.Ktoś miał, opisze wrażenia doradzi silnik itp? Edytowane 30 Maja 2015 przez Jash 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mikołaj N 388 #11850 Napisano 30 Maja 2015 Silnik super - miałem w Oplu i nie było co narzekać. Na temat reszty moje zdanie znasz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach