vandit 1071 #25326 Napisano 19 Czerwca 2019 pozdro!!!! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
overrange 47 #25327 Napisano 19 Czerwca 2019 Taki to pożyje . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafi87 585 #25328 Napisano 19 Czerwca 2019 Hummery w dziewczyńskim kolorze też są 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #25329 Napisano 20 Czerwca 2019 Taki to pożyje .No nie wiem, ma jakąś taką brudną lewą rękę... Pewnie coś się zepsuło i trzeba było naprawiać... 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
switch107 375 #25330 Napisano 20 Czerwca 2019 Jeździł ktoś może nową 508? Design znakomity , szczególnie liftback. Wnętrze pierwsza klasa. 0 nie spiesz się .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szwed 1069 #25331 Napisano 21 Czerwca 2019 Taki to pożyje .Ja tam wolę osobiście mieć swoje własne samochody! 0 Zegarkow!!! Ile by nie bylo to i tak jest za malo!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 41684 #25332 Napisano 21 Czerwca 2019 Te też są Jego, dopóki do dziupli nie trafią. :lol: 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szwed 1069 #25333 Napisano 21 Czerwca 2019 Te też są Jego, dopóki do dziupli nie trafią. :lol:Jego do pomacania i tyle. 0 Zegarkow!!! Ile by nie bylo to i tak jest za malo!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #25334 Napisano 21 Czerwca 2019 Zazdrościcie człowiekowi sukcesu... 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szwed 1069 #25335 Napisano 21 Czerwca 2019 (edytowane) Tylko i zawsze!!! :D Edytowane 21 Czerwca 2019 przez szwed 0 Zegarkow!!! Ile by nie bylo to i tak jest za malo!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
overrange 47 #25336 Napisano 22 Czerwca 2019 Cudzym takim tez bym nie pogardził, a jak za darmo to już całkiem . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 41684 #25337 Napisano 22 Czerwca 2019 Tylko i zawsze!!! :D Lecz nie dłużej niż do grobowej deski. Jego lub mojej. 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pechagto 1087 #25338 Napisano 22 Czerwca 2019 kino plenerowe, jako jedyni byliśmy ustawieni tyłem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #25339 Napisano 22 Czerwca 2019 O, masz krótką rejestrację, musiałeś go przerejestrować czy dostałeś skrót swojej? Nie wiem jak to działa, a moje mam pogięte, żeby wlazły w pola... 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ptakug 181 #25340 Napisano 23 Czerwca 2019 Jak rejestrujesz to masz wybór krótkie czy stare. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafi87 585 #25341 Napisano 24 Czerwca 2019 Mitsubishi ASX z kolejnym liftingiem, 1,6 zastąpiło również wolnossace 2.0 150KM. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pechagto 1087 #25342 Napisano 27 Czerwca 2019 kto mi powie co za cudaka widziałem na A2? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ceteth 6273 #25343 Napisano 27 Czerwca 2019 Wczoraj po pracy zajrzałem do salonów Infiniti i Mercedesa. Bardzo mocno przymierzam się do Q50, ale z ciekawości wpadłem też do Mercedesa zobaczyć, na co może mi wystarczyć mój budżet. W praktycznie identycznej cenie jest zeszłoroczne Q50 w podstawowym wyposażeniu (i tak jest całkiem nieźle w podstawie) i Mercedes C klasa z zeszłego roku. Niby specyfikacja za prawie 180k, teraz wyceniona na 129k. Szczerze mówiąc, na chwilę obecną dalej skłaniam się w stronę Infiniti. Mercedes ok, fajnie, bo to merc, ale - na środku zamiast 2 wypasionych ekranów, jeden tableciak, silnik zdecydowanie słabszy niż w Infini, felgi 16 zamiast 18, skóra + materiał zamiast skór, brak nawigacji, gorsze nagłośnienie, samo wykonanie wewnątrz Merca też nie powala w porównaniu do Japończyka. Przyznam szczerze, że tak jak najpierw się ucieszyłem, że takie auto jest w moim firmowym budżecie, to szybko mi przeszło. Nigdy nie jeździłem czy nawet nie siedziałem, że tak powiem, w nowożytnym Mercedesie, no i chyba się zawiodłem. Wiem, że za tą kasę nie ma co oczekiwać u nich fajerwerków, ale różnice wydają się ogromne. Przede mną BMW i Audi jeszcze 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
C3SS 7 #25344 Napisano 27 Czerwca 2019 (edytowane) kto mi powie co za cudaka widziałem na A2? Kolego Pechagto prawdopodobnie widziałeś na A2 w hardkorowym kolorze różowym Nissana Figaro (E-FK10). Edytowane 27 Czerwca 2019 przez C3SS 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
łowca 339 #25345 Napisano 27 Czerwca 2019 No faktycznie ten tablet w Mietku wygląda jak dołożony w salonie... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4707 #25346 Napisano 27 Czerwca 2019 Efekt polotu japońskich miłośników kreskówek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pechagto 1087 #25347 Napisano 27 Czerwca 2019 kto mi powie co za cudaka widziałem na A2? Kolego Pechagto prawdopodobnie widziałeś na A2 w hardkorowym kolorze różowym Nissana Figaro (E-FK10). huh nie wiedziałem o istnieniu czegoś takiego, myślałem, że to jakaś zmodyfikowana syrena 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hiob 231 #25348 Napisano 27 Czerwca 2019 Przyznam szczerze, że tak jak najpierw się ucieszyłem, że takie auto jest w moim firmowym budżecie, to szybko mi przeszło. Nigdy nie jeździłem czy nawet nie siedziałem, że tak powiem, w nowożytnym Mercedesie, no i chyba się zawiodłem. Wiem, że za tą kasę nie ma co oczekiwać u nich fajerwerków, ale różnice wydają się ogromne. Przede mną BMW i Audi jeszcze W Audi i BMW za te pieniądze też nie będzie fajerwerków. Ciekawe ile kosztuje w Polsce Camry? Jeśli komuś zależy na wygodnym, niezawodnym i ekonomicznym samochodzie, to, moim zdaniem, Camry byłaby doskonałym wyborem. Na pewno wygodniejszy w "normalnej eksploatacji" od c klasy, czy trójki BMW. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ceteth 6273 #25349 Napisano 27 Czerwca 2019 Oglądałem nową Camry, środek mnie na tyle odpycha, że auto odpada. Ogólnie od Toyoty odpycha mnie skrzynia CVT. Dodatkowo obecnie jeżdżę Avensisem i chciałbym spróbować czegoś innego Na chwilę obecną przoduje Infiniti Q50 i Kia Optima GT. Niedługo wybiorę się jeszcze do salonu Alfy zorientować się jak wygląda cenowo Giulia.Mam świadomość, że w BMW i Audi będzie podobnie jak w Mercedesie. Ale, że na BMW3 choruję od dziecka i nigdy jeszcze nie miałem, to w tym przypadku na niektóre rzeczy będę mógł przymknąć oko. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szyszkops 8015 #25350 Napisano 27 Czerwca 2019 Oglądałem nową Camry, środek mnie na tyle odpycha, że auto odpada. Ogólnie od Toyoty odpycha mnie skrzynia CVT. Dodatkowo obecnie jeżdżę Avensisem i chciałbym spróbować czegoś innego Na chwilę obecną przoduje Infiniti Q50 i Kia Optima GT. Niedługo wybiorę się jeszcze do salonu Alfy zorientować się jak wygląda cenowo Giulia.Mam świadomość, że w BMW i Audi będzie podobnie jak w Mercedesie. Ale, że na BMW3 choruję od dziecka i nigdy jeszcze nie miałem, to w tym przypadku na niektóre rzeczy będę mógł przymknąć oko.A stinger? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach