switch107 375 #19051 Napisano 7 Czerwca 2017 Dziwne ale kilka tygodni temu widziałem nowy prototyp C5 który miał wejść w grudniu 2018. Bardzo ładne auto i powrót tyko do liftback. 0 nie spiesz się .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Matti 124 #19052 Napisano 8 Czerwca 2017 Zgadzam się, C5 z hydro to było coś. Apropo tej marki, w tej chwili mam C4 Grand Picasso i C1, ale tego drugiego mam wielką ochotę zamienić na nowego C3 w automacie. Naprawdę się chłopaki postarali z tym liftingiem. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4711 #19053 Napisano 8 Czerwca 2017 Dziwne ale kilka tygodni temu widziałem nowy prototyp C5 który miał wejść w grudniu 2018. Bardzo ładne auto i powrót tyko do liftback.I będzie tylko bez hydropneumatyki. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
overrange 47 #19054 Napisano 8 Czerwca 2017 Matti, a dla mnie nowa c3 straciła urok poprzedniczki ale to tylko kwestia gustu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Buczo 1931 #19055 Napisano 10 Czerwca 2017 (edytowane) Sam nie wiem co począć. Kupiłem to auto we wrześniu, później zmieniłem pracę i dostałem auto służbowe. Od stycznia stoi biedak w garażu Mimo, że rocznik 2003 dość ładnie wygląda Kusi, żeby sprzedać, a w jego miejsce kupić coś co w awaryjnych sytuacjach będzie służyć do podjechania po piwo do sklepu. Przykładowo VW Lupo albo inne gówienko. Z drugiej strony chodzą mi po głowie wynalazki youngtimerowe.... Edytowane 10 Czerwca 2017 przez Buczo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
overrange 47 #19056 Napisano 10 Czerwca 2017 Ta Honda tez ma smaczek i kiedyś będzie nie złym youngtimerem, które będzie zachowane w super stanie, sprawdzone i pewne . Tylko czy "stać" Cię je trzymać. Na tanie auto po "piwo" zawsze znajdzie się symboliczny budżet, a na piękny dobrze zachowany samochód ... o youngtimerze z drugiej ręki nie wspomnę Honda nada się i na co dzień i na to by skoczyć po piwko Zostawiłbym ja, a sprzedał tylko w przypadku potrzeby gotówki bądź dobrej okazji zakupu youngtimera czy innej inwestycji Ps. Ja lubię rozdzielać prace, a życie służbowe . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafi87 585 #19057 Napisano 11 Czerwca 2017 20 tys po sprzedaży Accorda starczy na zakup youngtimera, ale jak to bywa przy wiekowych autach dodatkowe nakłady będą wymagane. Pytanie czy jest chęć się w to bawić, w szukanie części, odpowiedniego fachowca, który zregeneruje, gdy nie dostanie sie zamienników itd,itp. Może być też tak, ze coś się zepsuje, co unieruchomi auto. Sprzedałbym Accorda, jeśli jest konieczny zakup auta po ''piwo'' to kupilbym Seicento i korzystał z służbówki. Co do PSA, czytałem niedawno, że rolę sedana średniej klasy ma przejąć nowy Peugeot 508, C5 jako liftback będzie na Azję w tym Chiny. Citroen jesli chodzi o modele wyżej pozycjonowane, ma skupić się na promocji DS. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
andm 5 #19058 Napisano 13 Czerwca 2017 (edytowane) Peugeot 50 C5 mimo, że generalnie ta marka nie jest moim konikiem z różnych względów, to jednak fajne auto. Zarówno pod względem osiągów technicznych jak i wyglądu. Z nowoczesnych ale klasyków, to np BMW E46 czyli auto typu https://kieruj.pl/bmw-e46/ Jeżeli chodzi o youngtimera, to zgadzam się, że wkład dodatkowy będzie wymagany. Ilość kasy zależy od jego staniu, ale nawet w optymistycznej wersji będzie to 2-3 tys zł. Edytowane 19 Czerwca 2017 przez andm 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
msokol19 132 #19059 Napisano 13 Czerwca 2017 20 tys po sprzedaży Accorda starczy na zakup youngtimera, ale jak to bywa przy wiekowych autach dodatkowe nakłady będą wymagane. Pytanie czy jest chęć się w to bawić, w szukanie części, odpowiedniego fachowca, który zregeneruje, gdy nie dostanie sie zamienników itd,itp. Może być też tak, ze coś się zepsuje, co unieruchomi auto. Sprzedałbym Accorda, jeśli jest konieczny zakup auta po ''piwo'' to kupilbym Seicento i korzystał z służbówki. Co do PSA, czytałem niedawno, że rolę sedana średniej klasy ma przejąć nowy Peugeot 508, C5 jako liftback będzie na Azję w tym Chiny. Citroen jesli chodzi o modele wyżej pozycjonowane, ma skupić się na promocji DS.Co do Citroena. Tak właśnie będzie DS7 która ostatnio wypłynęła zapowiada się świetnie. Jakoś nie jestem przekonany do samochodów w stylistyce "terenowej", obecnie jeżdżę DS5, ale się chyba na 7 skuszę. Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Drake 90 #19060 Napisano 13 Czerwca 2017 Co do Citroena. Tak właśnie będzie DS7 która ostatnio wypłynęła zapowiada się świetnie. Jakoś nie jestem przekonany do samochodów w stylistyce "terenowej" Przetestowałem już wiele aut typu suv/crossover i żaden mi nie podszedł ( ostatnie to Q7 , X4 i Stelvio ) . Jednak wolę auta niższe , z niżej położonym środkiem ciężkości . Z drugiej strony mój kręgosłup ciągle dopomina się o coraz wygodniejsze auta , z których łatwiej się wysiada na ciasnych parkingach a nie uprawia gimnastykę artystyczną . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ecipeci 2905 #19061 Napisano 15 Czerwca 2017 Le Mans 24h - ktoś ogląda ? w weekend będzie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
meXy 352 #19062 Napisano 15 Czerwca 2017 Kompromisem pomiędzy SUV a praktycznością jest A6 Allroad. Dla mnie to ideał użyteczności. Samochód na budowę i do opery. 0 Co-Axial Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
70' 374 #19063 Napisano 15 Czerwca 2017 (edytowane) Nie, no do opery to raczej nim nie wjedziesz Edytowane 15 Czerwca 2017 przez 70' 0 Przepraszam za brak polskich znakow ale po prostu ich nie mam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gustaw6666 324 #19064 Napisano 15 Czerwca 2017 Koncepcyjnie rzeczywiście rewelacja. Ale pierwsza generacja uchodziła za nadzwyczaj awaryjne auto. 0 Trzyzegarkowiec. No niestety już jednak ośmio-... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trollu 725 #19065 Napisano 15 Czerwca 2017 a co tam się niby miało psuć? może zawias ale reszta to już raczej standard A6. Może przez to, że najczęściej występował V6 2.5TDI który sam w sobie ma słabe opinie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
albiNOS 01 897 #19066 Napisano 15 Czerwca 2017 (edytowane) Widocznie w Polsce władzy wolno więcej.,Mam nadzieje ,że mażesz palcem a nie gwoździem A oto i moje mażenie. Tak w paincie przy piwku No i z połączenia kilku fotek mamy takie oto maleństwo... Edytowane 15 Czerwca 2017 przez albiNOS 01 0 Kocham Zegarki i nie dlatego, że pokazują która jest godzina. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #19067 Napisano 16 Czerwca 2017 Ktoś produkuje portale do Sorento? 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pechagto 1087 #19068 Napisano 16 Czerwca 2017 (edytowane) Co do Citroena. Tak właśnie będzie DS7 która ostatnio wypłynęła zapowiada się świetnie. Jakoś nie jestem przekonany do samochodów w stylistyce "terenowej", obecnie jeżdżę DS5, ale się chyba na 7 skuszę. Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu TapatalkaO boszzzzz jaki telewizor! Edytowane 16 Czerwca 2017 przez DawPi Nie cytujemy zdjęć. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lawnowerman 927 #19069 Napisano 16 Czerwca 2017 a co tam się niby miało psuć? może zawias ale reszta to już raczej standard A6. Może przez to, że najczęściej występował V6 2.5TDI który sam w sobie ma słabe opinie no miechy i silnik to prawie wszystko mój kuzyn miał, korba wyszła bokiem i chyba jeden miech pękłpo za tym rewelka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
msokol19 132 #19070 Napisano 16 Czerwca 2017 O boszzzzz jaki telewizor!Nawet dwa Nad kierownicą drugi jest. I tak nie pobije tych które są w Tesli Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
StaryWilk 696 #19071 Napisano 16 Czerwca 2017 no miechy i silnik to prawie wszystko mój kuzyn miał, korba wyszła bokiem i chyba jeden miech pękłpo za tym rewelkaprzy jakim przebiegu?Rozumiem również 2,5 TDI? Koncepcyjnie rzeczywiście rewelacja. Ale pierwsza generacja uchodziła za nadzwyczaj awaryjne auto. tak jak pisał trollu, generacja C5 (pierwsze allroad) uchodzi za najtrwalsze ze wszystkich. Kupel kupił sobie jakiś czas temu 2.7 T benzina. Mega zadowolony.pojawił się w necie filmik z nową A8, która ma być prezetowana we wrześniu we Frankfurcie. Zapowiadają technologiczny majstersztyk. O ile aktualna generacja (prezentowana 8 lat temu) jest zbliżona do poprzedniej (z zewnątrz i w środku) to nadchodząca ma być dużym skokiem technologicznym:https://www.youtube.com/watch?v=RICBjWLwupw 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lawnowerman 927 #19072 Napisano 16 Czerwca 2017 przy jakim przebiegu?Rozumiem również 2,5 TDI? Tak. 2,5 Nie pamietam ale jakis maly 140-180 tys 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafi87 585 #19073 Napisano 16 Czerwca 2017 Co do Citroena. Tak właśnie będzie DS7 która ostatnio wypłynęła zapowiada się świetnie. Jakoś nie jestem przekonany do samochodów w stylistyce "terenowej", obecnie jeżdżę DS5, ale się chyba na 7 skuszę. Ma powstać też siec sprzedaży marki DS: samodzielny DS Store i wydzielony z punktu dilerskiego DS Salon. Le Mans 24h - ktoś ogląda ? w weekend będzie Oglądam, wczoraj w kwalifikacjach Kobayashi wykręcił kółko w czasie 3m14.791. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trollu 725 #19074 Napisano 16 Czerwca 2017 (edytowane) ja LeMans oglądam co roku, w tym pech chciał, że w tym samym czasie wypada koncert SOAD, może jakiegoś livestrima gdzieś znajdę już po koncercie, niedziela też zajęta i w domu będę dopiero po południu całym cyklem wyścigów długodystansowych się nie interesuję ale ciekawe jak w tym roku pójdzie walka w LP1, pech Toyoty w zeszłym roku był niesamowity. Widziałem, że w GT Astony nieźle wymiatają Edytowane 16 Czerwca 2017 przez trollu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ecipeci 2905 #19075 Napisano 17 Czerwca 2017 (edytowane) jeszcze kilka godzin i start Le Mans ruszyli Edytowane 17 Czerwca 2017 przez ecipeci 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach