Szynapl 1 #13601 Napisano 2 Kwietnia 2016 Też tam byłem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Osiem 293 #13602 Napisano 2 Kwietnia 2016 Przód w nowej jest ładniejszy bezsprzecznie i testy też pokazują że jest to lepszy samochód, ale mi się za bardzo nie podoba@OsiemSenkju, a jak tam wrażenia po dłuższym czasie z Mondeo? Nie żałuujesz że nie wziąłeś 2.0l?Wcale nie żałuję. Jeździ się świetnie. Dzisiaj na myjni auto bardzo się podobało panu, który przyjechał nowym ML-em 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pechagto 1087 #13603 Napisano 3 Kwietnia 2016 Odmeldowuję się 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4978 #13604 Napisano 3 Kwietnia 2016 Jakieś, koledzy, opinie o aktualnej Maździe 6 2.0 ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grembi 4 #13605 Napisano 3 Kwietnia 2016 Jakieś, koledzy, opinie o aktualnej Maździe 6 2.0 ?Jedno z ulubionych aut złodziei Wysłane z mojego Redmi Note 2 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2284 #13606 Napisano 3 Kwietnia 2016 Bo jest piękna... 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pechagto 1087 #13607 Napisano 3 Kwietnia 2016 To ta otwierana laptopem? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mati7811 98 #13608 Napisano 3 Kwietnia 2016 Juz jej nie mam ale bardzo mile wspominam za frajdę z jazdy.....dopóki nie obróciła się panewka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Dingo #13609 Napisano 3 Kwietnia 2016 Piękna, trzeba było ratować :-( ja na razie zachowawczo skoda octavia w tdi a marzenie to jeep hemi 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szynapl 1 #13610 Napisano 3 Kwietnia 2016 Jakieś, koledzy, opinie o aktualnej Maździe 6 2.0 ?Kolego zapraszam Cie tutaj http://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=364&t=145351Tam się dowiesz wszystkiego Pozdrawiam. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2284 #13611 Napisano 3 Kwietnia 2016 (edytowane) Juz jej nie mam ale bardzo mile wspominam za frajdę z jazdy.....dopóki nie obróciła się panewka No to żeś te przyjemności z jazdy nieźle czerpał Edytowane 4 Kwietnia 2016 przez DawPi Nie cytujemy zdjęć. 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mati7811 98 #13612 Napisano 3 Kwietnia 2016 No to żeś te przyjemności z jazdy nieźle czerpał Raczej poprzedni właściciel 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommaso 2418 #13613 Napisano 3 Kwietnia 2016 Podejrzewam, że to nie sposób czerpania przyjemności był powodem, ale niechlujstwo i zaniedbania poprzedniego właściciela.Dobrze smarowanym panewkom nic nie powinno się stać. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trollu 768 #13614 Napisano 3 Kwietnia 2016 lichy olej lub/i długie interwały pomiędzy jego wymianami i są efekty. No chyba że silniki mają problemy z smarowaniem lub materiałem użytym na panewki ale to raczej zdarza się bardzo rzadko 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lec 62 #13615 Napisano 3 Kwietnia 2016 (edytowane) @szynapl Piękna bestia! Linia tego nadwozia rajcuje mnie do tej pory! Miałem taką i pozostało mi po niej wiele wspomnień! Szkoda, że zostało mi tylko kilka fot które musiał bym długo szukać.Przygód z nią związanych starczyło by na niezłe opowiadanie. Dostała u mnie 100tkm i poszła na złom gdyż blacha nie żdzierżyła.Miałem też tą następną "landrynę" aczkolwiek mściwa była sucz i także dostarczyła mi zarówno zmartwień jak i emocji. Edytowane 3 Kwietnia 2016 przez lec 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szynapl 1 #13616 Napisano 3 Kwietnia 2016 Niektórzy powiadają że po tym modelu skończyła się era dobrych samochodów Konstruktorzy na początku lat 90' dążyli do tego żeby samochód faktycznie był pancerny i niezawodny, chociażby legendarny MB W124. A teraz chodzi o to żeby zepsuł się zaraz po gwarancji 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ricardo216 104 #13617 Napisano 3 Kwietnia 2016 Juz jej nie mam ale bardzo mile wspominam za frajdę z jazdy.....dopóki nie obróciła się panewka To moze w ogole mazda miala z tym problem, bo mi lata temu w mojej mx3 1,9 V6 tez sie panewka obrocila, a po remoncie silnika to juz nie bylo to samo auto Ale i tak milo ja wspominam- troche razem przeszlismy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mati7811 98 #13618 Napisano 3 Kwietnia 2016 (edytowane) U siebie miałem silnik 1.8, bodajże 126km. Po panewkach chciałem od razu wymieniać silnik ale ceny używek na allegro były kosmiczne a druga sprawa że nie wiadomo czy drugi motor byłby lepszy wiec postanowiłem naprawiać. Remont nie odniósł pożądanego efektu, auto brało olej więc sprzedałem jako uszkodzone i zapomniałem o sprawie. Nie wiem, może te silniki miały jakaś wadę. Generalnie chyba to jakaś fordowska jednostka była bo bardzo podobna ale jednak nie taka sama była montowana w mondeo. Ale dla odmiany miałem też mazdę RX-8 i mimo ze tam silniki Wankla to bomba zegarowa, mi udało się nie mieć z nim problemu. P.S Znalazłem jeszcze fotki innej zabawki z przed paru lat. Jeszcze większa frajda była niż z mazdy Edytowane 3 Kwietnia 2016 przez mati7811 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lemax 212 #13619 Napisano 3 Kwietnia 2016 Jeśli już jesteśmy przy kabrioletach i nadchodzącym sezonie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4978 #13620 Napisano 4 Kwietnia 2016 Jedno z ulubionych aut złodziei Wysłane z mojego Redmi Note 2 Tylko w Warszawce Na Dolnym Śląsku jest mocno na dole w statystykach. Kolego zapraszam Cie tutaj http://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=364&t=145351Tam się dowiesz wszystkiego Pozdrawiam.Dzięki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommaso 2418 #13621 Napisano 4 Kwietnia 2016 Klient dzisiaj mnie odwiedził 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4978 #13622 Napisano 4 Kwietnia 2016 (edytowane) Fiat x1/9 - fajowy Edytowane 5 Kwietnia 2016 przez Adi 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
YouAreNext 26 #13623 Napisano 4 Kwietnia 2016 Lemax rozumiem ze to dla żony;) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gustaw6666 324 #13624 Napisano 4 Kwietnia 2016 Fiat x1/79 - fajowy Kolego, to co napisałeś to była robocza nazwa prototypów Fiata CC. 0 Trzyzegarkowiec. No niestety już jednak ośmio-... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4978 #13625 Napisano 5 Kwietnia 2016 Siódemka mi się wklikła nie wiem czemu? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach