pmwas 9397 #34851 Napisano 14 Marca 2022 Wojska kacapskie jeżdżą... Pandą? Może to zarekwirowane czy coś??? 0 Miłego dnia! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zadra 1869 #34852 Napisano 14 Marca 2022 14 godzin temu, Kierownik napisał(-a): militarną Pandę wojsk kacapskich porównaj bryłę do lady nivy. Bardzo zbliżone. Nie jestem w stanie jednak z tego zdjęcia rozpoznać czy to fiacik czy niva.. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pmwas 9397 #34853 Napisano 14 Marca 2022 21 minut temu, zadra napisał(-a): porównaj bryłę do lady nivy. Bardzo zbliżone. Nie jestem w stanie jednak z tego zdjęcia rozpoznać czy to fiacik czy niva.. Moim zdaniem zdecydowanie Panda 1 Miłego dnia! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2282 #34854 Napisano 14 Marca 2022 Panda, Panda... może jest własnością Zorro? 1 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beniowski 9119 #34855 Napisano 14 Marca 2022 Panda absolutnie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 26022 #34856 Napisano 14 Marca 2022 2 godziny temu, zadra napisał(-a): porównaj bryłę do lady nivy. Bardzo zbliżone. Nie jestem w stanie jednak z tego zdjęcia rozpoznać czy to fiacik czy niva.. Jak na tym zdjęciu jest niva to na pierwszym planie jest duży Fiat😁 2 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zadra 1869 #34857 Napisano 14 Marca 2022 2 godziny temu, eye_lip napisał(-a): Jak na tym zdjęciu jest niva to na pierwszym planie jest Fiat😁 może i fiat.. jakby się przyjrzeć, to ktoś bryłę zerżnął żywcem z Fiata 1300 coupe... Albo z Mirrafiori... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2282 #34858 Napisano 15 Marca 2022 Ktoś, ktoś.... Bertone...jest autorem tych projektów, to wygladają podobnie... 2 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zadra 1869 #34859 Napisano 15 Marca 2022 1 godzinę temu, kiniol napisał(-a): Ktoś, ktoś.... Bertone...jest autorem tych projektów, to wygladają podobnie... No tak, Podobnie było z rakietami - dosyć podobne w III Rzeszy V2 i te hamerykańskie co w kosmos poleciały.. Tam też jedna osoba projektowała ... 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Perpetuum Mobile 70005 #34860 Napisano 15 Marca 2022 No tak, Podobnie było z rakietami - dosyć podobne w III Rzeszy V2 i te hamerykańskie co w kosmos poleciały.. Tam też jedna osoba projektowała ... Świat zna więcej takich przypadków:B29 i Tu-4Concorde i Tu-144Też w zasadzie te same osoby projektowały. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
memento mori 2999 #34861 Napisano 15 Marca 2022 Godzinę temu, Perpetuum Mobile napisał(-a): Świat zna więcej takich przypadków: B29 i Tu-4 Concorde i Tu-144 Też w zasadzie te same osoby projektowały. ...nowe premierowe modele Omegi i Rolexy 😜 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #34862 Napisano 16 Marca 2022 W prawdziwie męskim kolorze 3 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Louis Cypher 16066 #34863 Napisano 16 Marca 2022 2 godziny temu, irekm napisał(-a): W prawdziwie męskim kolorze Ooo, żona będzie chciała takiego jak skończy leasing na Kałdi. Jedno pytanko: poka bagażnik i czy 2 średnie kundle tam wejdą? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #34864 Napisano 17 Marca 2022 Wydaje mi się że jest wystarczająco miejsca dla psów 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vvv 2451 #34865 Napisano 17 Marca 2022 Na caroserii startuja odcinki o elektrykach: 0 Pozdrawiam,Janek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
desmo 3941 #34866 Napisano 17 Marca 2022 Ktoś z Panów ma dobre/złe doświadczenia ze współczesnymi MiniCooperami 1,5. ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
orlis 1882 #34867 Napisano 17 Marca 2022 10 godzin temu, desmo napisał(-a): Ktoś z Panów ma dobre/złe doświadczenia ze współczesnymi MiniCooperami 1,5. ? Żona miała i nie narzekała ale w najmie 3 letnim - w tym czasie nic się nie działo a silnik całkiem dynamiczny 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Louis Cypher 16066 #34868 Napisano 18 Marca 2022 13 godzin temu, desmo napisał(-a): Ktoś z Panów ma dobre/złe doświadczenia ze współczesnymi MiniCooperami 1,5. ? A czego Pan Szanowny oczekuje? 1.5 4 cylindry turbina. Strzelam: 200 kunia i 300 niuta. Jak na tak małe autko, to nieźle. Da radę. Napęd przedni - zrywanie przyczepności przy każdym mocniejszym wciśnięciu gazu. Twardo. Oj twardo. Gokart. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
desmo 3941 #34869 Napisano 18 Marca 2022 Dla kobiety. Myślę o wersji 3 cylindrowej 136hp , 5 drzwiowej w automacie, Samochód w 70% w mieście. Wiem, że są bardziej wygodne wybory w tym budżecie ale tu jest fun factor. Jeździ fajnie. Pytanie co w praktyce wyklucza/ ogranicza to zawieszenie w mieście. I czy są jakieś niespodzianki eksploatacyjne. Kolega Orlis lapidarnie zachęca :-). 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommaso 2418 #34870 Napisano 18 Marca 2022 Autko generalnie bardzo fajne, jedyne co mi się kompletnie nie podoba to silnik, kultura pracy tej jednostki to jest jakiś żart, przy odpalaniu chce wyskoczyć z samochodu, znam całe mnóstwo 4-cylindrowych diesli, od których mógłby się uczyć dobrych manier. Zawieszenie daje radę, miałem najbardziej ekstremalną wersję Miniaka i spokojnie dało się jeździć po mieście. Zwinny, łatwo zaparkować, ma styl w środku w odróżnieniu od VAGów. Brać i cieszyć się. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beniowski 9119 #34871 Napisano 18 Marca 2022 Jadę sobie do pracy rowerem i takie fajne coś wypatrzyłem. 7 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielony.m 2131 #34872 Napisano 18 Marca 2022 7 godzin temu, desmo napisał(-a): Dla kobiety. Myślę o wersji 3 cylindrowej 136hp , 5 drzwiowej w automacie, Samochód w 70% w mieście. Wiem, że są bardziej wygodne wybory w tym budżecie ale tu jest fun factor. Jeździ fajnie. Pytanie co w praktyce wyklucza/ ogranicza to zawieszenie w mieście. I czy są jakieś niespodzianki eksploatacyjne. Kolega Orlis lapidarnie zachęca :-). Wolałbym Abartha 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pmwas 9397 #34873 Napisano 18 Marca 2022 Powiem Wam, że naprawdę ja mam takie „szczęście” z tym nowym autem, że tylko pozazdrościć. Auto jest, fizycznie stoi, jest zarejestrowane, zaliczkę wpłaciłem już 2 tygodnie temu, więc załatwiam papiery od prawie 3 tygodni (28.02 podpisałem aneksy rozwiązujące poprzednią umowę) i wciąż nie mam auta. Może w środę będzie, jak dobrze pójdzie. Ja nie wiem - 3x w ciągu ostatnich 15 lat braliśmy auto w leasing i zawsze była to kwestia powiedzmy tygodnia, nawet nie. To teraz tak jest, czy po prostu znów ja mam pod górkę? 0 Miłego dnia! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beniowski 9119 #34874 Napisano 18 Marca 2022 19 minut temu, pmwas napisał(-a): Powiem Wam, że naprawdę ja mam takie „szczęście” z tym nowym autem, że tylko pozazdrościć. Auto jest, fizycznie stoi, jest zarejestrowane, zaliczkę wpłaciłem już 2 tygodnie temu, więc załatwiam papiery od prawie 3 tygodni (28.02 podpisałem aneksy rozwiązujące poprzednią umowę) i wciąż nie mam auta. Może w środę będzie, jak dobrze pójdzie. Ja nie wiem - 3x w ciągu ostatnich 15 lat braliśmy auto w leasing i zawsze była to kwestia powiedzmy tygodnia, nawet nie. To teraz tak jest, czy po prostu znów ja mam pod górkę? A coś ty znowu wymyślił zamiast brać Insignię w leasing jak pół Polski😁? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pmwas 9397 #34875 Napisano 18 Marca 2022 A nic - tym razem normalne z salonu 0 Miłego dnia! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach